Mutluluk İçin

Vignette

🐣🙏🏼
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
5.842
10.176
248
Merhaba hanımlar
Bu aralar hiçbir şeyden mutlu olamadığımı, zevk alamadığımı farkettim. Sürekli üzgün ve melankolik bir ruh halindeyim. Hatta bazen üzülmek için ortada sebep bile olmuyor. Balık burcu olmamın da bi etkisi olabilir tabi bu durumda
Siz böyle zamanlarda mutlu olmak için neler yapıyorsunuz? Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Birlikte fikir alışverişi yapalım istedim

Hormon dengen yerindeyse, temelinde duygusallik yoksa beyaz un ve sekeri kesebilir, spor yapabilirsin. Ben oyle yapiyorum. Bir de bos zamanlarimi doldurdugum aktivitelerim var. Insan kendi kendine kalinca daha bir dusunur oluyor sanki bazi seyleri...

Hormon dengen yerindeyse, temelinde duygusallik yoksa beyaz un ve sekeri kesebilir, spor yapabilirsin. Ben oyle yapiyorum. Bir de bos zamanlarimi doldurdugum aktivitelerim var. Insan kendi kendine kalinca daha bir dusunur oluyor sanki bazi seyleri...
Evet düşündükçe kafa da kuruyorsun böyle mi şöyle mi diye işin içinden çıkılmaz oluyor.

yengeç burcuyum bu aralar bende öyleyim.
gerileyen bir gezegen var sanırım
Ayy sanırım öyle yaa. Benim yükselenim de yengeç bi de. Çifte bonus

Haftanin 3 gunu ölesiye spor yapiyorum. Bayan arkadaslarla girgir samata hemde. Hemde motivasyonum artiyor. Herseye pozitif bakiyorum.

Haftanin 3 gunu olesiye spor yapiyorum. Bayan arkadaslarla girgir samata hemde. Hemde motivasyonum artiyor. Herseye pozitif bakiyorum.
Spor çok mantıklı bence de ama gram sevmiyorum sporu ben. Onun yerine yoga yapıyorum ya da meditasyon

Ben kendimi bildim bileli böyleyim onu ne yapacağız hehe
O daha da zor. Hobi falan da mı işe yaramıyor

Spor çok mantıklı bence de ama gram sevmiyorum sporu ben. Onun yerine yoga yapıyorum ya da meditasyon

O daha da zor. Hobi falan da mı işe yaramıyor
Bende ilk yazildigimda 3 aylik yazilmistim. O gun dedim ki kendi kendime hayatimin hatasini yaptim. Her yerim agriyormu hemde nasil. Ertesi gun et kesigi tabi. 1 hafta zorla gittim desem yeridir. Ayaklarim geri geri gidiyordu. Orada rahatlikla spor yapanlari gordukce imreniyordum. Bende bi anormallikmi var diyordum. Simdide gitmedigimde kendimde eksiklik hissediyorum.

Hem vücudunda sıkılaşmıştır ne güzel. Ben de bu alışkanlığı edinebilsem keşke

Belki çok saçma gelecek ama ben melankolik parçalar dinleyince acayip rahatlıyorum. Sanki biriyle duygumu paylaşmış gibi hissediyorum. Acaba siz de nasıl bir etki yapar?

Merhaba :)) ben de aynı durumda yım , hareket li müzik ler açarım dua ederim sevdiğim şeyleri yerim içerim böyle yapıyorum

Ben üzgünken, sinirliyken falan asla yemek yiyemem. Bu yüzden çok kilo veririm. Hep kıskanmışımdır üzgünken yemek yiyebilen insanları
Hiç kıskanılacak birşey değil ki yemeği yoldaş edinmek. Sonra mesela ben gibi hasta olabilirsin.

Ben de balıgım ve özellikle evde hep melankoliğim
Kendime sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…