Zaman ve değişen giden duygular.Kazanılanlar ve kaybedilenler.Mutsuzsan bu demektir ki kaybettiklerin kazandıklarından daha baskındır.Mutsuzluğunun,üzülmeninin de sebebi budur aslında.Kaybedilenler ve kaybettiklerin.
Ben 07.07.2007 de hayatımın anlamını tanışmıştım.unutulmazlarla 02.10.2010 tarihinde ölümsüzleştirmek istedik sevgimizi.Ama olmadı ilk ayımızdan beri kavga hep stres..Ona baktığımda 4 yıl önce gözlerine baktığım adam bu değil diyorum.Peki ya neden?Hangi brimiz çözebildik ki bunların sebeplerini.Hiçbirimiz..
İlk evlilik yıldönümümüzü kutmadan bitiyor herşey..Şimdi yüreğim ateş alanı sönmüyor..İçimdekileri kussam ne değişirki sadece ben(biz) yara alırım.Bunlardan çok yüreğimi paramparça eden benden bir parçamın olmayacak olması..
Hayatta asla yokluğunu dolduramaacağım boşluğum BEBEĞİMMM..Hiç olmadı ve olmayacakta..Kokunu içine çekip dünyayı unutacağım..bi kere Anne demesine herşeyi verebileceğim bi evladım olmayacak..Arkadaşlarım gb doğumuna gün sayıp hayalini kuramacağım bebeğim benim..Bütün bedenim sana hasret olacak Evladım...Yüreğim senin sevgini hissedemeyecek.Gözlerim senin kadar güzelinş göremeyecek,kulaklarım Anne sözünü hiç işitemeyecek,burnum böle güzel kokuyu hiç bi zaman içine çekemyecek..Karnım da bedenimde hiç bi zaman senin kadr değerli varlık taşıyamayacağım..
Şuandaki en büyük pişmanlığım sen olcaksın..Ama böle bi evliliğe seni dünyaya getiremezdim Meleğim..
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun oldu..:Yazımın kısa özeti şudur ki;
ben 23 yaşında 9 aylık evli bayanım..şuanda boşanma sürecine giriyorum..Şu sralar beni en çok rahatlatan yazdığım yazılar oluyor..buraya da yazmak istedim.yazdığım yazıda bebek benim hayalim..evli iken 2 sene bebek düşünmedik.Ve şuan boşanıyoruz..Boşanmak da canımı çok yakıyor ama bebeğim olmadığı ve olmayacağı için canım daha çok yanıyor arkadaşlar..Böle bi evliliğe iyiki bebeğim olmamış,ve olmaycak dediğimden kasıt ben bir daha evlenmek istemiyorum.Uğruna hasret yaşacağım bebeğim için bile düşünmüyorum..
Sadece sizlerden hayır dualarınızı istiyorum..Çünkü tek desteğim Rabbim..