Merhaba arkadaşlar,
Zor günler yaşıyorum ve sizin samimi yorumlarınıza ihtiyacım var.
5 yıllık bir ilişkim vardı, her ilişkide olduğu gibi bazen ayrılıklar tartışmalar olsada erkek arkadaşımla hepsinin üstesinden gelmeyi başarmıştık. Ta ki bayram gününe kadar, o gün hiç görüşemedik bir anda hergün sürekli konuştuğum adam bana bir yabancı gibi davranıyordu. Bir sebebi vardır diye düşündüm aradım fakat aramalarıma cevap alamadım. Uzun bir süre ulaşamadım ve ertesi sabah en sonunda telefonu açtı bana karşı çok soğuk konuşuyordu. Sonrasında kafam karışık yanlız kalmaya ihtiyacım var diye bir msj geldi bende doğal olarak ayrılalım dedim tabi o da hemen kabul etti. 5 yıllık ilişki bir çırpıda ve nedensiz bitmişti.
Aradan 3 gün geçti kendime yediremedim arayıp nedenini sormalıydım çünkü. Bukadar basit olmamalıydı Telefonda bana kendisiyle ilgili sorunları olduğunu ve beni ailesine bir türlü kabullendiremediğini söyledi. Ailesibeni hiç görmemişti tanışmamıştık bile ve beni tanımakta istemediler zaten. Erkek arkadaşımın söylediğine göre eğer benden ayrılmazsa annesi sütünü helal etmeyecekmiş. O anda diyecek birşey bulamadım telefonu kapattım ve ağlamaya başladım. Beni hala sevdiğini ve üzüldüğünü biliyorum ama eğer ayrılmazsak ilerde ailesi yüzünden çok daha büyük sorunlar yaşayacağımızı biliyoruz.
Sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim yoksa herşeye rağmen devam mı etmeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?