mutlumel'in başarılı olacak diyet güncesi :)

mutlumel

mutlu mutlu
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
581
2
46
İstanbul
selam,
bu benim kendi kendime konuştuğum diyet güncemdir..
aslında 8.takım üyesiydim ama arkadaslarım takımdan dagılınca kendi kendime yarısmaya-yazısmaya karar verdim :)
düğünüme tam 43 gün kaldı... heyecan dorukta ve hala belim 72 cm.
vermem gereken 13 kilo var aslında ama şimdilik düğüne kadar 7-8 kg versem yeter hatta dünyalar benim olur :)
3 aydır falan 10 kg verdim. spor ve beslenme düzenimi oturtmaya calısarak. aslında daha fazla verebilirdim ama buradan da okudugum şok diyetleri yapıp kilo vermeyi hızlandırmaya calıstıgım için 2 verip saglıklı beslenmeye gecince 4 geri aldım- üstelik hiç de fazla yemememe ragmen !
şimdi bütün şok diyetleri arkamda bıraktım bir süredir düzenli 3 öğün yiyorum ve 1 ara öğün ekliyorum, 6dan sonra hiçbirsey yemiyorum, günde 3 lt. su içiyorum, her sabah sirkeli su içiyorum ve 5i 1 yerde bitki çayı içiyorum her yemekten önce... aslında 61leri de gördüm ama sanırım regl olmak üzere oldugum için bu sabah tartıda 63 cıktım, o yüzden günceme 63le baslamak istedim...

eskiden 49 kilo olan mutlumel, 73ü tartıda görüp cıglık atınca 63e düşebildi ve simdi de sıra 55i görmekte :)

gün gün menülerim ve zayıflama tüyolarım güncemde :)

14 haziran civarı 56 kilo olmayı planlıyorum, sevgilerimle :)

Son düzenleme:
selam,
bu benim kendi kendime konuştuğum diyet güncemdir..
aslında 8.takım üyesiydim ama arkadaslarım takımdan dagılınca kendi kendime yarısmaya-yazısmaya karar verdim :)
düğünüme tam 43 gün kaldı... heyecan dorukta ve hala belim 72 cm.
vermem gereken 13 kilo var aslında ama şimdilik düğüne kadar 7-8 kg versem yeter hatta dünyalar benim olur :)
3 aydır falan 10 kg verdim. spor ve beslenme düzenimi oturtmaya calısarak. aslında daha fazla verebilirdim ama buradan da okudugum şok diyetleri yapıp kilo vermeyi hızlandırmaya calıstıgım için 2 verip saglıklı beslenmeye gecince 4 geri aldım- üstelik hiç de fazla yemememe ragmen !
şimdi bütün şok diyetleri arkamda bıraktım bir süredir düzenli 3 öğün yiyorum ve 1 ara öğün ekliyorum, 6dan sonra hiçbirsey yemiyorum, günde 3 lt. su içiyorum, her sabah sirkeli su içiyorum ve 5i 1 yerde bitki çayı içiyorum her yemekten önce... aslında 61leri de gördüm ama sanırım regl olmak üzere oldugum için bu sabah tartıda 63 cıktım, o yüzden günceme 63le baslamak istedim...

eskiden 49 kilo olan mutlumel, 73ü tartıda görüp cıglık atınca 63e düşebildi ve simdi de sıra 55i görmekte :)

gün gün menülerim ve zayıflama tüyolarım güncemde :)

14 haziran civarı 56 kilo olmayı planlıyorum, sevgilerimle :)

canım topiğin hayırlı olsun. inşallah dilediğin kiloya ulaşabilirsin. bende şok diyetler yapıp tekrar ve fazlasıyla geri alıyordum şuanda sağlıklı beslenme + spor yapıyorum :D

canım topiğin hayırlı olsun. inşallah dilediğin kiloya ulaşabilirsin. bende şok diyetler yapıp tekrar ve fazlasıyla geri alıyordum şuanda sağlıklı beslenme + spor yapıyorum :D

tesekkür ederim tatlımm . dogru yolu bulduk demekki :) beslenme ve sporla hepimiz yaza kadar cıtır olalım yeniiiddeeeennn :)

bugün şöyleydi;

sabah
- sirkeli ılık su
- bitki çayı
- 1 dilim kızarmıs ekmek
- biraz peynir ve 2 zeytin

öğle
- 2 kepçe makarna
-1 kepçe patlıcan yemeği
-3 kaşık yoğurt

ara öğün
- 1 kase yeşil erik ( tabii ki tuzsuz :)

akşam 17.00'da
- misafirlik nedeniyle / 5 lokum ve 1 nescafe!
berbat bir aksam oldugu için bunu yedikten sonra baska bir aksam öğünü yapmadım. birazdan yine yesil erik yiyeceğim, kalorisiz ve en saglıklı atıstırmalık :)

ayrıca saat 11 gibi 20 dk. Jillian Micheals egzersizi yapıyorum.

