- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi Pembe Umutlar
-
İyi Dilek'lerin için teşekkür ederim umarım sende en kısa sürede hedeflediğin kiloya inersinkolay gelsin
istediğin kiloya biran evvel ulaşırsın inşaallah.
Merhabalar evet benziyoruz aslında hedefler 23 yaşındayım 2 yaşında 1 kızım varmerhabalarr
benimde şimdilik ilk hedefim 59 sonra 58 sonra 57 ve boyum 1.60 şimdiki kilom 60
benziyoruz
yaş kaç
Evet haklısın umarım dediğin olur çok teşekkür ederimBasarilar dilerim insallah saglikla ulasirsin hedefine ^_^ ❤ yavas yavas olsun unutma olur mu yavas giden kilolar kalicidir.
Kolay gelsin canım. Son hedefin kaç? Boyun benden uzun ben 160 ımTarih 17 temmuz pazartesi️Buraya yazmayı ne Zaman bıraksam hoop kilolar geri dönüyor bu kısır döngüden gerçekten bunaldım bugünden itibaren başlıyorum ve bırakmamaya söz veriyorum
Boy 164
Başlangıç kilo=62.0
1.hedef = 57.0
Teşekkür ederim sana da kolay gelsinKolay gelsin canım. Son hedefin kaç? Boyun benden uzun ben 160 ım
tsk ederim canim bende 32yasindayim iki oğluşum varMerhabalar evet benziyoruz aslında hedefler 23 yaşındayım 2 yaşında 1 kızım varİnşallah sende istediğin hedefe ulaşırsın
wc sorunu gercekten bozuyor bende en son 59.9u görüp geri cıkıyorumYarın tartılacağım en azından 60 ı görmek istiyorum tabi gönlüm 59 dan yana ama wc sorunu işi bozuyor
Doğrudur Can'ım inşallah en kısa zamanda 5 lere çivi çakarızwc sorunu gercekten bozuyor bende en son 59.9u görüp geri cıkıyorum
Maşallah Allah bağışlasın bende biraz savsakladım ama pes etmeyeceğim bu defa salı ya kadar tartılmayı düşünmüyorum malum wc sorunu moralimi alt üst ediyortsk ederim canim bende 32yasindayim iki oğluşum var
bu hafta hep misafirlerle dolu bir hafta oldu hic veremedim
nasil gidiyor sende
kesinlikle pes etme canimBugün haftasonu ve ben alakasız beslenmeyle diyetime son vermiş durumdayım ama pes etmeyeceğimmmm bu defa kararlıyım salıya kadar kendimi toparlayacağım hatta cuma tartışacağım bana da moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?