• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

Mutluyum çünkü iki gün sonra doğuma gidiyorum miniş kızım doğacak evimiz daha da şenlenecek :16: abisi sabırsızlanıyor kucaklamak için :52:

iltifat aldım,çalışma arkadaşlarım harika,borcum yok,güzel bir kitabım var okunacak,sağlıklıyım,ailem beni daima destekliyor,güzel yemek yapabiliyorum,aynaya bakınca şükrediyorum...vay be:)ne çok sebebim varmış mutlu olacak...

Mutluyum; çünkü endişe ile sonucunu beklediğim bir sınavımdan iyi bir not aldım. :)))

...sabah uyanır uyanmaz bile ilk aklıma gelen sensin..ve varlığına yanımda olmana benim olmana şükrediyorum...

mutluyum çünkü çıkmış oldugum enkazdan sonra yine hayatıma birini aldım ve benı seven biri çokta mutluyum.

zevkle gittiğim kurstan döndüm,atıştıracak bir şeyler hazırladım,arkadaşlarım var,yarın gideceğim işim var,ailem beni çok seviyor

mutluyum çünkü hayat mutsuz olmaya deymeyecek kadar kısa oğlum yanımda kocam yanımda çok şükür tüm sevdikleim sağlıklı daha ne isterim ki allahtan şükretmekten başka

Son düzenleme:
şuan karşımdasın gözlerinin içine bakıyorum evimin penceresinden..dışarda tabloluk bi manzara gökyüzü pembelere bürünmüş ışıl ışıl kar yağıyor...
kar bizim aşkımızın simgesi ilk günkü gibi....:48:

Back
X