Mutluyum,,, çünkü........

mutlu huzurlu bir yuvam canım kocacım..canım annem babam ve arkadaşlarım var...

mesleğim var rahatım huzurluyum sağlığımız sıhhatimiz yerinde ALLAHIMA ÇOKKKK ŞÜKÜRR ÇOKKK MUTLUYUMM..

mutluyum çünkü eşimle evliliğim çok şükür sorunsuz gidiyor ve bu ayın 20 sinde 4 yılımız biticek ve 5 yılımızdada bi oğlumuz olacak inş sağ sağlim doğarsa dahada mutlu olacağız..çok şükür....

Islerim yolunda gidiyor, ve 6 gun is tatilim var.

Mutluyum çünkü 2 aylık dünyalar güzeli bir kızım,sevdiğim ve sevildiğim bır evliliğim,her durumda yanımda olan bir anneciğim,kızların peşinde kostugu yakısıklı ve muzip bı kardesım var...

hayat bana zor yüzünü göstermesine ragmen tüm zorluklari hirsimla, gücümle savasarak basardigim icin....kendimle gurur duyuyorum ve kendimi cok seviyorum....mutlulugumu kendim yarattigim icin .....
kimsenin yardimina muhtac olmadan, en diplere vurdugum zaman bile bir tek kendime ve gücüme güvendigim icin, hic bir zaman isyan etmeyip hep haci yatmaz gibi ayaga kendi basima kalktigim icin....
Hayatta hic birseyi kolay elde etmedigim icin mutluyum, hep kendi gücümle eristigim icin....
kimseden medet ummadigim icin....mutluyum.

bana iliklerine kadar aşık bir adamla birlikteyim:123:

çünkü sonunda 5 gündür çektiğim faranjit hastalığından kurtulup iyileşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…