- 6 Ağustos 2016
- 184
- 124
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünceler kaderimizdir derler..pozitif olun ki mutlu olabilin.Merhabalar hanımlar mutluluk kişiye yaşantıya göre değişir ben kendimi çok mutsuz hissettiriyor çok yanlız kimsesiz bu konuda önerileriniz varmi yani mutlu olmayı nasıl başarabiliriz
Ah onu bir basarilsemDüşünceler kaderimizdir derler..pozitif olun ki mutlu olabilin.
Bence değişiklik insanı mutlu eder. Ev, iş. Çevre, eşya, hatta belki eş, kaynana, kayınbaba, görümce, elti![]()
Güzel soruSizi ne mutlu eder hayatta?
Aslında ben herşeyden mutlu olan biriydom şuan hiç bir şeyde zevk almıyorum ruh gibi oldum resmneGüzel soru
Herkesin mutlu olmak için farklı beklentileri vardır.Icinde bulunduğu durum,hayat tarzı ve karekteri ile bağlantılıdır.
Mesela ben yalnız olmayı kafa dinlemeyi kendimle başbaşa olmayı severim ve o anlar beni mutlu eder,ama bir başkası gezmeyi,alışverişi filan sever.
Aslında insanın kendini tanıması lazim mutlu olabilmek için. Neleri yapmaktan mutlu olduğumuzu bilmek kadar yapmaktan hoşlanmadığımiz şeyleri de bilmek ve birazda bencil olmak gerekiyor yerine göre.
Mutsuz olmadıgını söyleyerekMerhabalar hanımlar mutluluk kişiye yaşantıya göre değişir ben kendimi çok mutsuz hissettiriyor çok yanlız kimsesiz bu konuda önerileriniz varmi yani mutlu olmayı nasıl başarabiliriz
Bulamıyorum hep bir depresyon havası yani önceden böyle değildimSizi ne mutlu eder hayatta?
Bunun altında yatan nedeni bulmamız lazım o zaman.Neden eskiden öyle değildiniz de şimdi böyle?Aslında ben herşeyden mutlu olan biriydom şuan hiç bir şeyde zevk almıyorum ruh gibi oldum resmne
Söylerken kendim bile inanmazken miMutsuz olmadıgını söyleyerek![]()
Nedeni biliyorum eşimle ilgili sorunlarBunun altında yatan nedeni bulmamız lazım o zaman.Neden eskiden öyle değildiniz de şimdi böyle?
O zaman mutlu olmak ıstemıyorsun. Mutsuzluk sana ıyı gelıyor. Hıcbırsey eskısı gıbı olmaz yenı yollar bulacaksn yenı ugraslar. Pozıtıf olmak lazım daha cokta şükretmek. Belkı bızım sıkayet ettıgımız hayat bır baskasının hayalıdır. Saglıgın yerınde mı ayaga kalk bacakların ustunde duruyorsun mutluluk. Bak radyodakı muzıgı duyuyorsun sesını bıraz daha aç. Şuan hastane koselerınde kazada aılesını kaybedenlerı düşün. Afrıkada bır ekmege muhtac olanlara. Suan bır evın ıcınde mısın gülümse. Olmayanlara uzulme var olanlara sevınSöylerken kendim bile inanmazken mi
Aynen oyle , benzer seyler yazicaktim o yuzden bunu sordum konu sahibineGüzel soru
Herkesin mutlu olmak için farklı beklentileri vardır.Icinde bulunduğu durum,hayat tarzı ve karekteri ile bağlantılıdır.
Mesela ben yalnız olmayı kafa dinlemeyi kendimle başbaşa olmayı severim ve o anlar beni mutlu eder,ama bir başkası gezmeyi,alışverişi filan sever.
Aslında insanın kendini tanıması lazim mutlu olabilmek için. Neleri yapmaktan mutlu olduğumuzu bilmek kadar yapmaktan hoşlanmadığımiz şeyleri de bilmek ve birazda bencil olmak gerekiyor yerine göre.
Depresyondaysaniz destek alin , vu sorunun cevabini burada bulamazsinizBulamıyorum hep bir depresyon havası yani önceden böyle değildim
Evet çok doğru gerçekten teşekkürlerO zaman mutlu olmak ıstemıyorsun. Mutsuzluk sana ıyı gelıyor. Hıcbırsey eskısı gıbı olmaz yenı yollar bulacaksn yenı ugraslar. Pozıtıf olmak lazım daha cokta şükretmek. Belkı bızım sıkayet ettıgımız hayat bır baskasının hayalıdır. Saglıgın yerınde mı ayaga kalk bacakların ustunde duruyorsun mutluluk. Bak radyodakı muzıgı duyuyorsun sesını bıraz daha aç. Şuan hastane koselerınde kazada aılesını kaybedenlerı düşün. Afrıkada bır ekmege muhtac olanlara. Suan bır evın ıcınde mısın gülümse. Olmayanlara uzulme var olanlara sevın❤
Aslında mutluyken bile mutsuz olan tek insanım galibaDepresyondaysaniz destek alin , vu sorunun cevabini burada bulamazsiniz
Mutlulugu elde etmek cok basittir ama bir o kadar da zordur , once mutlu olmayi istemek lazim , sonra sizi nelerin mutlu edecegini biliyor olmak lazim , en son da eyleme gecmek lazim
Destek alsam benim adımı deliye çıkarır lerAslında mutluyken bile mutsuz olan tek insanım galiba