• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk bu kadar imkansız mı ?

peacelove

Huzur :)
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
66
0
86
İzmir
Merhaba.
9 aylık bi ilişkim var. ciddi düşünüyoruz aramızda yüzük taktık herşey yolunda..
Bazen çok mutluyken bile kendimi çok mutsuz hissedebiliyorum.
Ben çok kıskancım , erkek arkadaşım da öyle..
İlişkimizdeki sorunlarımız sadece onun ailesine çok aşırı düşkün olması ve benim yanlış anlamalarım.

Bir erkeğin ailesine aşırı düşkün olması yada başka bir deyişle ana kuzusu olması çok mu normal?

[2 ablası var ve iki ablası da aşırı korumacı ve bi o kadarda kıskanç davranışlar sergiliyor.]

Son düzenleme:
Merhaba.
9 aylık bi ilişkim var. ciddi düşünüyoruz aramızda yüzük taktık herşey yolunda..
Bazen çok mutluyken bile kendimi çok mutsuz hissedebiliyorum.
Ben çok kıskancım , erkek arkadaşım da öyle..
İlişkimizdeki sorunlarımız sadece onun ailesine çok aşırı düşkün olması ve benim yanlış anlamalarım.

Bir erkeğin ailesine aşırı düşkün olması yada başka bir deyişle ana kuzusu olması çok mu normal?

Evet canım cok normal. Ve en sevmediğim erkek tipleridir.:20::20:
Benim eski sevgilimde cok ana kuzusuydu. Annesi bi ara hasta olmuştu. Beni 3 hafta arayıp sormadı düşünebiliyomusun ? :53::53:
Tamam herkesin annesi değerlidir. Ama bu kadarı da fazla :19::19::19::19:

şöyle birşey de var. erkek arkadaşımın hayatında benden önce kimse olmamış.
onun ilkiyim yani. haliyle ailesi de onun bu tavırlarına alışkın değil..
sanki yavaş yavaş değiştiğini hissediyorum o ilk aylardaki hali yok :))

bnm bir sevgilim vardi yilllar once,5tanede ablasi :1: butun ablalari birbirinden cirkef kiskaniyolardi kardeslerini.Ama sevgilim fark etmisdi durumu ve onlara gereken cevaplari vermisti.Bnide el ustunde tutmustu allah icin.
ama ben niye kazandim ? cunku sevgilimle hic onlar yuzunden kavga etmedim,hepsini kendi gordu.eRkeklerle aileleri icin tartismaya girersinez kaybedersiniz.

şöyle birşey de var. erkek arkadaşımın hayatında benden önce kimse olmamış.
onun ilkiyim yani. haliyle ailesi de onun bu tavırlarına alışkın değil..
sanki yavaş yavaş değiştiğini hissediyorum o ilk aylardaki hali yok :))

Ne güzel canım bi erkeğin ilki olmak inşaAllah da son olursun :16::16::16:
Değişme varsa ne mutlu :16: :16:

bnm bir sevgilim vardi yilllar once,5tanede ablasi :1: butun ablalari birbirinden cirkef kiskaniyolardi kardeslerini.Ama sevgilim fark etmisdi durumu ve onlara gereken cevaplari vermisti.Bnide el ustunde tutmustu allah icin.
ama ben niye kazandim ? cunku sevgilimle hic onlar yuzunden kavga etmedim,hepsini kendi gordu.eRkeklerle aileleri icin tartismaya girersinez kaybedersiniz.

ben aşırı alıngan biriyim. büyük ablası evli, küçük ablası (yeni sevgilisinden ayrıldı) aşırı kıskanç
beni sevdiklerini hissediyorum sürekli bunu dile getiriyolar. Ama kardeşleri söz konusu olduğunda aşırı kıskanç tavırlar sergiliyolar bilmiyorum belkide onun ilk sevgilisi olmamın payı büyük alışkın değillerdir.

Ne güzel canım bi erkeğin ilki olmak inşaAllah da son olursun :16::16::16:
Değişme varsa ne mutlu :16: :16:

İnşallah canım :))
Değiştiğini hissediyorum. Ailesi çok sık arar ve sürekli çağırırdı "hadi gel artık bekliyoruz" gibisinden geçen gün annesine direk benim yapacağım bişey varmı demiş yok cevabını alıncada o zaman önemli bişey olmazsa beni aramayın demiş :)))

bu bi ilkti böyle küçük küçük değişiklikler oluyo inşallah artar
tek sorunum ablalaarr :)))
Annesiyle bile aramız gayet iyi, annesi kıskanmıyor ablaları kıskanıyor yahu

