Mutluluk sadece bazılarına mı özeldir?

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Değerli hanımlar sizin fikirlerinize değer veriyorum. Ben de çok bunalmış olanlardanım. Hep başkaları mı mutlu olur şu hayatta. Ne kadar çabalasam da olmuyor. Olmuyor bütün kapılar bana kapanıyor hatta hiç açılmıyor. Yaş ilerliyor ama öylesine.

ne kapısı ? aşk ? iş ? arkadaş ?

hepsiyse kendini sorgula derim tek aşk ise engüzeli flörtleşmek sonraki dönem kabusa dönebiliyo

Değerli hanımlar sizin fikirlerinize değer veriyorum. Ben de çok bunalmış olanlardanım. Hep başkaları mı mutlu olur şu hayatta. Ne kadar çabalasam da olmuyor. Olmuyor bütün kapılar bana kapanıyor hatta hiç açılmıyor. Yaş ilerliyor ama öylesine.

Kısmetten Ötesi Yok Arkadaşım.. Zamanı geldiğinde en güzeli olur ..

her yönden mutlu olmak diye bişey yok bence
bakış açısıyla da ilgili

ailemde büyük çaresiz hastalıklar var
maddi sıkıntılarımız oldu vs
ama ben kendimi mutlu hissediyorum :nazar:

bardağın dolu tarafı derler ya işte öyle

Bunu ben de soruyorum kendime mutluluk ne demek? insan nasil mutlu olur ?mutlulugun sirri nedir ? Bulabildigim tek sey ise amaç..amacin varsa mutlusun yoksa ne olursa olsun mutlu olmana yetmiyor..

Mutluluğu başkaları sana versin ya da başkalarının hareketleri duyguları vs seni mutlu etsin diye beklersen zor değil imkansız.Sen kendini mutlu etmezsen kimse etmez.Dolayısıyla her şey bizim elimizde.

Aşk kapısı kapandı diyelim,başka yok mu gelmez mi sanıyorsun
İş kapısı mı ,başka iş mi yok

Her şeyden önce Allah var gücüne gider.Sonra da sen ömür boyu anca kendine acırsın.

Olaylardan ve kişilerden bağımsız olarak kendi icinde mutlu olabilen ve sahip olduklarına şükredip o anın değerini bilen insanlar gerçekten mutlu olur. Mutluluğu başka şeylere (aşk, para, iş, vb.) bağlarsanız ya hiç mutlu olamazsiniz ya da geçici olarak mutlu olur, mutluluk-mutsuzluk arasında sıkça gidip gelirsiniz. Kısacası mutlu olmayı bilenler mutlu olurlar.

Mutluluk bakış açısıyla alakali. Nasil bakıyorsan oyle görüyorsun.

Ama hangi konuda mutsuzluk ? Aşk mı ? Para mı ? Aile mi ?

Sahip olduklarınızın güzelliğini görmek yerine sahip olamadıklarınızın çekiciliğine kapıldığınız sürece ne kendinizi sevebilirsiniz ne hayatı

Bugun bi davete katildim ben 've slm kizlar dedim, onlarin icindende bi tanidik slm "yanliz" dedi bana.. evet ben yanlizim dedim.. kendileri gibi sahte mutluluk istemiyorum cunku.. oldugum gibiyim.. mutluyken mutlu, mutsuzken mutsuz.. her serde bi hayir vardir muhakkak.. kapi kapaniyorsa demekki orasi bizim icin hayirli degil..

Belkıde kazandıklarının farkında değilsin

Şu hayatta herkes mutlu mu bilemem ama mutlu olmak biraz da kişiyle alakalı kimisi elindeki 5 tl yle mutlu olur kiminin elinde 2.000 tl vardır yinede yetmez mutlu olamaz neyle yetindigin daha önemli

Bazı insanlar içinde bulundukları kötü durumdan bile bi güzellik bi iyilik bulur mutlu olmayı bilir

Back
X