• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutluBulut 'un çeyizcikleri :)

Kocaman Maşallah :nazar::nazar:
Bıçağına kardeş mi aldın canım :)
Önceki bıçağınıda çok sevmiştim. Porselendi hatta diymi konuşmasını yapmıştık :9:
Ohh ohh ıvır zıvırlar bitiyorr :8:
Canım benimmm:48:

Evet canım tek kalmasın dedim :1: Evet canım çokda uygunlar digeri 5 Tl idi buda Dia markette 4 TL :16:
Bugün bir alışveriş yapasım vardı :1:
Sen benim canımsınn :54::54:

Evet canım tek kalmasın dedim :1: Evet canım çokda uygunlar digeri 5 Tl idi buda Dia markette 4 TL :16:
Bugün bir alışveriş yapasım vardı :1:
Sen benim canımsınn :54::54:

Dia gerçekten ürünleri hem güzel hem hesaplı.
Güle güle Aşkla Kullanmak nasip olsun inşallah :16:

Son düzenleme:
edoşum maşallah her şeyin çok güzellll... mutlu günlerde kullan çeyizciklerini...

Edacım son aldıklarını çok beğendim ama mutlak havluna ayrıca bayıldımm :16:

Nerden aldın canım, ben de mutfak havlusu bakınıyorum yavaştann yavaştannn :32:

Aklımda kalacagına çeyizimde kalsın yani :1:
Sen ne güzel buluyorsun ben artık içime sinen bulamıyorum :53: dolanıyorum dolanıyorum boş :53:
Evet evet peçeteler şart bizim henüz 2 adet var :1:
Tamam canım bekliyorum ama :1:

aynen öyle diyorum canım :1:
annem bunları başından atmak için yer arayacaksın sonradan diyor ama bende aklımda kalmasından daha kötü olmaz ya diyorum :9:

ama bu mantığı artık bıraksam iyi olacak Allah ağız tadıyla bunları kullanmayı nasip etsin önce
benim peçeteleri hiç sorma o zaman ama peçete işte kullanırsın geçer buna daha tövbe etmeyeyim :52:

Bugün aldıklarım :12:
Mutfak havlumuz, çay süzgecimiz, mutfak makasımız :69:

Eki Görüntüle 647687

Tahta kaşıklarımızzz :16:

Eki Görüntüle 647693

Buda 2 gün önce aldıgım diger bıcagımıza kardeş olan bıcagımız :1:

Eki Görüntüle 647688

Ben yeni çeyizciklerimizi çooook sevdim
:54:

mutfak havlun çok tatlı amaaa :52:ben çok seviyorum bu havluları ama nerede rastlasam lacivert kahverengi gri böyle tatlı rengine rastlayamadım henüz :ssz:

hepsini de sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inş canım :16:

Edacım son aldıklarını çok beğendim ama mutlak havluna ayrıca bayıldımm :16:

Nerden aldın canım, ben de mutfak havlusu bakınıyorum yavaştann yavaştannn :32:

Çok teşekkür ederim Özlemcim :16:
Mutfak havlumu Tedi marketten aldım bi baktım gözüme çarptı sonra bizim oldu :1:
aynen öyle diyorum canım :1:
annem bunları başından atmak için yer arayacaksın sonradan diyor ama bende aklımda kalmasından daha kötü olmaz ya diyorum :9:

ama bu mantığı artık bıraksam iyi olacak Allah ağız tadıyla bunları kullanmayı nasip etsin önce
benim peçeteleri hiç sorma o zaman ama peçete işte kullanırsın geçer buna daha tövbe etmeyeyim :52:

Aslında haklı biraz da ama napalım dayanamıyoruz :1: dedigin gibi aklımızda kalmasın :1: Gerci ben çok almıyorum ya dimi :44:
Ayy ben güzel pecete bulamadım bu ara sanki :53: dogru canım pecete nasılsa kullanılacak benimde cok canım sıkılıyor ona :5: bitip gidecekler pecetelerimiz :1:

mutfak havlun çok tatlı amaaa :52:ben çok seviyorum bu havluları ama nerede rastlasam lacivert kahverengi gri böyle tatlı rengine rastlayamadım henüz :ssz:

hepsini de sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inş canım :16:
,

