• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

Mutluyum Çünkü..

Zaman herşeyin ilacıymış.. Zamanla bütün dertler, sıkıntılar geride kalırmış ( yerine yenisi gelirmiş )
:1:

Mutluyum çünkü, çok tatlı bir kayınvalidem çok tatlı bir kayınpederim çok tatlı 2 tane görümcem çok tatlı bir eltim var. Tatlıların tatlısı yeğenlerim var. Ve en tatlısıııııııııııııııııı dünyalarrrr tatlısıııı şekerparem benim herşeyim nişanlım var. :nazar::nazar: (az önce kayınvalidem ve görümcelerimle konuştumda aşka geldim sanırım:1:)

mutluyum çünkü, hamdolsun çok sevdiğim ve sevildiğimi bildiğim bir eşim.2yaşında bir prensim yolaçıkmış gelmek üzere bir prensesim var.ailem var.işim var ve yıllık izne ayrıldım:1:.ve en önemlisi mutluyum çünkü, kaldıramayacağım bir yüküm yok.rabbim kimseyede vermesin.

Mutluyum çünkü cok sükür Rabbime, degerimi kiymetimi bilen beni gercek anlamda sevip sayan; dürüst, anlayisli, akli basinda, saygili, huzurlu, imanli bi sevdicegim var. Cok seviyorum yârimi.. Allah onu basimdan eksik etmesin.. Mutlulugumuz hic bitmesin..

Mutluyum çünkü sınavım iyi geçti:nazar:
mutluyum çünkü ailemi mutlu ettim:nazar:
mutluyum çünkü dün derste benim yanıma oturdu :17:

mutluyum çünkü dünya tatlısı bir kızım ve hergün sevgisi artan canım kocam yanımda. evimin tadilatı bitti şahane oldu. mutluyum işteeee evimi çok seviyorum kızımı kocamı çok seviyorum bi yüzden mutluyum :))))):52:

mutluyum çünkü; onca yemek yememe rağmen kilo almıyorum, kendimi cok seviyorum, sevgilimde beni çok seviyor ve bende onu cok seviyorum :16:

Son düzenleme:
Back
X