- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışana her yerde ekmek var. Siz iyi niyetinizi kaybetmeyin, babanızda hatasını elbette anlayacak. Konus, baba olunca çok hassas oluyorum. Allah emeklerinizi elbet karşınıza çıkartacak. Peki ya kuzenine kalacak mı? Elbette kalmayacak.
Boşver ağlayanın malı gülene yaramaz.
Er geç oda çok güvendiği birinden aynı kazığı yer.
haydan gelen huyar gider derler...
babandan aldıklarıyla ne kadar işini ilerleticekki..
yada ne kadar kıymetini bilebilcek...
rabbim yardımcınız olsun. cok zor bi durum
Dericilerin kaderi en yakınından tokat yemek, ama sonra allah herkese layığını veriyor arkadaşım sen hiiiç moralini bozma, yaşayan biri olarak konuşuyorum.
O zaten açmış şirketi, ama açtım demiyor acicam demişti. Babamin ona güvenmesi yüzünden bu hallerdeyiz o da insan evladı değilmiş ki babamın bu duygularindan faydalandi. Zaten 2 senedir kafasında vardi, hiç birseyle ilgilenmiyor, kafasına göre hareket ediyordu. Ama söylemedi hiç bir zaman, ben tesadüfen öğrendim, duydum hep çalışanları kandirmaya çalışması da cabası onlara açık açık söylemiş çünkü, ben yapicam diye.
Yapması ayıp degil, herkesin şansını denemesi hakkı, Allah yolunu açık etsin derdik giderdi. Ama böyle sessiz sessiz kuyumuzu kazarak olmamaliydi, kendisi için başkasının ekmek teknesine göz dikerek olmamaliydi.
Kuzenim. .
Inşallah hayatımızı mahvetti tam da durum bu..
Elim de değil, rahmetli annem hep söyledi, seni yiyorlar, senin kuyunu kaziyorlar dedi. Babam ne dedi? Aynı bana da yaptığı gibi annenin kaderi kızına demişler kıskanç dedi, siz benim ailemi kiskaniyorsunuz dedi.
Annem demiş ki teyzeme öyle bir tokat yiyecek ki ama ben görürüm ama göremem..
O hala aynı kafada canım, toz konduramiyor hep bir bahanesi var.
Sanki biz yeğen yeğeni de evlat, bu hep böyle oldu. Bize herseyin lafını yaparken bizi ona karşı kıskançlıkla suçladı. Bizi okutup masraf yaptığını söylerken, onu ben okuttum, işyerine 2 gün geliyor diye bugünün parasıyla şu kadar maaş verdim diye yıllar sonra ağzından kaçırmışti. Ona verilen, yapılan hiç koymadi babama.
Biz büro koltukları imalatı yapıyor(duk) çok zor alisacagim bu duruma, kendimi bildim bileli isyerimiz var, onunla büyüdüm. Artık çaresi yok ama ne yazık ki önümüze zor da olsa bakacağız.
umarım bu durumdan en az yara alarak kurtulursunuz canım, sen sıkma canını, zamanında uyarıları yaptın sonuçta elinden bişey gelmez artık![]()
Korkarım annenizin ahı tutmuş.
Allah rahmet eylesin.
Nurlar içinde yatsın anneciğiniz..
Her inisin bir cikisi vardir, kendinizi harap etmeyin.sektordeki 27 yillik tecrubesiyle babaniz ve yaninda siz mutlaka yeniden baslayarak kuracaksiniz isinizi.
Baskasinin emegini gaspetmek, emanete hiyanet etmek kadar buyuk bir gunah yok bana gorr.er gec cezasini cekecek, kapiniza dusecek zaten, icinizi ferah tutun.umudunuzu kaybetmeyin.
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Helal rızıkla kurmamış o işi. Çok sürmez gibi geliyor bana yani umarım.
Ah canım cok üzüldüm yaa nankör kuzen
Bizde de var böyleleri babam okutur evlendirir iş sahibi yapar ama onlar nankörlüklerinden bi adım geri kalmazlar...
İnşaAllah tekrar durumlarınızı yoluna koyarsınız![]()
Başlığı okuyunca çok başka bir konu hayal etmiştim meğer mutlu değil mutsuz sonmuş.
Olan olmuş zaten ne demişler akrabanın akrabaya ettiğini akrep etmezmiş,tek sorumlu o hain kuzenininiz değilmiş bu sonda okuduğum kadarıyla herşeye gözünü kapayan babanızda suçlu.
Nankör insan iste..
Allahindan bulur birgun...
Rabbim ona elbet cezasını verecek..
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Helal rızıkla kurmamış o işi. Çok sürmez gibi geliyor bana yani umarım.
Ah canım cok üzüldüm yaa nankör kuzen
Bizde de var böyleleri babam okutur evlendirir iş sahibi yapar ama onlar nankörlüklerinden bi adım geri kalmazlar...
İnşaAllah tekrar durumlarınızı yoluna koyarsınız![]()
Başlığı okuyunca çok başka bir konu hayal etmiştim meğer mutlu değil mutsuz sonmuş.
Olan olmuş zaten ne demişler akrabanın akrabaya ettiğini akrep etmezmiş,tek sorumlu o hain kuzenininiz değilmiş bu sonda okuduğum kadarıyla herşeye gözünü kapayan babanızda suçlu.
Nankör insan iste..
Allahindan bulur birgun...
Rabbim ona elbet cezasını verecek..
Onca kötü topikten sonra Mutlu son diye güzel birşey okuyacağım diye baktım çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun Rabbim herkesin hakettiğini verir merak etmeyin...