canım allahını seversen uzak tut bak burda kayınvalide sebebiyle sevipte eşinden ayrılan o kadar çok kadın varkii... sana bunları okuyupta cephe al evine alma görüşme demiyorum ama lütfen madem sevdiğin insanda böyle düşünüyorsa biz bi karar verdik diyin ve konuyu netleştirin..
sen ilk evlendiğin zaman kabul edersen bunun 1-2-3 senesi yok gider diye bekleme yaşıda vardır teyzenin Allah sağlığını sıhhatini almasın ama sen zaten ilerde bakacaksın kadına illaki yardım edeceksiniz bunun vicdanını yükleme sakın kendine... anlıyorum senide vicdanın sıkıştırıyor ama bırak madem sevdiğinde uzak tutma çabasında öyle olsun.. ya bazen insana kendi anasının babasının faydası olmuyor arkadaş sen kadınla yaşamayı kabul ettiğinde annen olmayacak o zaman senin mutsuzluğundan öz ananın ne karı olabilir.. annesini yerleştirin memleketine evinize girin kapınızı kapatın herkes yerinde mutlu olsun...
birde sevdiğin insan sana karşı hep bunun mahcubiyetini taşıyacak sanma yarın aslan kesilir herkesin anası kendine kıymetli..
kırılma darılma ama nolur vicdanını dinleme bu sefer hayatın gerçeği bu çünkü..
Anneme bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Diyorum ki ben kaynanamla aynı evde oturdum anlaşamadım.Bir şekilde ya evliliğim biticek yada kaynanam ayrılıcak.Bu sefer çevre demez mi anlaşamadılar diye.En azından herkesin aklındaki net olsun.Ev ev üstüne olmaz.Annemde bu sefer diyorki siz bir arada kadın yanlız vizdanınız el vericek mi iki yakanız bir araya gelmez.Yani her iki şekildede kalıyorsun.Gerçekden çözümü olmayan bir konu diye düşünüyorum.Sevdiğime gelince benim gibi düşünüyor ama oda çevre ne der diyor.Ve ben şundan da korkuyorum allah korusun kadının başına bir şey gelse sevdiğim demez mi?Annemin son anlarında yanında olamadım yanlız kaldı diye:S:S
İpin ne tarafından çekersen çek çıkmazda kalıyorsun.Karmakarışık oldum.Nişan planı düğün planı yapılıyor ama ben kendimi bu konuların dışında hissediyorum.Sevdiğime açıklamaya çalışıyorum uygun değilim belkide diyorum senden vazgeçmem beni bırakma diyor.Biz ele ele verelim herşeyle baş ederiz diyor.Sabahda bana güvendiğin için teşekkür ederim dedi.Deneme kararımdan memnun görünüyor bilemiyorum.
Ama anlamadığım şu bir anneye bakmak illa aynı çatı altında olmak değil.Yakında otursun gider geliriz.Ama neden illa evin içinde olmalı.Sevdiğime bunu diyorum haklısın diyor.Ama öylede kalıyor.