• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutluBulut 'un çeyizcikleri :)

Eveetttt sonunda beyaz porselenlerimize baslangıc yaptımm :16:
Çok sevdim ben onlarııı :21:

Çerezligimizzz, recelligimiz vb olarak kullanacagımız tabagımız :69: 3 farklı boyutta servis tabaklarımız:69: veee yaprak şeklinde 2 adet servis tabagımız :16:

Eki Görüntüle 666386 Eki Görüntüle 666387 Eki Görüntüle 666388

hepside çok şık bayıldıııımmm :nazar::nazar::nazar:
servis tabaklarımı bende bu tarz alıyorum sade olunca her şeye uyumlu oluyor :6:
aşk dolu sıcacık sofralarda kullan inş canım :16:

çok güzel düşünmüşsün canım bende bu düşünceyle kahvaltı takımımı renkli aldım :8:
aslında düz alsam da kesin masa örtüsüyle diğer aksesuarlarla canlılık katmak isterim çünkü renkleri çok seviyorum :16:
benzerlerini bende gördüm canım ama benimle beraber başkaları da görmüş sanırım bi daha denk gelemedim :1:
inş canım yakın zamanda indirime girer de buradan paylaşırsın çok merak ettim gerçekten :126:

Kimse görmeden hemen almak lazım :27:
İnşallah canım :1:

hepside çok şık bayıldıııımmm :nazar::nazar::nazar:
servis tabaklarımı bende bu tarz alıyorum sade olunca her şeye uyumlu oluyor :6:
aşk dolu sıcacık sofralarda kullan inş canım :16:
Dimi çok lazım olur bunlar :1:
Hala çeyiz bekliyorum unutmadım haberin olaaa :1:
İnşallah canım :16:

canım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan bunlarla ne güzel sofralar kurarsın :)

Sağol canımm :16: oyy düşüncesi bile çok güzel :1:

Edacım yeni aldığın servisliklerin çok güzel ortadaki modelin renklileri de var bende bunlardan birer adet alıcam inş. Gerçekten çok güzeller aşkla kullan

Edacım yeni aldığın servisliklerin çok güzel ortadaki modelin renklileri de var bende bunlardan birer adet alıcam inş. Gerçekten çok güzeller aşkla kullan

Al al canım her zaman kullanılır diye düşünüyorum..Sağol canım :16:

tatlım benim yaa yerim seni ben :16:düzenli olsun istiyorum ama gözümde büyüyor hepsi yapıyorum tekrar bozuyorum takıntı yaptım sanırım :ssz: artık olmadı olduğu gibi atarım resimleri ne yapayım :1:

Öyle oluyor canım bende buraya yüklerken daha iyi anladım özenmemek gerekliymiş oldugu gibi paylaşacaksın :1:

Ben yine birşeyler aldım kii :1:
Sabah kalktım eminönüne gittim sabah derken çokda sabah olmadı aslında trafik falan derken 12 oldu saat :1: Gittim ama ne için gittim eziyet oldu bana resmen :31: Oradan sadece peçete ve orada minik görünen boncuklu kürdanları alabildim :1: Kalanları bizim buradan :26: yani oralara kadar gitmeme gerek yokmus :1: aslında anlamıyorum herkes nasıl buluyor eminönünden uygun çeyizleri :26:Yeni cicilerimizzz :16:

$Fotoğraf1771.webp $Fotoğraf1780.webp $Fotoğraf1777.webp

Sabah kalktım eminönüne gittim sabah derken çokda sabah olmadı aslında trafik falan derken 12 oldu saat :1: Gittim ama ne için gittim eziyet oldu bana resmen :31: Oradan sadece peçete ve orada minik görünen boncuklu kürdanları alabildim :1: Kalanları bizim buradan :26: yani oralara kadar gitmeme gerek yokmus :1: aslında anlamıyorum herkes nasıl buluyor eminönünden uygun çeyizleri :26:Yeni cicilerimizzz :16:

Eki Görüntüle 672361 Eki Görüntüle 672362 Eki Görüntüle 672364

yeni cicilerin hayırlı olsun canım..
sana katlıyorum gerçekten insanlar nasıl eminönünden buluyor. . tüm yorumları okudum nette araştırıp bir kaç kez gittim ama bence o kdr aman aman bir uygun fiyat yok kampanyaları takip edince aynı fiyata alabiliyormuşsun gibi geliyor.. bende dogru düzgün uygun fiyata birşey bulamadım...

