Mutluluk mu?

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.369
63
25
İçimi döküp yazmak istedim. Yarın okuduğum memleketten evime gidiyorum ama mutlu değilim içimde sevinç yok ailem çok iyiler bana karşı ama nerede olacaksam orada mutsuz olacağım gibi. Derslerim var alttan kaldım. Yaz okuluna kaldım. Kpss çalışmam gerek orada da düzeni bozdum arkadaşlarımdan geri kaldım ders konusunda. Yüksek Lisans hayalim de var o da kaldı. Ailemin olduğu yerde hiç arkadaşım yok. Bu da ayrı dert. Sosyal hayatım da yok. Bilmiyorum belki şu an reglim ondandır bu can sıkıntısı. Akademik başarısızlık her açıdan çok zor.

Teşekkür ederim

Allah telaffisi zor dertler vermesin. Bu dedikleriniz güzel bir çalışma programı ve disiplinle çözülebilecek şeyler. Bende tezimi yazarken pes etmiştim. Sadece kapağını yapıp bırakmıştım. Sonra bir şeyler oldu bi motive oldum, teslim tarihine 1-1,5 ay kala deli gibi oturdum araştırdım çalıştım ve yazdım.
Alttan dersler için de düzenli bir ders çalışma programı hazırlayıp her sabah erken kalkıp çalışıyordum, onları da tek ders sınavında verip kurtuldum.
Arkadaş edinmek için sosyalleşebileceğiniz kurs, etkinlik, topluluk vs. araştırabilirsiniz.

Evet aslında sosyal etkinlik kısmı sanırım çok korkutuyor teşekkür ederim

Bu dert mi ki? Aynı sorunu bende yaşadım aksine mutluydum Yaşadığım şehir çok pasif, sıkıcı, sosyal ve eğitim anlamında vasıfsız bir şehir olduğu için bende anneme buraya asla yazmayacağımı hatta mümkünse sadece denizi olan yerleri yazacağımı söyledim. Çok şükür öyle de oldu gittim. Hayatımda hiç beklemediğim kadar eğlenceli, faydalı, mutlu anılarım oldu. Memlekete nadir giderdim her tatil olduğunda da kısa süreliyse özellikle hiç gitmezdim. Yılbaşlarında da öyle. Gittiğimde de böyle hüzün kaplamazdı içimi çünkü özlemiyordum Tek fark arkadaşlarım gidince kıymetimi anlamıştı iyi karşılıyorlardı Ama hiç dönmek istemiyorsanız şuan çok iyi çalışmanız lazım. Mezun olunca bir kez memlekete dönmek maalesef ileride plan yapıp kendi hayatınızı kurmayı çok çok zorlaştırıyor. Aile baskısı, acıtasyonları, sizin ev iş bulamıyor olmanız da imkansız hale getiriyor. O yüzden şuan imkanınız var hem kpss ye çalışın hem de bir taraftan oradayken iş bakın.

Ben de öğrencilikte bazen böyle sıkıntılar yaşadım. Şu an dönüp baktığımda gülümsüyorum Keşke onlara takılacağıma saatlerce yürüseydim, gezseydim diye düşünüyorum.
Evet o aktiviteler rahatlatıyor

Aslında bulunduğum şehirde sıkıntılarım var. Bu şehirde değil de farklı şehirde yaşamak istiyorum

Dermansız dertleriniz olmadığı müddetçe sorun yok.
Bugun Bill Gates amcanın el yapımı ve covidden beter bir virüs sebebiyle oluşacak pandemiye hazirlanmaliyiz cümlesine rast geldim.
Sağlık çok önemli, sağlığınız yerindeyse gerisi tiri viri

Aslında bulunduğum şehirde sıkıntılarım var. Bu şehirde değil de farklı şehirde yaşamak istiyorum
Tamam oda olabilir. Okulunuz içinde yatay geçiş yapabilirsiniz oraya. Ha yok ben sınıfımdan, okulumdan memnunum diyorsanız bitmesine yakın iş başvuruları için görüşmeler yaparsınız. Ben mesela Antalya'da okudum orada yaşamak istedim her zaman. Ama Muğla daha çok ilgimi çekmeye başlamıştı oraya geçmeyi planlıyorum. Dediğim gibi neresi olursa olsun hiç ertelemeyin. Ertelememek için iş ve kpss adına çok emek harcayın sonra pişman oluyor insan. Hem hevesin kaçıyor hem hayatı sorguluyorsun. Evren yaşam enerjini emcüklüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…