Mutlulugun ömru bukadar mi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Ben 6 aylik evliyim, mukemmel bir ask hayatim oldu uzun suren iliskimize ragmen su an esim olan ozamanki sevgilim ve sonrasinda nisanlim hep ilk zamanki heyecanlari yasatti ..
Su an evliyim, ama hayaller hayatlar farkli oldu. Evlendigime pismanim, cunku gercekten evlilik aski oldurdu. Ve sadece bizim degil cevremdeki herkes boyle ... mutluluk evleninceye kadarmiydi.... sonrasi monotonluk ve asksiz bir hayat mi ... afedersiniz bekarken cinsellik yoktu ama duygular vardi, simdi cinsellik duygulari alip goturdu sadece ihtiras kaldi.... ben o masum duygularimi yogun ask hayatimi geri istiyorum ...

Dahasi bekarken evlenince hemen cocuk istiyorum derdim simdi istemiyorum, cocuk olunca isler dahada kotu olacakmis gibi hissediyorum... zaten az % kalan ask tamamen bitecekmis gibi... cocuk fikrinden cok uzaklastim esim istiyor ben istemiyorum

Eski mutlulugumu hayat nesemi geri istiyorum, hayat bitti mi simdi, mutluluk bitti mi, bekarkenki duygularin tekrari yok mu

Evli degilim ama cevremdeki orneklerden gordugum kadariyla evlilik aski ve heyecani silip supuruyor, monotonluguyla kaliyor. Bu nedenle cok da korkutuyor beni.

Valla ask hayati derken neyi kasdediyorsun bilmem ama bir arada yasamadigin gun icinde bir kac saat vakit gecirdigin heuz kesfetmedigin bircok seyi ve yonu olan hoslandigin birine karsi duydugun ilgi ile artik surekli birlikte yasadigin ve yasayacagini bildigin bir insana karsi duydugun hisler degisik olabilir. Ama sizinki baya bir cabuk olmus bu birbirinden bikma hissi. Bence evlilik deyip genelleme yapmamak lazim siz bir kendinizde arayin sorunu derim ne olduda 6 ayda rutine dustunuz birbirinizden bu kadar yildiniz ?
Mutluluk evleninceye kadarmiydi derken , evlenmek ikili iliskinin bir ust level i bence , hele hele birlikte yasamamis ciftler icin, ama bazi naif kizlarimiz evliligi gozlerinde o kadar buyutuyorlar ki sanki cok acayip birsey olacakmis gibi saniyorlar sonra bu sekilde beklenti karsilanmayinca husran hissedilbiliyorlar.
Bence biririni seven asik olmus iki insan icin evlilik cok eglenceli birsey oyle sikilacak mutsuz olacak birsey goremiyorum ben, ikili iliskiden bahsediyorum burda, oyle kv de aile iliskileri vb seylerden kaynaklanan problemler haric konusuyorum.

Yillar icinde zaten sevgili gibi olamiyosunuzki. Birazda aliskanliga dönüşüyor konu.

Mutluluk anlıktir...her an mutlu olunmaz bismillah daha 6ay olmuş ne ara öldü bu aşk...Evlilik sevgili olmaya benzemez inişli cikislidir çocuk olunca hele sevgi bölünür hepten şimdiden boyleyseniz çocuk sakin yapmayin derim

Evlilik aşkı öldürür mü bilmem ama daha 6 ay olmuş ya
Biz 9 aylık evliyiz tv yi bile izlerken dipdibe izleriz

Ben kendi adıma konuşayım. Eşim bana destek olsa, evde yardım etse, saysa sevse, değer verse benim aşkım hiç bitmez. Ve pek çok kadının da benim gibi düşündüğüne inanıyorum. Ben sorunu biraz erkeklerde görüyorum. Aynı eve taşınınca çok bencilleşebiliyorlar. Evin Paşa'sı gibi davranıyorlar. Kadınlar buna rağmen eşlerini Mutlu etmeye çalışıyor. Pek çok erkek konuşmaya tenezzül etmiyor. Bir süre sonra kadın da çok yoruluyor.

Evet o ilk heyecanlar geçiyor. Buluşacağın gunku telaşlanmaların hazırlıkların falan bitiyor. Hatta ciddi ciddi monoton bi ilişkiye donuyor amaaa. İşte aması var. Yinede çok guzel. Yani evlilikten duyduğum haz aldığım lezzet bambaşka sevgililikten bambaşka.. Omur boyu sevgili kalsaydım ondan da sıkılırsım.. Herşey tadında guzel...

