- Konu Sahibi angelicabuz
sadece paylaşmak istedim. öğretmenim. eşim yanıma geldi haftasonu. benm annem aradı geldimi filan diye cıkmadan annemlere uğrayıp bana bişiler yolladılar onları almıştı sonra da kendi annesine uğradı. öyle annemle şakalaştık fılan gelmedi anne ya arıyorum açmıyo napim fılan dıe. sonra da şaka anne geldim dedi:) eşim genel de benm anneme cok mesafelıdır, ama bu hafta cok samımıydı allah razı olsun. sonra annem damadına kahve yaptı biliyomusun dedi. walla hep yapar ama bensiz olunca kendını daha özel hissetmiştir. neyse sonra kendi annesi aramadı eşim aradı annesini geldim diye. sonra da annesi işte napıosnz dedi o da yemek yapmış x onu yedık simdi çayımızı içiyrz dedi ben de eşime yemek hazırladım kurabıye fılan yaptım. sonra da annesi oğlum ben sana yemek ye de git dicektm bilmem ne fılan. (eşime su taşıtmış camıye tabı bunu annem söledi; kayınvalidem hep başka yerlere yardımı düşünür ama önce ailem demz, )o da anne geçti artık dedi. annesi eve paspas göndermiş kullanmazsa getir diye, ben de aa ne kadar iyi oldu tam da buraya dıe kapının önune koydum, bir de annesi çarşaf vermişti onları serdım bu sefer..ama sunu anladımki kaynanam beni kıskanıyor yanı böyle bir durum olmuştu yıne oğlum yorgundur o senı götürmesin sabah gidersn sen tabı onlar atılmasın yollarda ben atılım. halbuki kendı bayramda nerelere götürdü oğlunu ama bana gelınce işte): ikincisi de muhtemelen paspası kullanmıcağımı düşündüki geri istedi ama ben yapmadım..demem o ki harbi politik davranmak işe yarıyor bazen:)
Son düzenleyen: Moderatör: