Mutluluğumuz ayrılıktan mı geçiyor lütfen yardım edin

Siz kendi ailenizin şehrine, eşinizde kendi ailesinin şehrine gitmek istiyor ama ikisinide yapmayıp eşit mesafede ortak bir nokta bulmalısınız .

Haa eşiniz size sormadan annesine oraya yerleşeceğiz diyorsa da eşinizle konuşun tek taraflı düşünmemesi gerektiğini söylemenin lazım.

Boşanıp ailemi üzmek istemiyorum diyede düşünmeyin. Sizin iyi olduğunuzu sanıp mutlu oluyorlar ama mutlu değilseniz bunu bilmeye hakları var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlendikten sonra siz kendiniz bi aile oluyosunuz artık ben evlendikten sonra iki tarafın ailesininde bu kadar işin içinde olasına bi anlam veremiyorum herkes ailesinin yanında olamaz onların yanında olmayı düşünmmek yerine kendi kurduğunuz aile için en iyisini seçmelisiniz

iki tarafta uzak olsun en iyi telefon var görüntülü konuşma var istediğiniz zamanda gidip gelme imkanınız varsa bence iki tarafdanda uzak kalın biraz

Burada o kadar çok konu okuyorum ki aklım almıyor artık... Bakın eşimin ailesi benim ailem mantığından çıkmazsanız mutlu olamazsınız... Madem ailelerinize bu kadar düşkündünüz ev-len-mi-ye-cek-ti-niz! Bunu sadece sizin için söylemiyorum her iki taraf içinde söylüyorum. Neden Öncelikli olarak kendi kurduğunuz küçük ama kuvvetli olması gereken aile birliğini düşünmüyor sunuz?? Hepimiz ailelerimize düşkünüz ama kapısını kapadığımda aynı evin içinde kaldığım eşim varsa çoluğum çocuğum mantığı neden yok bizim ülkemiz de?? Ben mi bencilim anlamıyorum. Eşimle hiç senin ailen benim ailem tartışmasına girmedim. Girmemde bu tartışmaların sonu yok çünkü.. Önemli olan eşim ve benim dahil olduğumuz çekirdek ailemiz sanırım bunu ona gayet açık anlatabildim hiç problem olmuyo kimse için benimle tartışmıyor. Yada ileride anneme babama yakın olalım demiyor. Lütfen bunu ne kendinize nede eşinize yapmayın...

Burada o kadar çok konu okuyorum ki aklım almıyor artık... Bakın eşimin ailesi benim ailem mantığından çıkmazsanız mutlu olamazsınız... Madem ailelerinize bu kadar düşkündünüz ev-len-mi-ye-cek-ti-niz! Bunu sadece sizin için söylemiyorum her iki taraf içinde söylüyorum. Neden Öncelikli olarak kendi kurduğunuz küçük ama kuvvetli olması gereken aile birliğini düşünmüyor sunuz?? Hepimiz ailelerimize düşkünüz ama kapısını kapadığımda aynı evin içinde kaldığım eşim varsa çoluğum çocuğum mantığı neden yok bizim ülkemiz de?? Ben mi bencilim anlamıyorum. Eşimle hiç senin ailen benim ailem tartışmasına girmedim. Girmemde bu tartışmaların sonu yok çünkü.. Önemli olan eşim ve benim dahil olduğumuz çekirdek ailemiz sanırım bunu ona gayet açık anlatabildim hiç problem olmuyo kimse için benimle tartışmıyor. Yada ileride anneme babama yakın olalım demiyor. Lütfen bunu ne kendinize nede eşinize yapmayın...

şuan biz iki aileyede uzağız ama gdip gelebilyoruz ama eşimin ailesi daha sık gelip kalmak istiyorlar uzun zmanlı yaşlandk diyorlar kışn soğuk diyorlar geliyorlar böyle olunca bana gelecek olan kimsede rahat gelip gidemeyecek ben evimde istediğim gibi yaşayamayacağım onlar kendilerini çekseler belki bizim aşacağımz şeyler olacak

evlendikten sonra siz kendiniz bi aile oluyosunuz artık ben evlendikten sonra iki tarafın ailesininde bu kadar işin içinde olasına bi anlam veremiyorum herkes ailesinin yanında olamaz onların yanında olmayı düşünmmek yerine kendi kurduğunuz aile için en iyisini seçmelisiniz

iki tarafta uzak olsun en iyi telefon var görüntülü konuşma var istediğiniz zamanda gidip gelme imkanınız varsa bence iki tarafdanda uzak kalın biraz

Aslında şuan iki tarafada aynı uzaklıktayız ortadayız öle olmasına rağmen eşimin ailesi sk sk geliyor ve uzun vadeli kalma planları yapıyor ve düşünceleri ilerde hepbirlkte oturmak tabiki sadece kendidüşnceleri ve söyledikleri kırmamak adına birşey diyemedk ama o gün geldiğinde eşimde yaşlı anne babasını bırakmak istemeyecek tabi ama bizden hariç 3 çocuğu daha var hiç onları bölye benimsemiyorlar bizle plan yapıyorlar evliliğimin baharında bunları düşünerek canım sıklıyor :(

Ben böyle konularda herşeyin açık açık konuşulup net bir şekilde anlatılmasından yanayım... Bu Benim düşüncem siz aynısını uygulayın demiyorum ama ben eğer istemediğim birşey olursa açık açık kırmadan anlatıyorum. Ben düşünüp hayatı kendime zehir edeceğime onlar düşünüp başka bir yol bulsunlar diyorum. Daha çok yeni evlisiniz her fırsatta eşinize anlatın ve böyle konuları eşinizin ailesiyle siz değil o konuşsun. Mutlaka bir orta yol bulacaktır...

ailelelere karşıda net konuşmak lazım onlar beraber oturma planı yaparken direk olarak olmasa bile laf arasında kendinizn öyle bi planı olmadığını belirtin

benim eşimin anneside elinden gelse oğlundan yüz bulsa bizden vaya eltimden hiç çıkmıcak ama iki oğluda bizim kendi hayatımız kendi planlarımız var demesini biliyo :D

vee benim eşime her zaman dediğim laf ikimizin ailesi yüzündende evimizde huzursuzluk çıkmasın sen hiç bi zaman aileni benim önümde tutup bana savunmayacaksın aynı şekilde bende

sizde bunları açık açık konuşun kimse tüzünden kendi evinizin huzurnu bozmayınn

Back
X