Mutluyum,,, çünkü........

mutluyum çünkü sağlığım yerinde bir işim bir ailem bir sevdiğim ve beni seven var, karnım tok (gerçi oruç var :82:) daha ne olsun :62:

mutluyum çünkü;sağlıklıyım,kimseye muhtaç değilim, çalişiyorum kendi paramı kazanıyorum ve en önemlisi sevdiğim adamla evliyim onunla çok mutluyum:21:

Mutluyuuuuuuum :nazar: .. çünkü , birbirinden mükemmel arkadaşlara canlara sahibim , çok sevdiğim bir ailem var .. çok şükür ..

Mutluyum çünkü sağlıklıyım, seviyorum ve seviliyorum. Mutlu olmayı seviyorum. :70::70:

çünkü mutsuz olmak bana yakışmıyor :)

çünkü mutlu olmak eğlenceli :)

çünkü mutsuzken bile mutlu rolü yaptığımda gerçekten mutlu olabiliyorum :)

Mutluyum çünkü; hayallerimin erkeğiyle beraberim;
kendi paramı kazanıyor ve işimi çok seviyorum,

Mutluyum çünkü, Mükemmel bir anne-babanın kızıyım..Mükemmel 2 kardeşim ve çok anlayışlı beni çok seven bir kocam var..Ve onun çok iyi bir ailesi var...

Ve sonuç olarak,

Süper bir ailem var:21::21::nazar:

mutluyum çünkü mutlu olmam lazımmış doktorum öyle söyledi:90:stresten uzak durup mutlu olmazsan ülserin tekra azabilir dedi bende herşeyden mutlu oluyorum napiim:60::60:

mutluyum çünkü kendimi tanıyorum ne istediğimi Biliyorum.. özümle Barişiğim ve Biliyorum ki Ben izin vermediğim sürece hiç kimse ve hiç Birşey Beni üzemez :34:

mutlu değilim ,,,,,, ama yinede şükür allahıma herşeyde vardır bi hayır,,,,

Hayatimda bir bosluk olmasina ragmen, cok sukur ,saglikliyim, sevdiklerim yaninda,en onemlisi de onurumla, gururumla dimdik ayaktayim:21:

Mutluyum çünkü sevdiklerimle birlikteyim ve sıcacık bir yuvam var.. Güzel işte hayat çok güzel :))):69:

mutluyum cunku aksam aılemle toplandık ve hepsı cok ıyı ve mutluydu

mutluyum çünkü bekarım...:32: (bi kaç ay sonra bekarlıktan şikayet etmem umarım) :1:

mutluyum aşkımın hediyesi tşörtümü giydim,, söylemesi ayıp çokta yakıştı,,,,

mutluyum çünkü çok seviyorum ve seviliyorum anlayışlı bi eşim var :34:

mutluyum çünkü radyoda sevdiğim şarkı çalıyor demet sağıroğlu arnavut kaldırımları:69:

Back
X