Mutluluğumu sizlerle paylamak istiyorum

Skyword

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
407
510
103
Merhaba hanımlar :) dün İÜ de istediğim alanda master kabulü aldım. Çok mutluyum. Her şey daha yeni başlıyor benim için. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalır değil mi?
bu arada şunu da söylemek istiyorum annelere çocuklarınız tembelse ilerisi için ümitsiz olmayın.:) Muhakkak bir şeye yeteneği vardır ve onu açığa çıkaracağı gün pek yakındır.
Rahmetli babam bana hep senin okuyacagindan hiç ümidim yoktu sky. Bak okudun,meslek sahibi oldun aferin sana derdi.
cocuklarinizi çok sevin olur mu? Kıymet verin, kiymetle buyutun ki kıymet goresiniz. Rabbim hepinizin evledina bana yaşattığı mutluluğu nasip etsin :)

Merhaba hanımlar :) dün İÜ de istediğim alanda master kabulü aldım. Çok mutluyum. Her şey daha yeni başlıyor benim için. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalır değil mi?
bu arada şunu da söylemek istiyorum annelere çocuklarınız tembelse ilerisi için ümitsiz olmayın.:) Muhakkak bir şeye yeteneği vardır ve onu açığa çıkaracağı gün pek yakındır.
Rahmetli babam bana hep senin okuyacagindan hiç ümidim yoktu sky. Bak okudun,meslek sahibi oldun aferin sana derdi.
cocuklarinizi çok sevin olur mu? Kıymet verin, kiymetle buyutun ki kıymet goresiniz. Rabbim hepinizin evledina bana yaşattığı mutluluğu nasip etsin :)
Tebrikler, basarilar..

Mutluluğun daim olsun. Başarıyla tamamlayıp o mutluluğunu da, ve daha nicelerini de paylaşman dileğiyle ;)

Tebrikler.Allah başarılarınızı daim etsin.❤️❤️❤️
Tebrikler Allah başarılarınızı daim etsin.:KK200::KK200:

tebrıkler.
inşallah vatana mıllete hayırlı ılım ve bılım ınsanı olursun..

Amin inşallah canım. Alnının akıyla mezun olduğun günlerin çabuk gelmesini diliyorum. Fakat bir uyarım olacak. İstanbul Üniversitesinde okudum ben de ve gereksiz zorlarlar öğrencileri. İnan diğer bir çok üniversiteden zordur. Çok sıkı tutman lazım... Başarılarının devamını diliyorum :KK15:

Burnumun direği sızladı, benimde ergen bir kızım var aklı bir karis havada. Dilerim senin gibi meslek sahibi olduğunu görür, seçtiği yolda ona eşlik edebilirim. Hayatında hersey gönlünce olsun kuzum. Başarılar dilerim ☺️

:KK9::KK9::KK9::KK9:
yolun açık başarıların daim olsun inşallahhh ,
darısı benım kızıma ve bütün çocuklarımıza:dua:

Öyle güzel dua ettin ki amin insallahh
Umarım bundan sonra attigin bütün adımlar seni daha da yükseğe taşır
Başarılar dilerimmm

tebrikler başarılarınız daim olsun ne mutlu size arkanızda çok güzel bir aileniz varmış :KK9:

Nasıl sevindim anlatamam içim açıldı
Başarılarınızın devamını diliyorum
Darısı kızlarıma olsun inşallah ❤️

Tebrik ederim. Başarılarınızın daim olmasını, yolunuzun hep açık olmasını dilerim.Gençlerimizden böyle başarı haberleri almak, bizleri de mutlu ediyor.Sağlıklı ve mutlu bir ömrünüz olsun inşallah.

Back
X