yok canim yanlizligi sevseydim emin olki sikayet etmezdim esimin arkadaslari geliyor hos geldin der her türlü agirlarim ama ben mutfakta tek otururum gidene kadar bi amacim vardi hayatta oda bitti o bitince bende bittim. Bilmiyorum tsk canim ama tavsiyenizi dikatte alacamŞu da var insanlar kötü diye eve kapanıp insanlardan da kendinizi soyutlayamazsınız. Toplum içinde yaşayan varlıklarız biz. Birbirimize muhtacız. Dahası hepimizin birbirine ihtiyacı var. İnsanlar kötü, çıkarcı diye kendinizi kapatmak daha yanlış.
Kaldı ki iyi insan kötü insan diye bir şey yok. Aynı insan birisine iyi iken diğerine kötü olabilir. Hepimizin içinde iyilik de kötülük de mevcut. Sadece o anki koşullara göre içimizdekini çıkarıyoruz hepimiz. bize göre iyi olan sana göre de kötü olabilir, bakış açısı. bir de tecrübe sahibi olmak için, hayatta kalabilmek için kötülükleri de görüp ders almayı öğrenmeliyiz. Yoksa hayatta nasıl törpüleneceğiz? Bu şekilde ne kadar izole yaşayabilirsiniz ki? Arkadaş edinmeli, sosyalleşmelisiniz. Dahası bir amacınız olmalı. Neyi istiyorum ben diye kendinize sordunuz mu? Kendinizde ne fazla ise o yönünüzü güçlendirebilirsiniz. Örneğin resim yapmayı sevip iyi resim yapabiliyorsanız resim kurslarına gidin. Demek istediğim yeteneklerinizin farkına vardınız mı?
Mesela ben araştırma yapmayı çok sevdiğim için kendimi o yönde geliştirmeye çalışıyorum, laboratuvarımda sentezler yapıyorum. Herkesin farklı ilgi alanları ve yetenekleri var.
Şu da var. Hep iyi insanlarla karşılacağız diye de bir şey yok. Yaşaya yaşaya insanları tanıyoruz zaten. O insandan bize kötülük geldiğinde uzaklaşıyoruz mesela. Bunları yaşamadan bilemezsiniz. Siz anladığım kadarıyla evde vakit öldürüyorsunuz. Yalnızlığı seviyorsanız o da bir tercih. Ama vakit öldürmeyin, bir işe yaradığınızı hissetmeniz için birşeyler yapın. yeteneklerinizi keşfedin mesela.
23 canimmee git o zaman.
kimseden birşey bekleme.
kendi hayatın için kendin çabalayacaksın.
kaç yaşındasın sen?
Bitti ise o şey sana bişey katıp yok olmuştur yeni amaçlar bulyok canim yanlizligi sevseydim emin olki sikayet etmezdim esimin arkadaslari geliyor hos geldin der her türlü agirlarim ama ben mutfakta tek otururum gidene kadar bi amacim vardi hayatta oda bitti o bitince bende bittim. Bilmiyorum tsk canim ama tavsiyenizi dikatte alacam
Bence bakış açını değiştirmelisin. İnsanlara ve hayata dair...
Ne yapmaktan mutlu oluyorsan, onu yapacaksın. Hobilerin ve uğraşların olmalı..
Ve tabiki de meditasyon.. Ruhunu ve bedenini kötü enerjiden arındırmalısın..
Gün de yaarım saat dahi spor yapsan, modun değişir.. Hem fitleşirsin, güzelleşirsin.. Sana da moral olur..
Aynen oyle pozitif olsaydin niye yazardimki böyle bi seyBu arada da nickinizden dahi buram buram negatif enerji geliyor.. Her şey sende başlar ve sende biter...
Anlattınız mı ruh halinizi peki eşinize iyice susmayıp anlatsaydınız keşke buraya yazdığınız gibi?Evet istiyorum bende herkes gibi olmak istiyom ama esime söylemeye kalkistim ama bana dediki daha neler falan bende susutum
Canim esim cok konuskan biri değil eve gelir nasilsin der iyim sen derim daki diger gune kadar oturupta hic sohpetimiz olmadi oda icine cok kapanik kimse inanmiyor ama bizm evliligimiz bunda ibaret ha bide isten gelirken mesaj ceker bi sey lazim mi diye o kadar biz baskalari gibi olamadk malesefAnlattınız mı ruh halinizi peki eşinize iyice susmayıp anlatsaydınız keşke buraya yazdığınız gibi?
O farketmediği için ciddiye almamıştır belki.
İşte evlilikte en önemli şey sohbet edebilmek sen konuşunca napıyo pek kısa cevaplar mı veriyoCanim esim cok konuskan biri değil eve gelir nasilsin der iyim sen derim daki diger gune kadar oturupta hic sohpetimiz olmadi oda icine cok kapanik kimse inanmiyor ama bizm evliligimiz bunda ibaret ha bide isten gelirken mesaj ceker bi sey lazim mi diye o kadar biz baskalari gibi olamadk malesef
çocuk mu tek gayen?yok canim yanlizligi sevseydim emin olki sikayet etmezdim esimin arkadaslari geliyor hos geldin der her türlü agirlarim ama ben mutfakta tek otururum gidene kadar bi amacim vardi hayatta oda bitti o bitince bende bittim. Bilmiyorum tsk canim ama tavsiyenizi dikatte alacam
Yok canim keske herşey çocuk olsaydi problem benim evlenmem gibi bi dunsuncem yoktu baska bi sey yapmak istiyrdum nasil olduysa görücü usulu evet dedim sonra pismanliklar babam hasta ona diyemedim nisanlilikta atacam diye esimde cok iyi bi kotu huyu yok ama evlenmek yoktu aklimda sanki o an dilim tutuldu evet cikti bilemedimCocuk muydu?hayat gayeniz
Evet beni bazen dinlemedigini seziyorum susuyorum bi seyi 2 defa tekrarliyorum anlamyinca susuyorumİşte evlilikte en önemli şey sohbet edebilmek sen konuşunca napıyo pek kısa cevaplar mı veriyo
Haklisniz valla sayenizde gulumsedim sağolun 100 yas tam oldu buKonu sahibi sanki 100 yaşında bir ayağı çukurda hayattan bütün beklentilerine son vermiş pasif bir insansın gibi geldin bana..verdiğin imaj bu.
Henüz 23 yaşındasın bu yıllar birdaha geri gelmeyecek.Git bir işe gir.Yada sosyal sorumluluk projelerinde görev al yada kimsesiz yaşlı veya çocukları sevindir.Bir ise yara ki mutlu olasın.
Kendini sevmiyorsun. Kendini sev.
Malesef benim evlendigim esim vanli istedigim. Seyi kuzenimle yapacaktik boyle seyler ona ve ailesine ters canim bide çağdaş degiler fazla bende susuyom oyleHımm işte yarım kalmissinizda ondan sevdiğiniz şeyi evli iken yapma şansınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?