Mutluluktan hüzne ve bitişe doğru....

teremm

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
1.765
14
358
İstanbul

Zaman ve değişen giden duygular.Kazanılanlar ve kaybedilenler.Mutsuzsan bu demektir ki kaybettiklerin kazandıklarından daha baskındır.Mutsuzluğunun,üzülmeninin de sebebi budur aslında.Kaybedilenler ve kaybettiklerin.

Ben 07.07.2007 de hayatımın anlamını tanışmıştım.unutulmazlarla 02.10.2010 tarihinde ölümsüzleştirmek istedik sevgimizi.Ama olmadı ilk ayımızdan beri kavga hep stres..Ona baktığımda 4 yıl önce gözlerine baktığım adam bu değil diyorum.Peki ya neden?Hangi brimiz çözebildik ki bunların sebeplerini.Hiçbirimiz..
İlk evlilik yıldönümümüzü kutmadan bitiyor herşey..Şimdi yüreğim ateş alanı sönmüyor..İçimdekileri kussam ne değişirki sadece ben(biz) yara alırım.Bunlardan çok yüreğimi paramparça eden benden bir parçamın olmayacak olması..
Hayatta asla yokluğunu dolduramaacağım boşluğum BEBEĞİMMM..Hiç olmadı ve olmayacakta..Kokunu içine çekip dünyayı unutacağım..bi kere Anne demesine herşeyi verebileceğim bi evladım olmayacak..Arkadaşlarım gb doğumuna gün sayıp hayalini kuramacağım bebeğim benim..Bütün bedenim sana hasret olacak Evladım...Yüreğim senin sevgini hissedemeyecek.Gözlerim senin kadar güzelinş göremeyecek,kulaklarım Anne sözünü hiç işitemeyecek,burnum böle güzel kokuyu hiç bi zaman içine çekemyecek..Karnım da bedenimde hiç bi zaman senin kadr değerli varlık taşıyamayacağım..

Şuandaki en büyük pişmanlığım sen olcaksın..Ama böle bi evliliğe seni dünyaya getiremezdim Meleğim..

Arkadaşlar kusura bakmayın uzun oldu..:Yazımın kısa özeti şudur ki;

ben 23 yaşında 9 aylık evli bayanım..şuanda boşanma sürecine giriyorum..Şu sralar beni en çok rahatlatan yazdığım yazılar oluyor..buraya da yazmak istedim.yazdığım yazıda bebek benim hayalim..evli iken 2 sene bebek düşünmedik.Ve şuan boşanıyoruz..Boşanmak da canımı çok yakıyor ama bebeğim olmadığı ve olmayacağı için canım daha çok yanıyor arkadaşlar..Böle bi evliliğe iyiki bebeğim olmamış,ve olmaycak dediğimden kasıt ben bir daha evlenmek istemiyorum.Uğruna hasret yaşacağım bebeğim için bile düşünmüyorum..

Sadece sizlerden hayır dualarınızı istiyorum..Çünkü tek desteğim Rabbim..

bebek sahibi olmak için illa evlenmen gerekmiyorki

çok acayip.
öncelikle mademki boşanıyorsunuz iyikide bebegınız olmamış.
ikincisi birdaha evlenmek istemedıgnız için bebgınızın olmayacagını dusunuyosunuz yoksa tıbbenmi imkansız orayı anlayamadım.

neden evlilği bırdaha dusunmuyosunuz ki? daha yasınız kaç..
nedır sızı bu derece evlılıkten ve bebekten sogutan sebepler?

Zaman ve değişen giden duygular.Kazanılanlar ve kaybedilenler.Mutsuzsan bu demektir ki kaybettiklerin kazandıklarından daha baskındır.Mutsuzluğunun,üzülmeninin de sebebi budur aslında.Kaybedilenler ve kaybettiklerin.

Ben 07.07.2007 de hayatımın anlamını tanışmıştım.unutulmazlarla 02.10.2010 tarihinde ölümsüzleştirmek istedik sevgimizi.Ama olmadı ilk ayımızdan beri kavga hep stres..Ona baktığımda 4 yıl önce gözlerine baktığım adam bu değil diyorum.Peki ya neden?Hangi brimiz çözebildik ki bunların sebeplerini.Hiçbirimiz..
İlk evlilik yıldönümümüzü kutmadan bitiyor herşey..Şimdi yüreğim ateş alanı sönmüyor..İçimdekileri kussam ne değişirki sadece ben(biz) yara alırım.Bunlardan çok yüreğimi paramparça eden benden bir parçamın olmayacak olması..
Hayatta asla yokluğunu dolduramaacağım boşluğum BEBEĞİMMM..Hiç olmadı ve olmayacakta..Kokunu içine çekip dünyayı unutacağım..bi kere Anne demesine herşeyi verebileceğim bi evladım olmayacak..Arkadaşlarım gb doğumuna gün sayıp hayalini kuramacağım bebeğim benim..Bütün bedenim sana hasret olacak Evladım...Yüreğim senin sevgini hissedemeyecek.Gözlerim senin kadar güzelinş göremeyecek,kulaklarım Anne sözünü hiç işitemeyecek,burnum böle güzel kokuyu hiç bi zaman içine çekemyecek..Karnım da bedenimde hiç bi zaman senin kadr değerli varlık taşıyamayacağım..

