+1 bizde bazen manyak manyak hareketler yapiyoruz yapmacik degil dogal olmak en guzeli bide tabi en onemlisi guler yuz:))Sanirim bu konu da tasinacak.dert degil cunku.cok birsey bulamiyorum ben cunku baya yaramaz bur oglum var hicbirseye firsatimiz yok.ama guler yuzlu neseli oldugumuzda evimize huzur geliyor.bi de dun cocuklar kv deydi.esimle manyak manyak oturup internetten binbir gece dizisinin 9-10 bolumunu arka arkaya izledik.esim hic dizi izlemez tesaduf ilk bolumu gordu cok ilgisini cekmis oyle devam ettik guzeldi bence :)
Evet ya bilerek supriz yapmak falan bana itici geliyor kendim de pek sevinmem suprizlere .esime de pek yapmam+1 bizde bazen manyak manyak hareketler yapiyoruz yapmacik degil dogal olmak en guzeli bide tabi en onemlisi guler yuz:))
Valla ben hic oyle streslere giremem:))icimden gelirse alirim hediye ozel gunlermis falan oyle huylarimiz yok bizim,esimde oyle bazen elinde bi paket cikar gelir hediye aldim sana diye:))huzur mutluluk once insanin kendi icinde olmali bence,guler yuzlu tatli dilli bir ese hic bir koca kayitsiz kalamazEvet ya bilerek supriz yapmak falan bana itici geliyor kendim de pek sevinmem suprizlere .esime de pek yapmam