• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluyum :(

mltm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.327
4
0
Diğer
kooooskoca 5 seneboshayallersmile
5 sene boyunca sev iyi kötü hayatı paylaş sonra bi akşam tüm biriktirdikleriniz ortaya çıksın ve ayrıl benneyaptımki

aa tabi sen daha iyilerine layıksın sorunsalı da var:sinifsinif:

daha sabahında herşeyim,hayatım diye düşündüğün adam ertesi sabah hayatında yok

ben 5 sene boyunca bi yalanı mı yaşamışım yanibilmiyorumkismile

ne hissedeceğimi bile bilemiyorum üzüntü mü tiksinti mi mutluluk mu

ben ondan ayrılırsam ölür biterim sanarken ağlamadım bile
sanırım onu sevmeyi bi süre önce bırakmışım ama farkında olmamışım
kendimi biraz da rahatlamış hissediyorum özlüyorum elim telefona gidiyor ama söyledikleri aklıma geliyor

sevgi bitmiş demek ki sadece alışkanlık kalmış
kendimi bi boşlukta hissediyorum büyük bi boşluk ee nolcak şimdi ben ne yapıcam yalnız diyorum

kafam allak bullak:bbo:ne hissetsem bilemiyorum

ama sanırım bi an önce o boşluğu doldurmam gerek:hulya: yoksa üzülme safhasına geçebilirimlaelaelaelaelae

üff tabi tıckerımı da kaldırmam lazım ruh halimi de değiştirmeliyim:a015:

edit: tıckerla ruh hali ne zaman kalktı yahu :)

Son düzenleme:
Yaşamışsın, bitmiş. Önemli olan yaşadıklarından ve kararından pişmanlık duymaman sevgili Lostçu Mr Ekocu Meltem.

Kız bak sana bu sezon Mr. Ekoyu ayarlıycam söz, boşver sen 5 senelik sevdiceğini.olumunekankayizsmile

nie ayrıldınızz pekii cnm:uhm:

aslında o kadar çoook sebep sayabilirim ki ama kesin şudur diyemem
sadece sanırım hep derler ya ilişki uzadıkça suyu çıkar diye hep itiraz ederdim buna ama yanıldığımı anladım bilmiyorumkismile
artık sevgi yerini alışkanlığa bırakmıştı haliyle heyecan kalmamıştı monotonluk bir de uzaklık bi sürü sebep varmış meğer ne kadar körmüşümmafoldumben
ama yine de güçlüyüm sanırım ya ne bileyim ağlamadım mesela fisfisfis

Yaşamışsın, bitmiş. Önemli olan yaşadıklarından ve kararından pişmanlık duymaman sevgili Lostçu Mr Ekocu Meltem.

Kız bak sana bu sezon Mr. Ekoyu ayarlıycam söz, boşver sen 5 senelik sevdiceğini.olumunekankayizsmile

hakkat ayarlarmısın be kuzuolumunekankayizsmile
ya daha ilk günüm onsuz o yüzden mi böyle içim sızlıyo yoksa daha sonra daha da mı sızlıcak off acil yeni sevgili bulmam lazım ama bu karda kıyamette nerden bulucam üstelik iyileri de seçildi hep akannehir

evet yaşandı ve biteceği varmış ki bitti pişmanlık duymam gereken ahh benim kalın kafam demem gereken çok şey var ama zerre kadar pişmanlık duyasım yok güzel şeyler yaşandı kavgamız gürültümüz yoktu hiç ama olsaydı belki şuan ayrılık olmazdı off bilemiyorum ama iyi anları da hatırlamak istemiyorum yaa:gitme:

bende 4 senelik sevgilimden ayrıldıgımda aynı senin yaşadığın duyguları yaşadım canım
herşeyine tamam derdim onu mutlu etmek icin yapmadıgım fedakarlık kalmamıstı
bi gün bi hareketi her şeyi bitirdi
nedeni o hareketımıydı sadece hayır birikimdi
ve onsuz yapamıyacagımı dusunurken bı kere bile aglamadım
ara sıra anılarımız yasadıgımız guzel günler geldi aklıma icim burkulurdu üzülürdüm
ama okadar 4 ay oldu ayrılalı ne bi sevgi kırıntısı var icimde nede özlemiyle yanıyorum
sanırım sevgi alışkanlığa dönüşünce mutlaka bi yerlerde kopuyor
bilmiyorumkismile

bende 4 senelik sevgilimden ayrıldıgımda aynı senin yaşadığın duyguları yaşadım canım
herşeyine tamam derdim onu mutlu etmek icin yapmadıgım fedakarlık kalmamıstı
bi gün bi hareketi her şeyi bitirdi
nedeni o hareketımıydı sadece hayır birikimdi
ve onsuz yapamıyacagımı dusunurken bı kere bile aglamadım
ara sıra anılarımız yasadıgımız guzel günler geldi aklıma icim burkulurdu üzülürdüm
ama okadar 4 ay oldu ayrılalı ne bi sevgi kırıntısı var icimde nede özlemiyle yanıyorum
sanırım sevgi alışkanlığa dönüşünce mutlaka bi yerlerde kopuyor
bilmiyorumkismile

