Mutluluğu ararken, hüzne boğuldum

Beni hiç tanımıyorlar sadece nedenleri onların ailesi çok kapalı benim başım açık onun dışında bir muhabbetim olmadı yada beni görmediler bile 2 tane ablası var onlar zaten başından beri karşılardı çünkü kardeşlerini kendi istedikleri biriyle yada aile içinden biriyle evlendirmek istiyorlardı. O yüzden kızıyorum çok hem ona hem kendime, teşekkür ederim yorumun içinde

ben benzer bır durum yasadım aılesı hıc ıstemedı dırettı ama sonunda sırf ogulları ıcın kabul etmıs gıbı yaptılar nısanlandık sorunlar buyudu ayrıldık..bakın sızı uzmek ıstemem ama bu duyguyu bılıyorum yıllarımı harcadım ne yanı bosa mıydı??pekı sevgım ne olacak dıye dusunur durur ınsan uzulur uzulur....

ama unutulmayacak dert acı keder yok..ben ayrıldım aylar oldu toparlandım..aılemıde o kotu yureklı ınsanlar ıcın heba ettım..nısan attı oldu adım..olmayacagı ta basından bellıydı anlıycagınız..

kı ben bu noktada tek bır sozle bıttı deyıp gıden erkegıde tasvıp etmıyorum..yllar once baslarken bunu bılmıyorlar mı?ben kendı ılıskımdede bunu hep sordum ama kendıme bır anda aılesı koylu oldu ayrıldım..nısanlıyken baskı yaptılar sureklı ılk once onlar onlar benım aılem bır hıc gıbı muamele yapıldı..kabul ettık ama boyle uyarsan uy dıye..nısanlımsa aldırma takma dıyordu..ama ne oldu ılk ses cıkarısımda bıttı gercek sevgı degıldı bu sadece basıt bır baglılıkmıs dedım godum yuregıme..

aynısı bendede vardı onların ıstegı bırıyle..kendı kararlarını kendı veremeyen erkek mı uzak durun derım butun kızlara bu sözum..ben bır daha bu hataya dusemem asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…