• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

mutluyum çünkü sağlığım yerinde bir işim bir ailem bir sevdiğim ve beni seven var, karnım tok (gerçi oruç var :82:) daha ne olsun :62:

mutluyum çünkü;sağlıklıyım,kimseye muhtaç değilim, çalişiyorum kendi paramı kazanıyorum ve en önemlisi sevdiğim adamla evliyim onunla çok mutluyum:21:

Mutluyuuuuuuum :nazar: .. çünkü , birbirinden mükemmel arkadaşlara canlara sahibim , çok sevdiğim bir ailem var .. çok şükür ..

çünkü mutsuz olmak bana yakışmıyor :)

çünkü mutlu olmak eğlenceli :)

çünkü mutsuzken bile mutlu rolü yaptığımda gerçekten mutlu olabiliyorum :)

Mutluyum çünkü, Mükemmel bir anne-babanın kızıyım..Mükemmel 2 kardeşim ve çok anlayışlı beni çok seven bir kocam var..Ve onun çok iyi bir ailesi var...

Ve sonuç olarak,

Süper bir ailem var:21::21::nazar:

mutluyum çünkü mutlu olmam lazımmış doktorum öyle söyledi:90:stresten uzak durup mutlu olmazsan ülserin tekra azabilir dedi bende herşeyden mutlu oluyorum napiim:60::60:

mutluyum çünkü kendimi tanıyorum ne istediğimi Biliyorum.. özümle Barişiğim ve Biliyorum ki Ben izin vermediğim sürece hiç kimse ve hiç Birşey Beni üzemez :34:

Hayatimda bir bosluk olmasina ragmen, cok sukur ,saglikliyim, sevdiklerim yaninda,en onemlisi de onurumla, gururumla dimdik ayaktayim:21:

mutluyum çünkü radyoda sevdiğim şarkı çalıyor demet sağıroğlu arnavut kaldırımları:69:

Back
X