Mutluluğumuzu paylaşarak acaba gizli düşmanlar mı kazandırıyoruz 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ruhay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
1.718
1.230
48
Merhaba hanımlar.Ben geçen sene kasım ayında buraya üye oldum gebelik düşündüğüm için fikir alışverişi vs için.Eşiyle problemi olan insanların yazdıklarını okurken hiç tanımadığım insanlar için gözyaşlarımı tutamadım .Eşiyle mutluluğunu paylaşanların yazdıklarını okurken de gözlerim ışıldıyordu.Hep de öyle olacak.Dün DONYA nın eşiyle ilgili yazdıkları içimi eritti.Eşime kurban olurum diyor.İçimden maşallah dedim hem de defalarca.Maşallah imojisini de eksik etmedim zaten Ben de herkes gibi yorumlarda eşimle ilgili yorumlar yapıyorum.Çoğu üye yapıyor bunu.Allah içimi biliyor kendimi övme için demiyorum.Yeni evliyim (2 yıllık)belki onun verdiği heyecanla paylaşmak istiyorum mutluluğumu.Çünkü bizim eşimle 25 yıl sonra tekrar karşılaştık.Ama bu paylaşımlarım yanlış anlaşılmış.Kimseye en mutlu benim ispatı içinde değilim.Evet mutluyum ama herkes mutlu olsun.Rabbim herkesin yuvasına huzur sevgi mutluluk versin.Sanki paylaştıkça tanımadığım insanların nefretini kazanmışım gibi hissettim.Bu nerden çıktı diyeceksiniz.Az önce yazılan bir yorumdan bu düşünce oluştu.İçimi dökmek istedim.Artık paylaşmayı da düşünmüyorum.Herkese sevgiler

Olay neymiş diye son mesajlarınızdan bakayım dedim. Sevgilisinin yalanını ortaya çıkaran üyeye “Kadınlar hep yalancı erkeklerin peşinde koşuyor, dürüst adamların yüzüne bakan yok” yazmışsınız. Konu ordan çıkmış. Tepki gelmesi doğal diye düşünüyorum. Mutluluğunuzu paylaştınız diye düşman edinmemişsiniz, konu sahibine durduk yere saldırganca bir tutum sergilemenizden ve bunu yaparken kendinizi övmenizden kaynaklı tepki almışsınız. Manipüle etmeye gerek yok olayı.

Yani kötü ilişki deneyimini anlatan birinin konusuna gidip “kadınlar kötü erkekleri seçiyor o yüzden böyleler, ben iyi erkek seçtim bakın süperim” yazarsanız herkes de linç eder. Hak etmişsiniz.

Son düzenleme:
İnsanlar eleştirecek mutlaka bir şey bulurlar canım. Sen mutluluğunu paylaşsan nispet nispet yapıyor olursun üzüntünü paylaşsan aman sen de şunu bunu yapsaydınn diye yine eleştirirler.

Senin yorumlarını da severek okuyanlardanım pozitif enerjini hep alıyorum mutlu olmanı dilerim her daim

Hayır bir üye benim için en mutlu en şanşlı o diye bahsetti.Belki okumamışsınız.Ayrıca o konuda yeterince kendimi ifade etmeye çalıştım anlaşılmadı o ayrı.Manipüle etmeyi beceremem düz bir insanım.

Hepsini okudum. Onu söylemesinin nedeni öncesinde baya bir saçmalamış olmanızdan kaynaklı. Ayrıca kadınlarla ilgili çirkin genellemeler de yapmışsınız ve hala devam ediyosunuz.

Son düzenleme:
İnsanların çoğu kötü gün dostu zaten bence iyi günü görmek isteyen pek yok ben de böyle oldum özlelikle iş konusunda takıntı oldu bakıyorum iyi bir yerde çalışan arkadaşım var sinir oluyorum ben neden yapamıyorum diye. Onun dışında kim kocasıyla mutlu mutsuz umrumda ddğil herkes kendinde eksik gördüğüne takıntılı oluyor bunu paylaşmak istiyor durup dururken. Benim de kocam iyidir her türlü huysuzluğuma katlanır el üstünde tutar sevdiğini gösterir burda yazdıklarıma baksan dünyanın en kötü kocası

Allah razı olsun senden.Durumu çok da güzel özetledin aslında.Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Rabbim hepimize huzur mutluluk versin

Haklısın canım.

Canım benim yorumlarını severek okuyup beğeniyorum.Niye öyle düşündün ki..Olumsuz düşünmemek lazım bence.Milyonlarca uzun yıllar evli olup mutlu mesut yaşayan insanlar var.Onlardan olalım inşallah

Ayrıca eşimin anne babası hayatta değil.Olsa bile nasıl ki eşim şimdi anne babamı el üstünde tutuyor ben de onun anne babasını tabiki el üstünde tutacaktım.Ayrıca kötü bir alışkanlığı yok çok şükür.

Bende kocama kurban olurum diyeni anlamam
Ayarinda kivaminda sev iste ne diye kurban oluyorsun
Bu kadar adanmislik fazla bence
İnsan güzel sevilince onu söylemek içten geliyor.Bazen benim de söyleyesim geliyor ama utanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…