Evet düşündükçe kafa da kuruyorsun böyle mi şöyle mi diye işin içinden çıkılmaz oluyor.Hormon dengen yerindeyse, temelinde duygusallik yoksa beyaz un ve sekeri kesebilir, spor yapabilirsin. Ben oyle yapiyorum. Bir de bos zamanlarimi doldurdugum aktivitelerim var. Insan kendi kendine kalinca daha bir dusunur oluyor sanki bazi seyleri...
Ayy sanırım öyle yaa. Benim yükselenim de yengeç bi de. Çifte bonusyengeç burcuyum bu aralar bende öyleyim.
gerileyen bir gezegen var sanırım
yengeç burcuyum bu aralar bende öyleyim.
gerileyen bir gezegen var sanırım
Haftanin 3 gunu ölesiye spor yapiyorum. Bayan arkadaslarla girgir samata hemde. Hemde motivasyonum artiyor. Herseye pozitif bakiyorum.Merhaba hanımlar
Bu aralar hiçbir şeyden mutlu olamadığımı, zevk alamadığımı farkettim. Sürekli üzgün ve melankolik bir ruh halindeyim. Hatta bazen üzülmek için ortada sebep bile olmuyor. Balık burcu olmamın da bi etkisi olabilir tabi bu durumda
Siz böyle zamanlarda mutlu olmak için neler yapıyorsunuz? Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Birlikte fikir alışverişi yapalım istedim
Spor çok mantıklı bence de ama gram sevmiyorum sporu ben. Onun yerine yoga yapıyorum ya da meditasyonHaftanin 3 gunu olesiye spor yapiyorum. Bayan arkadaslarla girgir samata hemde. Hemde motivasyonum artiyor. Herseye pozitif bakiyorum.
O daha da zor. Hobi falan da mı işe yaramıyorBen kendimi bildim bileli böyleyim onu ne yapacağız hehe
Bende ilk yazildigimda 3 aylik yazilmistim. O gun dedim ki kendi kendime hayatimin hatasini yaptim. Her yerim agriyormu hemde nasil. Ertesi gun et kesigi tabi. 1 hafta zorla gittim desem yeridir. Ayaklarim geri geri gidiyordu. Orada rahatlikla spor yapanlari gordukce imreniyordum. Bende bi anormallikmi var diyordum. Simdide gitmedigimde kendimde eksiklik hissediyorum.Spor çok mantıklı bence de ama gram sevmiyorum sporu ben. Onun yerine yoga yapıyorum ya da meditasyon
O daha da zor. Hobi falan da mı işe yaramıyor
Hem vücudunda sıkılaşmıştır ne güzel. Ben de bu alışkanlığı edinebilsem keşkeBende ilk yazildigimda 3 aylik yazilmistim. O gun dedim ki kendi kendime hayatimin hatasini yaptim. Her yerim agriyormu hemde nasil. Ertesi gun et kesigi tabi. 1 hafta zorla gittim desem yeridir. Ayaklarim geri geri gidiyordu. Orada rahatlikla spor yapanlari gordukce imreniyordum. Bende bi anormallikmi var diyordum. Simdide gitmedigimde kendimde eksiklik hissediyorum.
17 kg verdim. 72 kg.dan 55 kg.ya dustum. Superim simdi 46 yasindayim ama kendimi genc kiz gibi hissediyorum. Yirtik jean bile aldim kendime :))))Hem vücudunda sıkılaşmıştır ne güzel. Ben de bu alışkanlığı edinebilsem keşke
Ayy çok sevindim senin adına. Ben de kilo almak için başlıyım bari spora17 kg verdim. 72 kg.dan 55 kg.ya dustum. Superim simdi 46 yasindayim ama kendimi genc kiz gibi hissediyorum. Yirtik jean bile aldim kendime :))))
Oyyy kilo almak dedin ya feci bozuldum :))) Biz orada kendimizi yirtiyoruz almamak icin. Hatunun dedigine bak yaa :))))Ayy çok sevindim senin adına. Ben de kilo almak için başlıyım bari spora
Hahahah canım benim sen gayet iyisin kilo konusunda benceOyyy kilo almak dedin ya feci bozuldum :))) Biz orada kendimizi yirtiyoruz almamak icin. Hatunun dedigine bak yaa :))))
Belki çok saçma gelecek ama ben melankolik parçalar dinleyince acayip rahatlıyorum. Sanki biriyle duygumu paylaşmış gibi hissediyorum. Acaba siz de nasıl bir etki yapar?Merhaba hanımlar
Bu aralar hiçbir şeyden mutlu olamadığımı, zevk alamadığımı farkettim. Sürekli üzgün ve melankolik bir ruh halindeyim. Hatta bazen üzülmek için ortada sebep bile olmuyor. Balık burcu olmamın da bi etkisi olabilir tabi bu durumda
Siz böyle zamanlarda mutlu olmak için neler yapıyorsunuz? Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Birlikte fikir alışverişi yapalım istedim
Mantıklı aslında denicem bunu mutlakaBelki çok saçma gelecek ama ben melankolik parçalar dinleyince acayip rahatlıyorum. Sanki biriyle duygumu paylaşmış gibi hissediyorum. Acaba siz de nasıl bir etki yapar?
Merhaba :)) ben de aynı durumda yımMerhaba hanımlar
Ben üzgünken, sinirliyken falan asla yemek yiyemem. Bu yüzden çok kilo veririm. Hep kıskanmışımdır üzgünken yemek yiyebilen insanlarıMerhaba :)) ben de aynı durumda yım, hareket li müzik ler açarım dua ederim sevdiğim şeyleri yerim içerim böyle yapıyorum
Hiç kıskanılacak birşey değil ki yemeği yoldaş edinmek. Sonra mesela ben gibi hasta olabilirsin.Ben üzgünken, sinirliyken falan asla yemek yiyemem. Bu yüzden çok kilo veririm. Hep kıskanmışımdır üzgünken yemek yiyebilen insanları
Ben de balıgım ve özellikle evde hep melankoliğimMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?