Şuandaki en büyük pişmanlığım sen olcaksın..Ama böle bi evliliğe seni dünyaya getiremezdim Meleğim..

ben 23 yaşında 9 aylık evli bayanım..şuanda boşanma sürecine giriyorum..Şu sralar beni en çok rahatlatan yazdığım yazılar oluyor..buraya da yazmak istedim.yazdığım yazıda bebek benim hayalim..evli iken 2 sene bebek düşünmedik.Ve şuan boşanıyoruz..Boşanmak da canımı çok yakıyor ama bebeğim olmadığı ve olmayacağı için canım daha çok yanıyor arkadaşlar..Böle bi evliliğe iyiki bebeğim olmamış,ve olmaycak dediğimden kasıt ben bir daha evlenmek istemiyorum.Uğruna hasret yaşacağım bebeğim için bile düşünmüyorum..

canım hiç mi bi şans yok? oturup konuşsan derdinizi çözemez misiniz? bence herşeye gözünü kapat ve eşinle tekrar konuş tekrar ellerini tut tekrar yaşayın bu aşkı... hiçbişey imkansız değil boşanmayın lütfen... belkide bi cocuk sahibi olmanız cok önemli sizi bağlicak,mutluluk kaynağınız o... 2sene cok uzun bi süre 2 seneye 2 tane cocuğunuz olur Rabbim sana doğru yolu göstersin ama bitirme bişeyleri bence elinden geleni yap...

bebek sahibi olmak için illa evlenmen gerekmiyorki

yani Allahinizi severseniz, kusura bakmayin haddim degil ama bu nasil bir yorumdur?
arkadasimiz hüzünle yazmis yazisina, duygularini paylasmis ve sizin yorumunuz bu sekilde mi oldu yani?
Burda onca anne var, cocugumu babasiz yetistirmek istemiyorum deyip koca zulmü ceken. Sizin dediginize bakin.

çok acayip.
öncelikle mademki boşanıyorsunuz iyikide bebegınız olmamış.
ikincisi birdaha evlenmek istemedıgnız için bebgınızın olmayacagını dusunuyosunuz yoksa tıbbenmi imkansız orayı anlayamadım.

neden evlilği bırdaha dusunmuyosunuz ki? daha yasınız kaç..
nedır sızı bu derece evlılıkten ve bebekten sogutan sebepler?

tekerlek,canım tıbben çok şükür bi mani yok sadece bir daha evlenmek istemiyorum..Çünkü bir daha böle olmayacağına kendimi inandıramıyorum,korkularımı yenemiyorum evliliğe dair..

Evlilikten soğutan eşimin bazı davranışları ve ailesi..

allah sabirlar versin ve hakkinda haysirlisini versin canim.allah büyük.
simdi yeni ayriliyosun,böyle düsünmen cok normal.herseyin ilaci zamandir.zamanla alisacaksin,unutacaksin,karsina insallah cok iyi bir insan cikar kiymetini bilen biri ve herseyi unuttturur sana sende cocuk sahibi olursun.

üzme kendini sabirli ol.allah yardimcin olsun.

tekerlek,canım tıbben çok şükür bi mani yok sadece bir daha evlenmek istemiyorum..Çünkü bir daha böle olmayacağına kendimi inandıramıyorum,korkularımı yenemiyorum evliliğe dair..

Evlilikten soğutan eşimin bazı davranışları ve ailesi..

ah şu aileler yokmu hayatmızı bitiren :((( Benimde kızım var canım 3 yaşında onun için katlanıyorum bazı şeylere biliyormusun arkadaşları parkta babalarıyla gezerken benim babam nerde demesin diye :(((

yani Allahinizi severseniz, kusura bakmayin haddim degil ama bu nasil bir yorumdur?
arkadasimiz hüzünle yazmis yazisina, duygularini paylasmis ve sizin yorumunuz bu sekilde mi oldu yani?
Burda onca anne var, cocugumu babasiz yetistirmek istemiyorum deyip koca zulmü ceken. Sizin dediginize bakin.

