Mutlu sona adım adım ... ✌️

Pembe Umutlar

Başaracağımm ✌️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
560
549
18
Tarih 17 temmuz pazartesi ️Buraya yazmayı ne Zaman bıraksam hoop kilolar geri dönüyor bu kısır döngüden gerçekten bunaldım bugünden itibaren başlıyorum ve bırakmamaya söz veriyorum

Boy 164
Başlangıç kilo=62.0

3 ağustos = 60.6

10 ağustos = hedef 58

Son düzenleme:
perşembeye kadar tartılmayacağım bu günlerde İsveç diyetine başladım 6 günlük inşallah 59 u görebilirim

merhabalarr
benimde şimdilik ilk hedefim 59 sonra 58 sonra 57 ve boyum 1.60 şimdiki kilom 60
benziyoruz
yaş kaç
Merhabalar evet benziyoruz aslında hedefler 23 yaşındayım 2 yaşında 1 kızım var İnşallah sende istediğin hedefe ulaşırsın

Kolay gelsin canım. Son hedefin kaç? Boyun benden uzun ben 160 ım

Yarın tartılacağım en azından 60 ı görmek istiyorum tabi gönlüm 59 dan yana ama wc sorunu işi bozuyor

tsk ederim canim bende 32yasindayim iki oğluşum var
bu hafta hep misafirlerle dolu bir hafta oldu hic veremedim
nasil gidiyor sende
Maşallah Allah bağışlasın bende biraz savsakladım ama pes etmeyeceğim bu defa salı ya kadar tartılmayı düşünmüyorum malum wc sorunu moralimi alt üst ediyor

Bugün haftasonu ve ben alakasız beslenmeyle diyetime son vermiş durumdayım ama pes etmeyeceğimmmm bu defa kararlıyım salıya kadar kendimi toparlayacağım hatta cuma tartışacağım bana da moral olur

Bugün haftasonu ve ben alakasız beslenmeyle diyetime son vermiş durumdayım ama pes etmeyeceğimmmm bu defa kararlıyım salıya kadar kendimi toparlayacağım hatta cuma tartışacağım bana da moral olur
kesinlikle pes etme canim
zaten arada bi dengesiz beslenip vucudu şasirtmak gerekiyo
bu sekilde diywt devam edildiği zaman daha verimli olabiliyor
daha posali şeyler yemeyi dene
olmadi günkurusu kayısi ye üstüne sıcacık bişeyler iç
bence cuma günlerini tartı günü lan edelim varmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…