Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de sizin gibiyim. Hatta bugün neden hep bir derdim var gibiyim yalnızken suratım neden beş karış diye düşündüm. Ben balık da değilim boğa burcuyum. Elle tutulur bi derdim de yok. Çalışıyorum iki çocuğum var düşünmeye vaktim de yok. Bazen melankolik olmaktan zevk aldığımı düşünüyorum.
Spor ve çikolata serotonini artırıyor. Zaman zaman modunun düşmesi bence normal. Kadınların yumurtlama dönemi nedeniyle hormonlarımızda da sürekli bir değişim var. Bir takım şeylere bence kendini zorla, günlük rutinine yani.
Ben kendime filtre ya da Türk kahvesi yapıp sevdiğim bir Nihal Atsız romanı ya da Halil Cibran şiiri okuyarak kendimi şımartıyorum. Eskisi kadar dışarı çıkmasam da arada sevdiğim parfümü sıkıp en yakın arkadaşımla ya da ablamla sohbet edip en kötü günü en iyiye kendimce çeviriyorum..