mutlu yıllar..:)

MinyonKiz

Tanrı'nın Yeryüzünde Unuttuğu Minyon Kız
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
1.544
469
163
evettt..7 saat sonra 2013 yılına gireceğiz :) herkesin yeni yılını kutlar, nice mutlu,huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim..
bu yılı iyisiyle kötüsüyle atlattık çok şükür şimdi önümüze bakma zamanı..umarım hepimizin dilekleri gerçeklşir ve MUTLU oluruz...
bu yıl bizim yılımız olsun hanımlar, yeni bir "ben" olma zamanı, haydı değişim sırası..yaşadığımız olumsuzlukları geçmişte bırakalım ve kendimize tertemiz bir sayfa açalım..Hepinizi çok seviyorum, çok mutlu olun, mucizelere inanın :) bu forumda "hamile kalmak isteyenler" inşallah muratlarına ererler, "kaynanasıyla, görümcesiyle" tartışma yaşayan hanımlar inşallah sorunlarınızı halledersiniz, "kocasıyla tartışan, kocasından şüphe duyan" herkese Rabbim yardımcısı olsun.."arkadaşlarıyla, sevgilileriyle sorun yaşayan genç kızlarımız" en kısa zamanda sorunlarınızı halleder, hepiniz mutlu olursunuz, sağlık sorunu yaşayan herkese Rabbim tez vakitte şifasını versin (AMİN)
Editörlerin, yöneticilerin ve KK bayanları YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN, TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN:16::64:

mutlu yıllarrrr herkese herşey gönlünüzce olsun..umarım bu yıl benim ve mutlu olmak isteyenlerin yılı olur :)

mutlu yıllarrrr herkese herşey gönlünüzce olsun..umarım bu yıl benim ve mutlu olmak isteyenlerin yılı olur :)

Amin canım :) 2013 Kadınlar Kulübü Bayanlarının yılı olsun

Son düzenleme:
amin cnm:)bu yıl hepimize bol bol huzur, sağlık ,şans getirsin inşallah herkes için iyi bir yıl olsun..

amin cnm:)bu yıl hepimize bol bol huzur, sağlık ,şans getirsin inşallah herkes için iyi bir yıl olsun..

inşallah canım inşallah..herkes mutlu olmayı hakediyor, 2013 yılı hepimize uğurlu gelecek, hissediyorum:9::9:

[video=youtube;jK1mHWB70qA]http://www.youtube.com/watch?v=jK1mHWB70qA[/video]:16::16::16:

Teşekkürler sizinde tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah

Yeni yıla da işsiz giriyorum ama olsun ya nasip :))

Teşekkürler sizinde tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah

Yeni yıla da işsiz giriyorum ama olsun ya nasip :))

hiççç üzülmeyin, yarin bir bakı vermişsiniz, ummadığınız birinden iş teklifi almışsınız..:) bugün pozitif düşünelim :) belki bu yıl son kez işsiz olarak gireceksiniz:34:

2013yilbasikutlamakarti.jpg

2012 yılı giderayak bana çok büyük bir kazık attı... umarım 2013 hepimize mutluluk ve bereket getirir.

Son düzenleme:
2012 yılı giderayak bana çok büyük bir kazık attı... umarım 2013 herkese mutluluk ve bereket getirir.

boşver canım sıkma canını, 2013 acısını çıkarttırır :1: mutlu olman dileğiyle :)

Son düzenleme:
hiççç üzülmeyin, yarin bir bakı vermişsiniz, ummadığınız birinden iş teklifi almışsınız..:) bugün pozitif düşünelim :) belki bu yıl son kez işsiz olarak gireceksiniz:34:

İnşallah öyle olur her yıla büyük umutlarla giriyoruz ama sonunda çok az bir kısmını elde edebiliyoruz
Belki 2013 farklı olur :))

yaa ama öyle böyle bi kazık değil :43: teşekkür ederim:16::16: mutlu yıllar

olsun canım geçmiş geçmişte kaldı, her yeni bir yıl insanı biraz daha olgunlaştırır sıkma canını..hayat hep böyle gitmez, gün gelir devran döner :)

İnşallah öyle olur her yıla büyük umutlarla giriyoruz ama sonunda çok az bir kısmını elde edebiliyoruz
Belki 2013 farklı olur :))

haklısın ama ümidimizi yitirmeyelim..ne olursa olsun bizler bu dünyaya 1 kez geliyoruz..

Back
X