SU : şimdilik 2,5 lt. - yatana dek 3 lt olur

bugün böyleydi sevgili güncem. lokumları aksam öğünü olarak say, kg olarak döndürme bana :) öptümm

Son düzenleme:
Merhaba,öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Bende şuan 72 kiloyum senin gibi 61 e insem çok mutlu olcam.Bende şok diyetler yaptım marttan beri hiç bir ilerleme olmadı artık bende düzenli beslenmeye geçtim ve yavaş yavaş spora da başladım.İdealim 50 kilo olmak sende umarım istediğin kiloya ulaşırsın

Merhaba,öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Bende şuan 72 kiloyum senin gibi 61 e insem çok mutlu olcam.Bende şok diyetler yaptım marttan beri hiç bir ilerleme olmadı artık bende düzenli beslenmeye geçtim ve yavaş yavaş spora da başladım.İdealim 50 kilo olmak sende umarım istediğin kiloya ulaşırsın

canım cok tesekkür ederimm. aslında benim hedefim de 49-50 ama düğüne kadar 55-56 istiyorum cok kısa zamanım varr :( ben de o şok diyetleri yapmasaydım belki simdi daha zayıftım ama geç olsa da anlamıs bulundum saglıklı beslenmeyi neyse ki :) insallah birlikte 50'yi görürüz yaz sonuna dek :)

günaydın güncem :)

uyku düzeni de saglıklı beslenme için cok önemli, o yüzden günden güne uykuları da düzenliyorum.
aksam 12 uyku, bu sabah 7 uyanıs.. gayet dinamik bir sabah :)

sabah- ılık sirkeli su
5'i 1 yerde bitki çayım ( şahane birşey, coook etkili)
2 bardak su

yarım saat içinde de kahvaltı yapacağım. 1 dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin ve sekersiz cay.
bu sefer cok kararlıyım, 2. günüm hayırlı olsun :)

öptüm

günaydın güncem :)

uyku düzeni de saglıklı beslenme için cok önemli, o yüzden günden güne uykuları da düzenliyorum.
aksam 12 uyku, bu sabah 7 uyanıs.. gayet dinamik bir sabah :)

sabah- ılık sirkeli su
5'i 1 yerde bitki çayım ( şahane birşey, coook etkili)
2 bardak su

yarım saat içinde de kahvaltı yapacağım. 1 dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin ve sekersiz cay.
bu sefer cok kararlıyım, 2. günüm hayırlı olsun :)

öptüm

canım çok iyi gidiyorsun tebrik ederim. :46: bende artık sabah 7 de kalkıp 45 dk spor yapıyorum.
bu sabah yediklerim;
2 dilim uno ekmeğiyle yağsız peynirli salçalı tost
yarım bardak şekersiz çay :62:

hayırlı olsun gülşah grup neden dağıldı ?
merhaba tatlım. ayşe kaptanlığı bırakıp başka takıma geçince ben de takımda kalmadım. bayadır yoktum ama yazmayınca ipin ucu kaçıyor o yüzden kendi kendime takılıyım dedim :) sen nasılsın?nasıl gidiyor diyet?

canım çok iyi gidiyorsun tebrik ederim. :46: bende artık sabah 7 de kalkıp 45 dk spor yapıyorum.
bu sabah yediklerim;
2 dilim uno ekmeğiyle yağsız peynirli salçalı tost
yarım bardak şekersiz çay :62:

kahvaltın cok güzel canım :16: sabah sporu gibisi yok kesinlikle , aynen böyle devam :) ben de yeniden sabah sporuna dönmeye calısıyoruum

merhaba mutlumel nbr cnm?

8.takımdan dağılanlardan biri..

Hayırlı olsun diyetin ben de günlük açtım ama daha havaya giremedim..şimdi sporla başlıyorum bakalım..:16:

merhaba tatlım. ayşe kaptanlığı bırakıp başka takıma geçince ben de takımda kalmadım. bayadır yoktum ama yazmayınca ipin ucu kaçıyor o yüzden kendi kendime takılıyım dedim :) sen nasılsın?nasıl gidiyor diyet?

iyi yapmışsın gerçekten ipin ucu kaçıyor ben bozdum gibi bişey yani aslında hedefe gelmedim henüz ama son 1 aydır öyle yiyorum ki spor hiç yapmadım hala su içmeye alışamadım pek iyi değil yani

canım mrb benı hatırlamıssındır umarım...8. takımdan ayrılanlardan bırı de bendım...bakıyorum da 8. takım uylerı hep gunluk kısmına gecıs yapmıs...ben de dun bır gunluk olusturdum kendıme...canım ben 63.5 ten 54 e ındım 2 ay gıbı bır surede ama 5 kılom daha var onları da verıp 49 lara falan ınmek ıstıyorum...senın de dugunune az kalmıs bakıyorum da...ınsallah sen de ıstedıgın kıloya bır an once ulasırsın...

Back
X