• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

mutluyum çünkü sağlıklıyım
mutluyum çünkü canmdan çok sevdiğim dostum gibi olan herşeyimi anlatabildiğim bi annem var :nazar:
mutluyum çünkü beni gerçekten seven ve çok değer veren bir sevgilim var :nazar:
Allah mutluluğumuzu daim etsin ( amin ) :109:

Bu topic beni çok mutlu etti gerçekten:46:Herkes mutlu,seviyor ve seviliyorlar ne güzel canım:79: Bende çok mutluyum gerçekten...

mutluyum,,, doğum günümü çok güzel kutladım,,,, =)))))))))))))

yeni yaşım bana inşallah daha çok uğur getirir,

mutluyum çünkü, allaha çokşükür sağlıklıyım sağlıklı bir vucudum var...görebiliyor duyabiliyor yürüyebiliyor düşünebiliyorum....
mutluyum çünkü allaha çok şükür ailem var...iyi günde kötü günde omxumda görebilceğim bir el var...
mutluyum çünkü bir işim olmasa da elbet birgün olacak...ve ben beni mutlu eden nimetleri her geçen gün şükrediikçe daha mutlu oluyorum...
rabbim kimseye kötü kader yazmasın kötü insanla karşılaştırmasın, kimsenin evladına ve kendisine kötü yaz yazmasın...dert verip derman aratmasın...

mutluyum çünkü mutlu bir yuvam bize yetecekkadar geçimim için maaşım şimdilik iyi olan sağlığım var daha ne olsun
:1:

mutluyum çünkü, ailemle aynı çatı altında sağlıklı, maddi manevi yönden kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz. Allah daim etsin sonuna dek. kardeşlerimin ve benimde hayırlı kısmetlerle evden ayrılmayı nasip etsin..

herkesinde mutlulukları bir ömür sürsün inş.

(amin)

Son düzenleme:
Back
X