• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum ( H <3 E ) 10.11.09

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.725
798
31
İşte böyle ufacık süprizler bile benı çok mutlu etmeyı başarıyor.

Dun akşam saat 11 ,30 gibi yatmak ıcın kalktık eşim ben gömleğimi ütülücem deyıp ütü odasına gitti bende çay bardaklarını falan yıkayım dedım. Yarım saaat kadar oylanadıktan sonra birlikte yataga gırdık. Sarmaş dolaşız .
Eşim dedi ki;
- Aşkım ya ben galiba ütünün fişini prizde unuttum çekermisin?
- Off ya bi iş yapıyon arkandan koşturuyosun dıye söylene söylene kalktım.
Annammm ütü odasının kapısını bı açtım ütü masasının ustunde 4 tane gül ve bir not. Şöyle diyordu benım nefesım notta;
- İyi ki tanışım senı kadınım 10.11.09:oops: (Kadının senı yer bitirir)
Okadar mutlu oldum kı koşa koşa gittim atladım ustuneee
Yarım saat 1 saat kadar 6 yıl öncesınden konuştuk ve uyuduk.

Ayy ya benım kocam odun modun ama ben çok sevıyorum :KK22: Allahım senı başımdan eksık etmesın
Güzel gözlum :KK200:

Maşallahhh nazar değmesinnn... İnsana böyle süprizlerin yapışması daha bi güzelll benim eşimde ara sıra yapıyorr dünyNın en mutlu insanı oluyorrrumm :KK36:

Maşallahhh nazar değmesinnn... İnsana böyle süprizlerin yapışması daha bi güzelll benim eşimde ara sıra yapıyorr dünyNın en mutlu insanı oluyorrrumm :KK36:
Aynen ya :KK48:
Bide kadınlar ufak şeylerle mutlu olmaz derler . bizi tanımıyorlar sanırım bunu diyenler :KK45:

Simdi bakabildim canm :D
ayy nasil sevindim senin adina bi bilsen :)) allahm mutlulugunuzu daim etsin :))

Maşallah size
Allah bozmasın mutluluğunuzu
Biz kadınları mutlu etmek ne kadar değil mi?

Başlığı görünce... :KK23: Maşallah size.. :nazar:

Bizim de bu ayın 13'ünde tam 6. yılımız bitecek. 13.12.2009 :nazar: Ayrılıklar, tekrar ilişkiye adım atmalar... Geçen 6 yıl.. :KK200:

O da odunumsudur :KK53: Bazen incelikler yapar o da yeter bana. Fazlasını beklemiyorum, dedim ya ODUNUMSU diye. :KK53:

Rabbim ayırmasın. :nazar:

Başlığı görünce... :KK23: Maşallah size.. :nazar:

Bizim de bu ayın 13'ünde tam 6. yılımız bitecek. 13.12.2009 :nazar: Ayrılıklar, tekrar ilişkiye adım atmalar... Geçen 6 yıl.. :KK200:

O da odunumsudur :KK53: Bazen incelikler yapar o da yeter bana. Fazlasını beklemiyorum, dedim ya ODUNUMSU diye. :KK53:

Rabbim ayırmasın. :nazar:
Aminn .
Sizi de rabbim bir ömür boyu ayırmasın inşallah.
Demek aynı yıl içerisinde ikimizde hayatımızın aşkını bulduk :KK200:
Aşkımızın hep yanması dileğiyle :KK200:

Back
X