Mutlulugu sadece 1 hafta yasadim

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
Merhaba kizlar

Araniza yeni katildim onceden surekli takip ediyordum ama sanirim hazir degildim birseyleri yazip paylasmaya.
Kisaca yazmak gerekirse 10 aylik evliyim esimle Bebis hep istedik halen istiyoruz. Nisan ayinda dedemi kaybettik ve benim icin cok zordu, mayis ayinin sonunda hamile kalmisim ve 15 haziranda hamile kaldigimi ogrendim o anki mutlulugumu heyecanimi halen suan yasiyor gibiyim. Malesef 24 haziranda dusuk gerceklesti hatta buyuk parca ic camasirima geldi resmi bile var.
Zaman gecmesine ragmen hic alismadim alisamiyorum halen haftasini sayiyorum ve halen agliyorum. Rabbim boyle hayirli gormus boyle oldu.

psikolojim cok bozuldu her ay cift cizgi gormek icin test yaptim durdum dusukten sonra ama bu ay dusunmemeye calistim nekadar zor olsada, simdi adetime 3 gun var merak etmiyor degilim. Gogus uclarim cok kotu aciyor ve kopkoyu oldu ucu pek umursamamaya calisiyorum hayal kirikligi yasamaktan yoruldum ama dua ediyorum insallah hamileyimdir diye.

Cnm bugun adetim gecikeli 4 gun oldu..
Idrar testinin sadecebirinde cizgi belirgindi, digerlerinde cok zor gorulcek sekilde vardi..
Bugun kan vercem sonucu yarin alcam ama cekiniyorum kan vermeye cunku hamile oldugumu hissedip inaniyorum off

Mrb. Seni çok iyi anlıyorum.. Ben de 4 temmuzda öğrenmiştim hamile olduğumu, sadece 11 gün sonra kanamam başladı ve 10 gün sonra bebeğimin kalbi durdu :14:
Tv'de, reklamlarda bile yeni doğmuş bi bebek görünce içim cızzz ediyor.. Kıskanmak değil asla, özenmek benimki. Rabbim yine verir inş. dileyen herkese.
Sen de inşaallah hamilesindir. Herşey geride kalır ve tekrar mutlu olursun. (Amin) :49:

Son düzenleme:
kaybettıgın bbegın ıcın cook uzuldı-um ıns hamıssındır kan sonucun cıkkdımı cnm

evet sonuç ne çok merak ettim bende ben öküz gibi herkese söyledim ramazan bayramında diyoduk kurbana 3 kişiyiz ..........

Back
X