aynen bende öyleydim bourtlen imkansızı bile olur kılardım onun için benneyaptımki
bende tek bi harekete ve ya tek bi lafa bağlayamıyorum sebebi bi anlatmaya başlasam biriktirdiklerimi günler sürer
seninki de sana daha iyilerine layıksın dedi mi bari-tatlicadiarzu-kimle konuşsam hep aynı laf "daha iyilerine layıksın" denilip yıllar süren ilişkiler bitiriliyor
bu ağlamamanın sonunda bi patlama yaşanır mı diye korkuyorum sadece
biz farklı illerdeyiz akşam telefonda ayrıldık ama tabi 5 yıllık bi ilişkide telde bitirilmekle kalmaz onca hak var emek var haftasonu son bi kez görüşücez :sinifsinif:vedalaşıcaz aklımda kalan son bikaç şeyi daha sorucam ona daha da soğumak için
sen yeni birileriyle tanıştın mı peki oluyor mu başkasıyla
benim bi arkadaşım 7 senelik ilişikisi bittiğinde 2-3 ay sonra başkasıyla evlendi çokta mutluyum çok seviyorum diyoda benim aklım almıyodu ama doğru mudur acababilmiyorumkismile

canım yaran şuan sıcak.. birak soğusun.. çekmen gereken kadarını çekersin bu aşkın yasından kalan.. bazı şeyler olmuyosa olmuyor işte.. bi birikim sonu patlıyosun.. bi de yeniden başlamak içinden gelmiyor.. büyük bi ihtimalle saygıyı kaybedince bu duruma geliyoruz.. ben hayatımda 2 defa yaşadım bunu.. 2. si nişanlımdan ayrılmamdı... ilk günlerde noluyo derdim.. bişey anlamadım... yara soğuyunca farkına vardım.. bu arada tabiki başkasına aşık olabilirsin.. bunun için aradan yıllar geçmesine gerek yok.. ben ayrıldıktan 3 ay sonra yeniden aşık oldum hala beraberim.. daha da mutluyum.. ama ilişkinin başlarında sürekli yapamicam olmicak ben alişmişim eski nişanlıma başkasıyla olmuyo diyip dururdum.. sürekli kıyaslama yapardım.. bana olan sevgilerini kıyaslardım ama anlamsız bu.. şuan oturdu bazı şeyler ve çook mutluyum.. hayatın sonu değil bu ayrılık yani canım..

canım yaran şuan sıcak.. birak soğusun.. çekmen gereken kadarını çekersin bu aşkın yasından kalan.. bazı şeyler olmuyosa olmuyor işte.. bi birikim sonu patlıyosun.. bi de yeniden başlamak içinden gelmiyor.. büyük bi ihtimalle saygıyı kaybedince bu duruma geliyoruz.. ben hayatımda 2 defa yaşadım bunu.. 2. si nişanlımdan ayrılmamdı... ilk günlerde noluyo derdim.. bişey anlamadım... yara soğuyunca farkına vardım.. bu arada tabiki başkasına aşık olabilirsin.. bunun için aradan yıllar geçmesine gerek yok.. ben ayrıldıktan 3 ay sonra yeniden aşık oldum hala beraberim.. daha da mutluyum.. ama ilişkinin başlarında sürekli yapamicam olmicak ben alişmişim eski nişanlıma başkasıyla olmuyo diyip dururdum.. sürekli kıyaslama yapardım.. bana olan sevgilerini kıyaslardım ama anlamsız bu.. şuan oturdu bazı şeyler ve çook mutluyum.. hayatın sonu değil bu ayrılık yani canım..

evet yaram sıcak zaman geçtikçe daha bi duruluyorum daha bi içime dönüyorum sanki
bir de farkettim ki meğer onunla beraberken çevremdeki tüm arkadaşlarımı bitirmişim şimdi o bitti ben iyice yalnız kaldımbenneyaptımki
sen aynı acıyı 2 kere yaşadın demek üstelik 2.si nişanlı iken ve şuanda mutlusun demek ki gidenle ölünmüyor çok ani bir ayrılık olsaydı bizimki belki çok yıkılırdım ama yavaş yavaş çaktırmadan ayrılık zeminini hazırlamış meğerse
bi süredir beni kendinden soğutma çabaları içerisindeymiş ben daha az üzüleyim diye başarılı da oldu üstelik benneyaptımki

