Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar su bir gercekten analar her ne hikmetse ancak evlendirdikten sonra ogullarinin var olduklarini anliyorlar dolayisiyle kiskanclik cok rastlanan bir durum oldugunu düsünüyorum
ah canım olurmu öyle şey bir yabancı dil öğretmeninin türk dili öğretmeni kadar gramer bilmesi gerekki iki dil arasındaki gramer farklılığını çocuklara öğretsin.
ah canım olurmu öyle şey bir yabancı dil öğretmeninin türk dili öğretmeni kadar gramer bilmesi gerekki iki dil arasındaki gramer farklılığını çocuklara öğretsin.
Bir insan anlatamamış yada yanlış düşünmüş olabilir fakat bu yorumlarınızı okuduğumd utandım bir insan bu kadar mı reZil edilir bu kadar mı dalgageçilir ayıptır cahillik bu konuyu anlatamayanın değil sizin yaptığınızdır ayıptır!!! Yazıklar olsun dalga geçenlere!! Üzüldüm bu kadar zayıf karakterli insanları görünce birinin açığını yakalayıp dalga geçmek Zihniyetinde olan insanların yaZılarını okuyunca ne kadarda acizsiniz yazık!!!
Açıpta konuları silmek isterseniz böyle banlanırsınız burası okul tahtasımı yazayım sileyim ayrıca nasıl bir yazıdır bu herkes gibi hiç bişey anlamadım bide öğretmensiniz
yahu kadın öğretmen diye günlük hayatında herşeye okuldaki gibi dikkat etmek zorunda mı. siz müdürseniz evde de müdür gibi mi giyiniyorsunuz. yada spor giymeniz abest mi karşılanıyor. kadın kasmamış yazmış evet anlaşılmamış. ee bir sürü lise mezunu var sştede hepsi de dil bilgisi kurallarını biliyo, niye kullanmıyo. rahat takılıyo bu kadar basit...
ayrıca dilbilgisene dikkat edip ahkam kesen nice öğretmenler var çocuğun seviyesine inemeyip iletişim kuramayan. çok takık tipler takıyo böyle herşeye. önce bi kendisine baksın herkes. aaa kızdım ama.
konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz arkadaşlar.tamam ben de konuyu tam anlayamadım ama bu forumun amacı insanların dertleşerek paylaşarak rahatlamaları değil mi?keşke kırıcı ezici olmasak.....
öğretmenim demesine takıldım çünkü kk da nezaman böyle anlaşılmaz şekilde yazı yazan birisi olsa biri çıkıp mesleğini yaşını falan sorar ve o kişi ne hikmetse hep öğretmen olur. sürekli takip eden arkadaşlarında sanırım benim gibi dikkatini çekiyoki bu şekilde üstüne gidiliyo. eskiden bende sizin gibi düşünürdüm olabilir insanlık hali derdim ama bu durum çok tekrar etmeye başladı.