neden koca zulmu çekiyolar ki?
ben buna hiç katılmıyorum.
çocuklarım için kendimi feda ettim/ediyorum diyen kadına kesinlikle inanmıyorum.
o kadınlar kendilerini çocuk için feda etmiyorlar, yanlarında kocaları olsun diye çocuk yapıyolar veya çocuklarının psikolojisini sırf bu yüzden harcıyorlar.
bir çocuk pekala babasızda büyüyebilir.
tabi ideali her ikisininde yanında olması ama bırakın ya bu ayakları, bu önyargıları, bu mahalle konuşmalarını
neymiş koca zülmü çekiyomuş

senin hislerini şu an o kadar iyi anlıyorum ki...ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. içimdeki bebek sevgisini anlatmışsın resmen.. hayatta ne çok istediğim şey bi bebeğim olması ama korkarım seninde dediğin gibi hiç bi zaman o güzellikelri yaşayamayacağım.. :50: şu an ben de ayrılma aşamsındayım.. yani ayrılmayı düşünüyorum ve bizde bi aşkla evlenmişti ama zamanla ölüyo demekki bazı duygular..aahh hatalar pişmanlıklar ve özlemler..:19:

doğru diyorumda akıl var mantık var babasız cocuk mu olur kafanız mı güzel ya.

neden babasız çocuk olmasın?
bir sürü tıp yöntemleri mevcut günümüzde, hatta biraz araştırsanız bir erkek olmadan bile embryo oluşturulabilecektir yakın zamanda.
bu olmasa bile sperm bankaları var

arada bir dünyada ne oluyo ne dönüyor araştırın :34:

sırf erkekler tarafından hayal kırıklığına uğradı diye anneliği tadamayacakmı kız ???
biraz açık görüşlü olun ya

Son düzenleme:
neden koca zulmu çekiyolar ki?
ben buna hiç katılmıyorum.
çocuklarım için kendimi feda ettim/ediyorum diyen kadına kesinlikle inanmıyorum.
o kadınlar kendilerini çocuk için feda etmiyorlar, yanlarında kocaları olsun diye çocuk yapıyolar veya çocuklarının psikolojisini sırf bu yüzden harcıyorlar.
bir çocuk pekala babasızda büyüyebilir.
tabi ideali her ikisininde yanında olması ama bırakın ya bu ayakları, bu önyargıları, bu mahalle konuşmalarını
neymiş koca zülmü çekiyomuş

ya evli değilsin yada çocuğun yok inan o kadar çok kadın varki çocuğum babasız büyümesin diye onca şeye katlanan. Bir çocuk babasız büyür tabiki ama babasıyla daha güzel bi şekilde büyümezmi elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz onların mutlulukları için.
Hem bizde salak değiliz herhalde kocamız olsun diye boşanmamak diye bişey olabilir mi ya. kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum çok şükür. kimse katlanmaz kendisi için anlıyormusun her gün yemek seçen sürekli dağınık çulsuz bir adama.

Son düzenleme:
canım hiç mi bi şans yok? oturup konuşsan derdinizi çözemez misiniz? bence herşeye gözünü kapat ve eşinle tekrar konuş tekrar ellerini tut tekrar yaşayın bu aşkı... hiçbişey imkansız değil boşanmayın lütfen... belkide bi cocuk sahibi olmanız cok önemli sizi bağlicak,mutluluk kaynağınız o... 2sene cok uzun bi süre 2 seneye 2 tane cocuğunuz olur Rabbim sana doğru yolu göstersin ama bitirme bişeyleri bence elinden geleni yap...

Canım yazdığın yorumla ölesine içime dokundun ki çok saolasın.Hissettiklerimi hissediğin için çok tşk ederim sana güzel yüreğin için.
Sorunumuz konuşamamak..Ben ne zaman konuşmak istesem reddeder eğer konuşmak için diretirsem de çeker gider..konuşmalarımız daha çok bağrışma olarak geçiyor.Onu ne kadar çok sevdiğimi ve beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum ama muhakkak bi yerden patlıyor..

ben evliyim ama dediğim gibi, türkiyede doğup büyümedim.
ondan farklı görüşlerimiz olabilir
fakat dediğim gibi, ben şahsen agresif, alkolik, kumarbaz bir babayla aynı evde yaşamaktansa sadece annem tarafından büyütülmeyi tercih ederdim.
erkekler o kadar vagzeçilmez değil benim gözümde

kizlar bi sorum olucak..konu dIsI ama bi söleyiverin nolur..bu actigimiz konulari kendimiz silebiliyormuyuz..yoksa yönetimmi siliyo ..?

Hem bizde salak değiliz herhalde kocamız olsun diye boşanmamak diye bişey olabilir mi ya. kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum çok şükür. kimse katlanmaz kendisi için anlıyormusun her gün yemek seçen sürekli dağınık çulsuz bir adama.

o çocuklarmı diyor anne sakın boşanma ben çok mutsuz olurum diye?
yoksa mahalle baskısımı??

Back
X