• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk nasıl bulunur

Kdrszben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
184
124
103
Merhabalar hanımlar mutluluk kişiye yaşantıya göre değişir ben kendimi çok mutsuz hissettiriyor çok yanlız kimsesiz bu konuda önerileriniz varmi yani mutlu olmayı nasıl başarabiliriz

Sizi ne mutlu eder hayatta?
Güzel soru :KK9:
Herkesin mutlu olmak için farklı beklentileri vardır.Icinde bulunduğu durum,hayat tarzı ve karekteri ile bağlantılıdır.
Mesela ben yalnız olmayı kafa dinlemeyi kendimle başbaşa olmayı severim ve o anlar beni mutlu eder,ama bir başkası gezmeyi,alışverişi filan sever.
Aslında insanın kendini tanıması lazim mutlu olabilmek için. Neleri yapmaktan mutlu olduğumuzu bilmek kadar yapmaktan hoşlanmadığımiz şeyleri de bilmek ve birazda bencil olmak gerekiyor yerine göre.

Herkesin mutlu olmak için farklı beklentileri vardır.Icinde bulunduğu durum,hayat tarzı ve karekteri ile bağlantılıdır.
Mesela ben yalnız olmayı kafa dinlemeyi kendimle başbaşa olmayı severim ve o anlar beni mutlu eder,ama bir başkası gezmeyi,alışverişi filan sever.
Aslında insanın kendini tanıması lazim mutlu olabilmek için. Neleri yapmaktan mutlu olduğumuzu bilmek kadar yapmaktan hoşlanmadığımiz şeyleri de bilmek ve birazda bencil olmak gerekiyor yerine göre.
Aslında ben herşeyden mutlu olan biriydom şuan hiç bir şeyde zevk almıyorum ruh gibi oldum resmne

Söylerken kendim bile inanmazken mi
O zaman mutlu olmak ıstemıyorsun. Mutsuzluk sana ıyı gelıyor. Hıcbırsey eskısı gıbı olmaz yenı yollar bulacaksn yenı ugraslar. Pozıtıf olmak lazım daha cokta şükretmek. Belkı bızım sıkayet ettıgımız hayat bır baskasının hayalıdır. Saglıgın yerınde mı ayaga kalk bacakların ustunde duruyorsun mutluluk. Bak radyodakı muzıgı duyuyorsun sesını bıraz daha aç. Şuan hastane koselerınde kazada aılesını kaybedenlerı düşün. Afrıkada bır ekmege muhtac olanlara. Suan bır evın ıcınde mısın gülümse. Olmayanlara uzulme var olanlara sevın❤️

Aynen oyle , benzer seyler yazicaktim o yuzden bunu sordum konu sahibine

Bulamıyorum hep bir depresyon havası yani önceden böyle değildim
Depresyondaysaniz destek alin , vu sorunun cevabini burada bulamazsiniz
Mutlulugu elde etmek cok basittir ama bir o kadar da zordur , once mutlu olmayi istemek lazim , sonra sizi nelerin mutlu edecegini biliyor olmak lazim , en son da eyleme gecmek lazim

O zaman mutlu olmak ıstemıyorsun. Mutsuzluk sana ıyı gelıyor. Hıcbırsey eskısı gıbı olmaz yenı yollar bulacaksn yenı ugraslar. Pozıtıf olmak lazım daha cokta şükretmek. Belkı bızım sıkayet ettıgımız hayat bır baskasının hayalıdır. Saglıgın yerınde mı ayaga kalk bacakların ustunde duruyorsun mutluluk. Bak radyodakı muzıgı duyuyorsun sesını bıraz daha aç. Şuan hastane koselerınde kazada aılesını kaybedenlerı düşün. Afrıkada bır ekmege muhtac olanlara. Suan bır evın ıcınde mısın gülümse. Olmayanlara uzulme var olanlara sevın❤
Evet çok doğru gerçekten teşekkürler

Depresyondaysaniz destek alin , vu sorunun cevabini burada bulamazsiniz
Mutlulugu elde etmek cok basittir ama bir o kadar da zordur , once mutlu olmayi istemek lazim , sonra sizi nelerin mutlu edecegini biliyor olmak lazim , en son da eyleme gecmek lazim
Aslında mutluyken bile mutsuz olan tek insanım galiba

Büyük mutsuzluklardan sonra büyük mutluluklar yakalamış bir insanım. Nirvanaya ulaşmış sayılmam ama nacizane yöntemlerimi anlatayım. =)) En ufak şeyin tadını çıkarırım. En işe yarar yöntemim bu. 2 tatlı çocuğum, içimi ısıtan bir eşim var. Beni mutlu ediyorlar ama mutluluğun asıl kaynağı kendi içimde, bunu biliyorum. Onlar hayatıma hiç girmeseydi de mutlu bir insan olarak yaşayıp giderdim. Onlarla hayatım zenginleşti, mutluluğum pekişti. Nasıl mutlu bir insanım kısmına gelince, kendime özel uğraşılarım var; kitaplarım var, çizdiklerim ve yazdıklarım var. Bunlar bana ait büyülü bir dünyaymış gibi hissediyorum. Balkonda saksıda yetiştirdiğim çilekler var, çiçeklerim var. Onlarla uğraşmaktan bile mutlu oluyorum. Sabah içtiğim bir fincan kahvenin bile tadını çıkarırım. Spor yapmak, dışarı çıkıp çarşıda turlamak, insanları, sokakları seyretmekten mutlu oluyorum. Beni mutlu eden şeyleri aksatmıyorum. Hayatımda çok özlem ve geçmeyen acılar da var. Bazen o acıları dibine kadar yaşayıp, içimi boşaltıyor, sonra beni mutlu eden uğraşılarıma ve aileme geri dönüyorum. Böyle bir şeyler işte... Sizi mutlu eden neyse, herhangi bir şey, büyük ya da küçük şeyler olabilir, onları asla bırakmayın.

Back
X