• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk İçin

Hiç kıskanılacak birşey değil ki yemeği yoldaş edinmek. Sonra mesela ben gibi hasta olabilirsin.
Geçmiş olsun. Hiç yiyememek de kötü. Sürekli kilo veriyorsun :KK43:

Ben de balıgım ve özellikle evde hep melankoliğim
Kendime sinir oluyorum
Ben de kendime sinir oluyorum. Keşke birazcık daha sonra doğsaydık da koç burcu olsaydık. Ohh miss:bicak:

Ben de sizin gibiyim. Hatta bugün neden hep bir derdim var gibiyim yalnızken suratım neden beş karış diye düşündüm. Ben balık da değilim boğa burcuyum. Elle tutulur bi derdim de yok. Çalışıyorum iki çocuğum var düşünmeye vaktim de yok. Bazen melankolik olmaktan zevk aldığımı düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Hiç yiyememek de kötü. Sürekli kilo veriyorsun :KK43:

Ben de kendime sinir oluyorum. Keşke birazcık daha sonra doğsaydık da koç burcu olsaydık. Ohh miss:bicak:
Evet aynen
Ama yapacak birsey yok artık
Ben 37 ye kadar geldim böyle:)
Eşim de tam aksi her daim neşeli pozitiftir
Ben onun yerinde olsam beni cekmem:D

Spor ve çikolata serotonini artırıyor. Zaman zaman modunun düşmesi bence normal. Kadınların yumurtlama dönemi nedeniyle hormonlarımızda da sürekli bir değişim var. Bir takım şeylere bence kendini zorla, günlük rutinine yani.

Ben kendime filtre ya da Türk kahvesi yapıp sevdiğim bir Nihal Atsız romanı ya da Halil Cibran şiiri okuyarak kendimi şımartıyorum. Eskisi kadar dışarı çıkmasam da arada sevdiğim parfümü sıkıp en yakın arkadaşımla ya da ablamla sohbet edip en kötü günü en iyiye kendimce çeviriyorum..

Back
X