tek tek çeyiz topiclerini incelemeye başladım, seninkinde takılı kaldım atlayarak ara ara sayfalara bakabildim :) hepsini özenle seçtiğin belli, çoook mutlu günlerde kullanın inşallah
ilk sayfadan birkaç sorum olacak, öncelikle emsan'ın çatal bıçak takımı olduğunu bilmiyordum, araştırma listeme ekledim, annemin yıllardır kullandığı tencereleri taş gibi hala markaya güveniyorum o yüzden
rooc bıçakları rengarenk görünce çok hevesleniyorum ama sakarım ben çok mu keskindir diye korkuyorum sen hiç kullandın mı acaba?
kesinlikle semt pazarlarında çok uygun ve güzel züccaciye ürünleri var. hem aramadan ulaşıyor insan hem de uyguna geliyor.
bu porselen kayıkların böyle 2 ucu sivri olanlarına bayılıyorum, yemek takımı netleşene kadar bekleyeyim diyor bir yandan, diğer yandan da ya piyasadan kalkarsa diyorum :44: hiç fiyatını sormadım bunların kaç lira civarıydı hatırlıyor musun acaba? porselen kaşıklar da beyaz kahvaltılıklar ya da ahşap gibi olanlarla çok uyumlu duruyor.
bu mesajı sana nostalji yaşatmak için alıntı yaptım

geçen gün sohbet bölümünde yolda kaybolma olayını heyecanını okumuştum, nereden nereye, değil mi?
ben de tuzluk şeklinde baharatlıkları nem olup tıkanır, içi iyi temizlenmez diye sevmiyorum. biz yıllardır evimizde bunların renklilerini kullanıyoruz, birkaçında tuzluk başlığı var diğerlerini kaşıkla kullanıyoruz, hop at makineye yıka. ben renklilerinden arıyorum acaba aldığın yerde sadece metal kapak mı vardı? ikea'da galiba değil mi bunlar, yoksa karıştırdım mı?:26:
tedi'lerde mutfak ürünü de mi oluyor

çok teşekkürler bu bilgi için