İnşallah canım :))
Değiştiğini hissediyorum. Ailesi çok sık arar ve sürekli çağırırdı "hadi gel artık bekliyoruz" gibisinden geçen gün annesine direk benim yapacağım bişey varmı demiş yok cevabını alıncada o zaman önemli bişey olmazsa beni aramayın demiş :)))

bu bi ilkti böyle küçük küçük değişiklikler oluyo inşallah artar
tek sorunum ablalaarr :)))
Annesiyle bile aramız gayet iyi, annesi kıskanmıyor ablaları kıskanıyor yahu

Vavv bak bu iyi bi gelişme :34:
Evet ablalar biraz kıskanç oluyor. Heralde erkek arkadaşınız tek erkek kardeş değil mi ?
Eğer öyleyse paylaşamıyolar kardeşlerini başkalarıyla :9:

Vavv bak bu iyi bi gelişme :34:
Evet ablalar biraz kıskanç oluyor. Heralde erkek arkadaşınız tek erkek kardeş değil mi ?
Eğer öyleyse paylaşamıyolar kardeşlerini başkalarıyla :9:

hem tek hemde en küçük :)))
iki ablası arasında yaş farkı pek yok ama erkek arkadaşım 7-8 yaş küçük . :9:

küçük ablasıyla aramız iyi, bana özel hayatını bile rahatca anlatabildi. muhabbetimiz iyi. gel gelelim kardeşi elimi tuttumu bana güzel bişey söyledi mi direk "klasik kıskanç bakışını" atıyo :))

bu arada küçük ablası biraz önce bana yemek teklifinde bulundu napsam kii :))))

Son düzenleme:
bir de ben tek çocuğum, onlar 3 kardeş.. ben kardeş duygusunu bilemem, kardeşim olmadığı için kardeş kıskanmak nası bişey bilemem o yüzden bana biraz abartı geliyor davranışları..

Allah'a şükür sadece kıskanıyorlar, ilişkimize karışmıyolar şimdilik beni de sevdiklerini söylüyolar. çok fazla da abartmamalıyım ama elimde değil sanırım

hem tek hemde en küçük :)))
iki ablası arasında yaş farkı pek yok ama erkek arkadaşım 7-8 yaş küçük . :9:

küçük ablasıyla aramız iyi, bana özel hayatını bile rahatca anlatabildi. muhabbetimiz iyi. gel gelelim kardeşi elimi tuttumu bana güzel bişey söyledi mi direk "klasik kıskanç bakışını" atıyo :))

bu arada küçük ablası biraz önce bana yemek teklifinde bulundu napsam kii :))))

güzel bi teklif :) Bence gidebilirsin :)

Kucukken ablalari daha cok ilgilendiyse sevgilinizle ondan oyle davraniyor olabilirler :)

Onlarda aliskin degil tabi biricik kardeslerini paylasmaya ama zamanla alisirlar :)

canım, benim sevgilimde tek çocuk ve annesiyle öyle samimiler ki anlatamam annesinin şu lafını hiç unutamam ben önce Allaha sonra oğluma tapıyorum:53: herşey ona feda olsun falan filan hatta sevgilimle tatildeyken annesiyle yanımda konuşuyordu tlfonda dedi ki annesine aşkım hayatım felan:53: ay ben bi kıskandım ki yani o sözleri sadece bana söyler o :43: kıskançlıktan tam 1 saat boyunca surat yaptım ona:63: ama söylemedim tabi aslında istemdışı dedi bir anda sürekli yanında olduğum için annesinede onları söyledi onu çaktım ama yinede çok kıskandımm bennn:26:

Son düzenleme:
canım, benim sevgilimde tek çocuk ve annesiyle öyle samimiler ki anlatamam annesinin şu lafını hiç unutamam ben önce Allaha sonra oğluma tapıyorum:53: herşey ona feda olsun falan filan hatta sevgilimle tatildeyken annesiyle yanımda konuşuyordu tlfonda dedi ki annesine aşkım hayatım felan:53: ay ben bi kıskandım ki yani o sözleri sadece bana söyler o :43: kıskançlıktan tam 1 saat boyunca surat yaptım ona:63: ama söylemedim tabi aslında istemdışı dedi bir anda sürekli yanında olduğum için annesinede onları söyledi onu çaktım ama yinede çok kıskandımm bennn:26:

ayneenn .s
bende de var belki saçma geliyo ama insan ister istemez bi an kıskanıyo.
ablalarının öyle aşırı bi durumu yok ama yinede kıskanıyolar işte.. sürekli benim onun söylediklerine alınıp gücenmememi sadece kardeşiyle dalga geçmek, takılmak amaçlı yaptığını söylüyo ama kıskandığı o kadar açık ki :/

Back
X