Teşekkür ederim Damlammm :16: bende bakıyordum ama içime sinen olmuyordu bu sindi içime çok şükür :1: Tedi market varsa oturdugun yerde bir bak istersen :16:

Aslında haklı biraz da ama napalım dayanamıyoruz :1: dedigin gibi aklımızda kalmasın :1: Gerci ben çok almıyorum ya dimi :44:
Ayy ben güzel pecete bulamadım bu ara sanki :53: dogru canım pecete nasılsa kullanılacak benimde cok canım sıkılıyor ona :5: bitip gidecekler pecetelerimiz :1:

,

Teşekkür ederim Damlammm :16: bende bakıyordum ama içime sinen olmuyordu bu sindi içime çok şükür :1: Tedi market varsa oturdugun yerde bir bak istersen :16:

aklımızda kalmadığı için evde de yer kalmıyor ama yaa :9: evet canım sen hiç almıyorsun maşallah sadece çeyizi bitirdin o kadar :9:

peçetelerden denk geldiğimi alıyorum hatta arada öyle güzelleri oluyor ki bir kaç paket almamak için kendimi zor tutuyorum :1:

aslında dediğin gibi insan kıyamıyor kullanmalık ve bakmalık olarak almak lazım :1:

maalesef canım buralarda tedi yok artık şans eseri karşıma çıkarsa böyle sevimli bi tane bende alırım :8:

aklımızda kalmadığı için evde de yer kalmıyor ama yaa :9: evet canım sen hiç almıyorsun maşallah sadece çeyizi bitirdin o kadar :9:

peçetelerden denk geldiğimi alıyorum hatta arada öyle güzelleri oluyor ki bir kaç paket almamak için kendimi zor tutuyorum :1:

aslında dediğin gibi insan kıyamıyor kullanmalık ve bakmalık olarak almak lazım :1:

maalesef canım buralarda tedi yok artık şans eseri karşıma çıkarsa böyle sevimli bi tane bende alırım :8:

Hele bizim evi görsen zaten minicik bir evdi :26:
ben denk gelemiyorum :50:neden ki acep :1: bir sürü vardır senin :56:
evet evet :1: bakmalık he :1::1:
olsun canım daha güzelini bulursun inşallah :16: bu arada sen nerede oturuyordun canım

Hele bizim evi görsen zaten minicik bir evdi :26:
ben denk gelemiyorum :50:neden ki acep :1: bir sürü vardır senin :56:
evet evet :1: bakmalık he :1::1:
olsun canım daha güzelini bulursun inşallah :16: bu arada sen nerede oturuyordun canım

evi bırak benim odamı gör önce :1: ne tarafı açsan koli çıkıyor ama bu halleri bile çok seviyorum çarşı pazar ne kadar gezdim ne çok emek verdim en ufak parçasına bile gözümün nuru onlar benim :16:

marketleri çok gez canım benim mutlaka denk gelirsin beni arayan genelde onların başında buluyor zaten :9:

almaya başlayalı kısa süre oldu şimdiden 20 taneyi gördüm yakında dalya derim sanırım :9:

ben Amasya'dayım canım sen neredesin

bizim burada çok fazla seçenek yok ama yinede arayan Mevlasını da buluyor yani :1:

evi bırak benim odamı gör önce :1: ne tarafı açsan koli çıkıyor ama bu halleri bile çok seviyorum çarşı pazar ne kadar gezdim ne çok emek verdim en ufak parçasına bile gözümün nuru onlar benim :16:

marketleri çok gez canım benim mutlaka denk gelirsin beni arayan genelde onların başında buluyor zaten :9:

almaya başlayalı kısa süre oldu şimdiden 20 taneyi gördüm yakında dalya derim sanırım :9:

ben Amasya'dayım canım sen neredesin

bizim burada çok fazla seçenek yok ama yinede arayan Mevlasını da buluyor yani :1:

Dimi göz nurlarımız :1: çeyiz maddi manevi zor iş :1: Bende bakıyorum ama karar verme aşmasında vazgeciyorum :2:
Maşallah canım benim daha 2 tane :1: çok çalışmam lazım çooook :9:
Bende İstanbul canım :16:
Daha da çok merak ettim çeyizcikleriniii :16:

annem çeyizlerimi kapalı balkona attı :52: :52: evde çok yer kapladığını iddaa ediyor altı üstü 20 kolicik ne varki bunda :54: :1:

Back
X