Evlenirken büyük hayallerim olmadı hiç. Allah huzur versin dedim sadece. evlenmeden önce herşey belliydi aslında. ailelerimizin uygun olmayışı, kıskançlıkları süper marketteki kasiyer sana asılmaya çalıştı umursamadın demeleri, ailesinin her fırsatta para koparma çabası, güzel bi akşam için güzel iç çamaşırları alıp yanına gittiğimde güzel olmuşsun deyip maç seyretmeye devam etmesi, yanında arkadaşları olduğunda aramayıp ben arkadaşlarımla bir yere gittiğimde defalar arayıp her seferinde bağırması, ailemin her hareketini yanlış anlayıp eski sevgilisinle olan bir fotoğrafı üvey annesinin bana aile fotoğrafımız işte diye tanıttığında farketmemiştir demeleri . dayanamıyorum artık.
ben öyle büyüdümki babamın küçücük kızıydım ben. pamuklarla sarmaladı beni. yemedi yedirdi. kendi 5 kuruş parası olmadı biz mutlu olalım diye işte öğle yemeği yemedi. karşılığında bizde ona saygı göstermeyi verdiklerinle yetinmeyi öğrendik. kıskançlık yapmadık. evlenmeden önce bana söyledi kızım emin misin diye. bense hiç emin olmadım aslında. sevgi vermeyen o kadar insanla karşılaştım o karşıma çıkınca inandım sözlerine. birbirimizin elinden tutarız dedim. babası eşim çalışmaya başlayınca sırtını dayadı gitti. öyle açık açık para isteyen üvey annesi bi yandan duygusal sömürü yapan babası. kendisi anlattı o kadından olan çocuklara bakmak için bir kuruş para vermedim diye. şimdi yüzsüz yüzsüz para istiyorlar. düğünde bir iğne takmadılar kaçmış kız gibi düğünüm yapıldı. ev tutulmadı eşimin bekar evinde kalmak zorunda kaldık çünkü üvey annesi akılları verdi. benim günahsız annemle babama olan oldu. bir gram ses çıkarmadılar mutlu olayım diye. çok ezdirdim annemle babamı. her seferimde benim menfaatlerimi korumak istediler mani oldum karışmayın dedim. arkadaşlarım dedi yazık ettin kendine böyle bir aile gelin gidecek kız değildin sen diye. bebek gibi güzeldim. kalbim tertemizdi. bi yuvam olsun çocuklarımla mutlu olayım istedim. çok şey mi istedim. 2 senelik evliyim bugün düzelir dedim yok. eşim para istedi benden geçinemiyorduk. buldum buluşturdum babamdan aldım. sonra bi dekont gördüm o parayı gitmiş babasına vermiş. kardeşi adidas ayakkabı giysin diye o giyememiş.
Şu borçlarımız bitsin diye ne kıyafet aldım kendime ne bir şey. ama o varsa yoksa üvey annesini mutlu etme derdinde. üvey annesine tarla kaldı miras daha doğrusu kardeşleriyle bir. kardeşlerinin hakkını verdi tamamen üstüne olsun diye. kredi çektiler kocama ödetiyorlar. Böyle vicdansızlık olur mu. dayanamıyorum. ölmek istiyorum ama Allahtan korkuyorum. bi ilaçla bıçakla silahla ya da arabanın önüne atlayarak ölmek istiyorum..