Aslinda cok yanlis tespitler bunlar. Ne bileyim. Tamam momotonluk var ama normal yani. Böyle böyle yaslaniyor insanlar.
O his sürekli sürmez. sirf o his bitti diye baska adam, kadin buluyor insanlar. Bana kalsa aldatmalar da bu his yüzünden cikiyor.
Biraz zaman ver kendine, daha cok yenisin. Evlilik oturmasi da belli bir sürecten gececek. Cocuktan sonra biz daha da birbirimize baglandik. Herkesin evliligi farkli tabi

Henüz 6 aylık evlisiniz. Bazı kararları vermek için çok erken 7/24 aşk seli arasında bogulmayi hayal ettiyseniz yanildiniz. . Artık her anlarinizi gorecekseniz derdiniz dertleriniz olacak. Bazen cosarken bazen durulacaksiniz. Sevgilik dönemi bitti

Ask evliligi diye bagirannlar nerde ?? Akillica,mantiklica sevdigim, huzur buldugumla evlenmeyi tercih ederim bu yuzden..

6 ayda nasıl bu hale geldiniz?
Yeni seyler uretmeniz gerek heyecan verici seyler yapmanız. Süpriz ler yapsanız?

6 ayda nasıl bu hale geldiniz?
Yeni seyler uretmeniz gerek heyecan verici seyler yapmanız. Süpriz ler yapsanız?

deger mi diyorum ...
esim nisanliyken cok surprizler yapardi .. evlendik ve dogum gunum geldi catti hadi gidip pasta alalim dedi bana inanirmisin .... o boyle yapmisken ben ne diye ona surpriz yapayim diyorum

deger mi diyorum ...
esim nisanliyken cok surprizler yapardi .. evlendik ve dogum gunum geldi catti hadi gidip pasta alalim dedi bana inanirmisin .... o boyle yapmisken ben ne diye ona surpriz yapayim diyorum

Haklisinda belki ona unuttugu duygulari hatirlatirsin. Ne bileyim mutlu oldugunuz gunlere belki donersiniz. Gerci anlattigina gore kopruyu gecene kadar suprizler yapmis gibi duruyor.
6 ay ya ne ki? Goz acip kapatasiya zaten 1 -2 yil gecmis oluyor. Sanki daha dun evlenmis gibiyim ama 2 yil olacak neredeyse.
Evlendikten sonra tabiikinhic birsey ayni kalmiyor ama sizin ki cok erken yıpranmış.
Ne diyiyim ki. Bazen insan diyecek soz bulamiyor.

Bir kere tam manası ile evlilik aşkı öldürmüyor.gerçekler,birbirine kavuşmanın verdiği rahatlık, ev geçirme is, hayat kavgası hepsini toplandığında normal ev haline geçiyorsunuz.
Bu şekilde bebek yapmamanız sizin faydniza. Evlilik zamanla rayına oturur. Hayalleriniz pembe panjur gerçekler sucuklu yumurta

Tuhaf geldi dusunceleriniz bana
Esinizi hala ayni zevkle opmuyormusunuz
Oturup biseyleri paylasmak zevk vermiyor mu
Dogum gununuzde hadi pasta alalim demesi caninizi sıktı buyuk ihtimal dusunememistr belki eger tek neden buysa bilemiyorum
Askiniz neden ölsun ki tabi bekarken bi ulasamamazlik oluyo bi heyecan e bu omur boyu surmezki ayni eve girince herkes oldugu gibi davraniyor bekrken az gorusuldugunden hersey daha bi ozenli

Beklentileriniz çok yüksek geldi bana. İnsan ufak şeylerden bile kendine mutluluk çıkarabilmeli. Devam edebilmek için çıkarmak zorunda hatta. Kimse hayatımız boyunca biz mutlu olalım diye kendini paralamayacak. Hadi gel pasta alalım demiş. Belki bir cafede romantik bir şekilde yiyebilirdiniz o pastayı. Aşık oldum diyorsunuz. Aşık olunanla bu bile çok güzel gelmeli. Yani kısaca siz çok fazla beklentiye girip erkenden söndürmüşsünüz

Bence sizin evlilikten beklentiniz gercekci degilmis. Peri masali degil ki bu günlük hayatinizi sevdiginizle birlikte surdurmek evlilik hepsi bu. Ben cok şükür bir an bile pisman olmadim, evliliğin aski öldürdüğü bence tam olarak dogru degil. Ask zaten ölümsüz bir duygu degil, zamanla yerini baska paylasimlara birakiyor ki bu da mutluluk verebilir.

2Yıl olucak evlenelim. Vay beeee
Tabi bazı şeylerin yeri değişebiliyor. Ama bence herşeye ragmen cok güzel.
Canım heyecan istiyosa yapıyorum bi ekşın
Süpriz konusunda bekarkende pek bişeyi yoktu. Kandırdı beni zalimin oglu.
Evlenince yapcam diye diye

Valla bende tam tersi. İyili evlenmişim diyorum. Sevgiliyken herşey daha zordu. Şimdi herşey mükemmele yakın benim için. Eksikler var mı var ama önemli değil çok aşığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…