• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutluBulut 'un çeyizcikleri :)

canım benim yeni aldıklarını çoook beğendim hepsini de sağlıkla mutlulukla kullan inş :16::16::16:

peçetelerine ayrıca bayıldım :34: aşk dolu sıcacık sofralarını süslesinler inş :16::16::16:

Damlammm bende ne zamandır ugramıyor artık diyordum begenmene cok sevindim amin canım :16:

Edacım son aldıkların çok cici, güzel günlerde kullan canım benim :16:

Kızlar ben bu ay söz verdiğim üzere maaşın büyük bir kısmını giyime harcadım, çeyizlerim ağlamasın diye birkaç birşey aldım ama artık eskisi gibi almak içimden gelmiyor maalesef :52: Kıyafet çılgınlığım geri döndü sanırım :27:

Sağol canımmm :16:
iyi yapmıssın ama işte bu çeyize baslayıncada durulmuyor ki :1:

Evet topikime aldığım giyimleri de koyucam yakında :27:
,

beklemekteyiz :1:

aynen öyle bagımlılık yapıyor :1:

Edacım az önce bağımlılık konusundan geldim hiç sorma efkar bastı beni ne olacak bu çeyiz bağımlılığımız yaa geçmeyecek hissine kapıldım resmen :52::52::52:

kkda bile başka topiklere bakmak istemiyorum valla en güzeli burası :52::52::52:

Edacım az önce bağımlılık konusundan geldim hiç sorma efkar bastı beni ne olacak bu çeyiz bağımlılığımız yaa geçmeyecek hissine kapıldım resmen :52::52::52:

kkda bile başka topiklere bakmak istemiyorum valla en güzeli burası :52::52::52:

Bende öyle canım ama sanırım evlenincede bitmiyormus ben almayı bırak bakmakla bile mutlu oluyorum artık :1: hobi gibi oldu :26:

Bende öyle canım ama sanırım evlenincede bitmiyormus ben almayı bırak bakmakla bile mutlu oluyorum artık :1: hobi gibi oldu :26:

evet bana da öyle geliyor ki bitmeyecek bunları daha kullanmadan şunu şunu da evlenince alırım diye ne alacağımın planlarını bazen kafamı meşgul ederken yakalıyorum çünkü :52::52::52:

evet bana da öyle geliyor ki bitmeyecek bunları daha kullanmadan şunu şunu da evlenince alırım diye ne alacağımın planlarını bazen kafamı meşgul ederken yakalıyorum çünkü :52::52::52:

aaaa iyiymiş ben onları düşünmedim hiç :1: yani ben o kadar ileri degilmisim :1:

edacm mrb nasılsın?çok uzun zamandır görüşemiyoruz taaa askerliğin başında tanışmıştık bnm askerim geleli nerdeyse 5 ay olcak :53: çeyizlerine bakınca yorum yazmadan geçmek istemedim inşallah sevdiğinle mutlu günlerde kullanırsın hepsi çok güzel :21:

Başta beyaz porselen tabakların olmak üzere heps hepsi çok güzel :nazar:

Dondurma kaşıklarına ve birinci nevreeim takımına da bayıldım...:nazar:

annelere bizden sıra gelmiyor ki ne alsalar kıyamayıp saklıyorlar :16::16::16:

Yok canım benim annem hiç öyle degil bakalım dogum günümde birşey alacakmı :1: genelde ben ne alsam bana neden almadın der yada çeyize alacagına eve alsaydın der halbuki hep alırım :1:

Yok canım benim annem hiç öyle degil bakalım dogum günümde birşey alacakmı :1: genelde ben ne alsam bana neden almadın der yada çeyize alacagına eve alsaydın der halbuki hep alırım :1:

canım belki senin evleneceğin fikrine alışmaya çalışıyordur benim annem alışık daha önce ablam falan evlendiği için :9:

canım belki senin evleneceğin fikrine alışmaya çalışıyordur benim annem alışık daha önce ablam falan evlendiği için :9:

valla bilmiyorum canım neye alısıyor :1: babam bile nescafe fincanı aldı :1: adamın haberi olmadıgı halde :26:
Ama evet orası dogru daha tecrübesizler 2 kardeşiz zaten büyükte benim :1:

valla bilmiyorum canım neye alısıyor :1: babam bile nescafe fincanı aldı :1: adamın haberi olmadıgı halde :26:
Ama evet orası dogru daha tecrübesizler 2 kardeşiz zaten büyükte benim :1:

ayy kıyamam yaa babanda heyecanlanıyor demek ki kendini yavaş yavaş hazırlıyor haberi olmasa da sen büyüdükçe kaçınılmaz son biliyordur bunu :9:

Back
X