Mutlu Sonun Çeyizi

MutluSon333

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
761
1.521
Merhaba hanımlar
Kk nu uzun zamandır takip etmeme rağmen, konularda pek aktif olduğum söylenemese de artık güzel bir başlangıç yapmam gerekli diye düşündüm.
Seneye eylül gibi inş düğünümüz olacak. Yavaş yavaş başladık toparlamaya.
Oturma grubu, yatak odası gibi tercihlerimizi yaptik. Koltuklarım buz mavisi renginde olacak.
c6f6254e-dd1c-4620-9c4a-40b2d2972dd2MALENE1.jpg

güle güle kullan canım herşeyin çok güzel mobilyalarına bayıldım yatak odana da ayrı bayıldım benim istediğim gibi Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :nazar:

Canimm bütün aldiklarini çok çoook begendim, güzel günlerde kullanirsiniz insaAllah :KK68::KK68: Hele o oturma odasi ve çalisma odasina aldiginiz mobilyalara bayildim, tam benim tarzim :nazar::nazar:

güle güle kullan canım herşeyin çok güzel mobilyalarına bayıldım yatak odana da ayrı bayıldım benim istediğim gibi Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :nazar:

Canimm bütün aldiklarini çok çoook begendim, güzel günlerde kullanirsiniz insaAllah :KK68::KK68: Hele o oturma odasi ve çalisma odasina aldiginiz mobilyalara bayildim, tam benim tarzim :nazar::nazar:

Teşekkür ederim canlar. Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inş.
Mobilyaları internetten çok araştırdım; ama karar verememiştim. Spor şık ve konforlu olması tercihimizdi. Doğtaş ın mağazasında hepsini seçip çıktık.Hoppa

X