Eki Görüntüle 672361 Eki Görüntüle 672362 Eki Görüntüle 672364
Edacım güle güle kullan .bende o kaselerden alcam güveç için çok begeniyorum :16:

yeni cicilerin hayırlı olsun canım..
sana katlıyorum gerçekten insanlar nasıl eminönünden buluyor. . tüm yorumları okudum nette araştırıp bir kaç kez gittim ama bence o kdr aman aman bir uygun fiyat yok kampanyaları takip edince aynı fiyata alabiliyormuşsun gibi geliyor.. bende dogru düzgün uygun fiyata birşey bulamadım...

Sağol canım :16: Valla soruyorum bakıyorum neredeyse buradan daha pahalı :26: ama herkes bulduguna göre biz bilmiyoruz yerlerini :1: hele şark han valla daha pahalı geldi :26: Birde birşey sormaya korktum ben sorunca satmak için baya ugrasıyorlar satıcı yanıma yaklasınca kactım :1:
Edacım güle güle kullan .bende o kaselerden alcam güveç için çok begeniyorum :16:

Sağol canımm :16: bende annem istemişti eve alırken birde çeyize alıyım dedim :23: Sende al canım mis gibi yemekler fırında sütlaclar oo :27::16:

Sağol canım :16: Valla soruyorum bakıyorum neredeyse buradan daha pahalı :26: ama herkes bulduguna göre biz bilmiyoruz yerlerini :1: hele şark han valla daha pahalı geldi :26: Birde birşey sormaya korktum ben sorunca satmak için baya ugrasıyorlar satıcı yanıma yaklasınca kactım :1:

aynen beni anlatmıssın canım :1: arkadaşımın annesinin bu konuda ilginç bir yorumu var. arap turist çok fazla geldiginden fiyatlar buralarda artmış diyor:1:

aynen beni anlatmıssın canım :1: arkadaşımın annesinin bu konuda ilginç bir yorumu var. arap turist çok fazla geldiginden fiyatlar buralarda artmış diyor:1:

Çok iyi demiş canım bende dün aynı şeyi düşündüm o itiş kakış sırasında:1: baktım çevrede herkes turist masallah :53: en iyisi bizim esnaflar yine :1:

Peçetelerimiz ve 2 kişilik tepsimiz :16:
Tuğceee dün sende gördügüm peçeteye baktım ama bulamadım
:50:

$Fotoğraf1790.webp $Fotoğraf1792.webp

İlk sayfa güncellemesini basardım bu arada kızlarr :24:

Peçetelerimiz ve 2 kişilik tepsimiz :16:
Tuğceee dün sende gördügüm peçeteye baktım ama bulamadım
:50:

Eki Görüntüle 675184 Eki Görüntüle 675185

İlk sayfa güncellemesini basardım bu arada kızlarr :24:

bebeğim güle güle kullan vee orda carrefour pembe peçete görüyorum sanırım istediğini buldun :1: bide benim yeşil peçetemin kırmızısını kapmışsın valla ben yollarım kız sana peçetemi :16: bide paris tepsimiz aynıı :16: teşekkürler migross :16: :9:

bebeğim güle güle kullan vee orda carrefour pembe peçete görüyorum sanırım istediğini buldun :1: bide benim yeşil peçetemin kırmızısını kapmışsın valla ben yollarım kız sana peçetemi :16: bide paris tepsimiz aynıı :16: teşekkürler migross :16: :9:

Sağol canım benimmm :16: evet evet evet buldum onuuu :46::1: evet istedigim peceteyi ararken dedim bari bunları alıyım :1:
Oyyy sağol canım yollamış kadar oldun bu sözünleee :7:
Valla mı tepsiyi görmemiştim bak oley tepsi kardeşide olduk :1: bende bunu mu alayım büyügünümü derken bunu aldım :1:
Sen hangisini migrostan aldın kız o peçeteyi mi :1: ben peçeteleri a101 den aldım tepsiyi bizim buradalarda bir dükkandan :16:

Back
X