- 29 Aralık 2020
- 573
- 474
- 23
- Konu Sahibi gibigibi88
Ne kadar sinsi bir hastalik ama hasta olan bir insaninda kabullenip boyle konusmasida gercekten takdire sayen
gecmis olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet mani dönemindeymişim şuan bir profösör buldum ona gidip netleştirecegım henüz 1 hafta oldu teşhis konalı. 2 yılın sonunda anlayabildim bende evdeki kuş bile korkuyor benden.siz ciddi misiniz? yapmayın Allah aşkına, kilo yapar diye engelliyorum kendimi ,ilaç almıyorum diye bir şey olabilir mi?
bence şu an mani dönemindesiniz, yani en azından depresif değilsiniz, ondan geliyor bu reddetme hali.
bir de çoğu bipolar hastası genelde hastalığını inkar eder,siz farkındasınız,hak veriyorsunuz bize, o yüzden çok daha iyi prognoza sahipsiniz. iç görünüz var.
bundan dolayı daha da ilerlemeden ilaçları kullanmaya başlayın. doktor değiştirin ama fayda etmeyecek çünkü bipoların tedavisi bellidir. haberiniz olsun.
lütfen depresyon evresine geçmeden önce ilaçlarınıza başlayın. bipolar,hele ki sizinki kadar iyi durumda olan bir bipolar, düzenli ilaç kullanımı ve tedavi uyumuyla kolayca kontrol altına alınabilir. lütfen,kendinizi ihmal etmeyin :)
Yapiyor yapiyor komsumdan bilirim bayada yapiyor gercektenkesinlikle öyle. zaten genelde lityum ve sodyum valproat kullanılıyor zaten.
eğer psikoz varsa yani halüsinasyonlar vb,o zaman antipsikotikler ekleniyor,kilo yapan ilaçlar da bunlar zaten .
bence konu sahibi pek işin ciddiyetinin farkında değil,duruma da pek vakıf değil...
İlerlerse çok tehlikeli bir hastalık bu Allah korusun. Onlara göre hareket etmeyin tedavi olmaya başlayın hemen.Etrafımdaki insanlar ilaç a gerek yok , kafanda kuruyorsun,herşey senin elinde,durup durup hastalık çıkartıyorsunuz tarzındalar malesef. Bakalım iyi bir prof buldum artık oda ilaçlara onay verirse başlayacağım. bipolar ömür boyu ilaç kullanılan bir hastalıkmış.
Başlayacağım bu hafta inşallah kabullenmek sindirmek biraz zaman aldıİlerlerse çok tehlikeli bir hastalık bu Allah korusun. Onlara göre hareket etmeyin tedavi olmaya başlayın hemen.
komşunuzun hangi ilaçları kullandığını biliyor musunuz? isim olarak yani :)Ah ah hayat bize daha neleri gosterecek bu hayat imtihan aci hayat
Yapiyor yapiyor komsumdan bilirim bayada yapiyor gercekten
lütfen tedavinize başlayın,her şey güzel olacak merak etmeyin :))evet mani dönemindeymişim şuan bir profösör buldum ona gidip netleştirecegım henüz 1 hafta oldu teşhis konalı. 2 yılın sonunda anlayabildim bende evdeki kuş bile korkuyor benden.
Dengesiz değilsin, hastalığının bilincindesin. Dert gezmiş, bak dermanda onla beraber gezmiş.Çok mutluyum sanıyordum kocamı terk ettim görüntümü değiştirdim yeni kurslara eğitimlere yazıldım sanki 18 yaşına geri dönmüştüm mutluluk, enerji, aşırı para harcama , yeni iş kurma hevesi 6 ay sonra aşırı mutsuzluk ,umutsuzluk karanlık bir tünel de ışıksız kaldım. Depresyonda olduğumu düşünürken hopp tekrar aşırı mutluluk sonra dedim bu normal değil çünkü tekrar ediyor bir insan aşırı depresyonun dibindeyken 1 günde mutluluk pıtırcığı olmamaz. kötü olan şey ise boşanmaya çalışırken eski eşimi aileme çook kötüledim ve ailem nefret ediyor ondan. Eşimle barıştık ama gizli gizli görüşüyoruz. Maddi açıdan tekrar biraraya gelemiyoruz. Barışırsam ailem çok tepki verir barışmazsam çocuğum var onu düşünmeliyim. Ailem bipolardan anlamıyor onlara göre sinirlenince hain evladım mutluluk döneminde iyi evladım. dengesizin tekiyim yani. Yazdım rahatladım:)
O kadar sormadik hani cevreden duyduk ama diyemedik kendilerine baya zayif adam kilo aldi onu görebildik sizofren oldugunu duyduk.Eşi demis icmiyor kabullenmiyor bir turlu kolasina ilaci atiyormuskomşunuzun hangi ilaçları kullandığını biliyor musunuz? isim olarak yani :)
Aynı şeyi düşündüm yazacaktım siz yazmışsınız.Bir de eşimi terkettim diyince bir gülme geldi nedense. Herneyse konu sahibine ben de şifalar diliyorum.Ay kusura bakmayin başlık çok komik olmuşAllah şifa versin
Üzgünüm ama etrafınızdaki insanlar bilgisizce atıyorEtrafımdaki insanlar ilaç a gerek yok , kafanda kuruyorsun,herşey senin elinde,durup durup hastalık çıkartıyorsunuz tarzındalar malesef. Bakalım iyi bir prof buldum artık oda ilaçlara onay verirse başlayacağım. bipolar ömür boyu ilaç kullanılan bir hastalıkmış.
Komik evet :) gülerim ağlanacak halime oldu biraz :)Ay kusura bakmayin başlık çok komik olmuşAllah şifa versin