• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

Mutluyum çünkü kayınvalide,elti,görümce,kayınpeder vs gibi karışanım görüşenim yok...Ben ne dersem o...Özgürlüğümü seviyorum...:nazar:

Mutluyum çünkü beni çok seven, yolumu bekleyen, her türlü kaprisimi çeken bir eşim var.
Mutluyum çünkü kısa bir süre eşime kavuşacağım, mutluyum çünkü eşimle uyuyup eşimle uyanacağım..
Mutluyum çünkü çok iyi bir ailem var..
Birde tayinim çıksa daha mutlu olurdum ama...

Mutluyum çünkü:

Sağlıklıyım.
Hayatım adına ne diliyorsam rabbim dualarımı kabul ediyor.
Muhteşem bir aileye sahibim ve muhteşem bir aileye gelin gidicem. :17:
Küçücük hatta minicik şeylerle mutlu olmayı başarabiliyorum.
Affetmeyi ve özür dilemeyi biliyorum.
Mükemmel bir dosta sahibim ve bu yüzden çok şanslıyım.
İyi bir işe ve pozisyona sahibim.

Ve şükretmeyi biliyorum...

mutluyum cunku bu hayattaki beklentilerim kucuk
azla mutlu olmayan cogu goremez

havalanip yere cakilmaktansa kisim kisim havalara cikmak daha baska

Mutluyum, çünkü her gün savunduğum şeylere dair haklılığım ortaya çıkıyor....

Şükürler olsun Rabbime......:31:

Mutluyum çünkü; beni çok seven bi ailem ve sevgilim var,huzurluyum, sağlıklıyım,dürüstüm,insanları kırmaktan kaçınıyorum,çevremde çok fazla beğenilen ve ilgi gören bi kızım :16:

Mutluyum çünkü ramazan ayindayiz. Ailem yanımda, sevdiklerim sağlıklı, iyi bir işim var, saglikliyim, elim yüzüm düzgün çok şükür. Tek eksigim sevdiğim sevildigim birinin olmaması. Rabbim onu da nasip etsin insALLAH

Mutlu falan değilim sevgilim aldatti , işten çiktim yeni gittigim is yeri dusuk maas veriyo iş bulmam lazim ama nerden bulucam ooofff of

mutlu muyum ? mutlu olmaya çalışıyorum neden Rabbim için bana verdikleri için

mutluyum cok sukur
sanslı oldugumu dusunuyorum
tek mutsuzlugum kaynanamla eltım dı onlarıda ne zaman önemsemedım ozaman oda gectı

Mutluyum çünkü; canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var,
Mutluyum çünkü; 2 kedim var onlar benim yavrularım ve onları mutlu ettikçe bende mutlu oluyorum,
Mutluyum çünkü; 4 senelik üniversite maceramı alttan ders bırakmadan 4 senede bitirip mezun oldum,
Veee..
Mutluyum çünkü; Kasım'da düğünüm var, bir ömür sevdiğimin melek kokusuyla uyuyacağım.. :KK36:

Back
X