H Harem Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2020 5 1 1 34 16 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Harem #1 Hala inanamıyorum bu heyecanlı sürece başladığıma umarım ilkinde olur. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bi de kız olursa
Hala inanamıyorum bu heyecanlı sürece başladığıma umarım ilkinde olur. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bi de kız olursa
Z Zehra 84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2019 230 151 33 41 16 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Harem #2 Harem .!.: Hala inanamıyorum bu heyecanlı sürece başladığıma umarım ilkinde olur. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bi de kız olursa Genişletmek için tıkla... Inşallah olur canım sorunun neydi hangi merkez ve hangi dr fiyat ne kadar bende araştırıyorum sanırım aklımda 2 yer var temmuzda gideceğiz görüşmelere insallah
Harem .!.: Hala inanamıyorum bu heyecanlı sürece başladığıma umarım ilkinde olur. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bi de kız olursa Genişletmek için tıkla... Inşallah olur canım sorunun neydi hangi merkez ve hangi dr fiyat ne kadar bende araştırıyorum sanırım aklımda 2 yer var temmuzda gideceğiz görüşmelere insallah