Bende 3 yıllı sevgilimden ayrılınca böyle olmuştm ağlamadım bile yaa demekki Allah sabrını veriyor yeni birisiyle olursan doğru onu unutabilirsin ama yeni çıkacağın kişiyede yazık onu unutmak için çıktığın için ama yinede Allahh hayırlısını versin hiç belli olmaz

vayy canına demek hep yıllar süren ilişkiler gözyaşı olmadan bitiyor
ee öyleyse ayrılmadan önceki dönemde iki kişiyi bir arada tutan neydi bilmiyorumkismile
bütün uzun ilişkiler böyle mi olacak maksimum 5 yıl sonra heyecan sevgi bitecek mi birinden biri ayrılık lafı etse diye mi beklenicek bilmiyorumkismileşuan o kadar çok şey sorguluyorum ki ama çokta umutluyum allahta umarım karşımıza değer bilen birilerini çıkarır

uzadıkça suyu çıkar derler kısmen doğru ama bide o kişi hayatından çıkınca eksikliğini hissetmek var ya 5 yıl kolay değil yani bi elin bi kolun gibidir hayatında eksikliğini çok hissedersin gibi geliyor bana uzun bi ilişki çok yormuş sizi belli bitmesiyle rahat bi nefes aldığınızı düşünüyorsunuz ama koskoca 5 yılınızı geçirdiğiniz insanı unutmak kolay olmasa gerek

aynen bende öyleydim bourtlen imkansızı bile olur kılardım onun için benneyaptımki
bende tek bi harekete ve ya tek bi lafa bağlayamıyorum sebebi bi anlatmaya başlasam biriktirdiklerimi günler sürer
seninki de sana daha iyilerine layıksın dedi mi bari-tatlicadiarzu-kimle konuşsam hep aynı laf "daha iyilerine layıksın" denilip yıllar süren ilişkiler bitiriliyor
bu ağlamamanın sonunda bi patlama yaşanır mı diye korkuyorum sadece
biz farklı illerdeyiz akşam telefonda ayrıldık ama tabi 5 yıllık bi ilişkide telde bitirilmekle kalmaz onca hak var emek var haftasonu son bi kez görüşücez :sinifsinif:vedalaşıcaz aklımda kalan son bikaç şeyi daha sorucam ona daha da soğumak için
sen yeni birileriyle tanıştın mı peki oluyor mu başkasıyla
benim bi arkadaşım 7 senelik ilişikisi bittiğinde 2-3 ay sonra başkasıyla evlendi çokta mutluyum çok seviyorum diyoda benim aklım almıyodu ama doğru mudur acababilmiyorumkismile

ilşkiyi ben bitirdim canım
o baya bi yalvardı sensiz yapamam senden sonra kımse olmaz ölürüm bilmem ne
bizde ayrı sehirlerdeydik tel de ayrıldık
böyle telde bitemez yanına gelicem dedi ama gelmedi
ayrıldıktan bı ay sonrada baska bırıyle cıktıgını ogrendım
demekkı onunda laftaymıs bu söyledikleri onun icinde bi alışkanlıkmış
ben daha kimseyi almadım hayatıma
daha önce yine sevgilimden ayrıldığımda şimdiki ayrıldıgım sevgilime sığınmıştım
ama o boşlukta sevdiğini zannediyorsun ilgisi hoşuna gidiyo paylaşımlarınız oluyo zaman geçiyo sonra sorunlar başlayıncada acabalar alıyo yerini
yani bence tamamen aklını ve kalbini boşaltıp öyle yeni bi ilişkiye başlamak en doğrusu
hayatın eksik kalmasın diye değil de gerçekten sevdiğin için biriyle olmak önemli olan

bugunlerde anladim ki iliskilerde yillri hicbir onemi yok.. gun geliyor bi bakiyosun basladigin noktanin cok daha gerisindesin..
uzulme diyemiycem ama bosvermeye calis..
hayat bu iliskiler boyle malesef..

uzadıkça suyu çıkar derler kısmen doğru ama bide o kişi hayatından çıkınca eksikliğini hissetmek var ya 5 yıl kolay değil yani bi elin bi kolun gibidir hayatında eksikliğini çok hissedersin gibi geliyor bana uzun bi ilişki çok yormuş sizi belli bitmesiyle rahat bi nefes aldığınızı düşünüyorsunuz ama koskoca 5 yılınızı geçirdiğiniz insanı unutmak kolay olmasa gerek

bende dün akşama kadar öyle düşünüyodum ondan ayrılırsam ölürüm biterim diye düşünüyodum kendimi toparlayamam bi daha diye düşünüyodum ama yaşadıkça görülüyormuş
eksikliği hissedilmez mi annen baban neyse o da senin için onlar gibi oluyor
ben şimdi derdimi sevincimi her türlü duygumu kiminle paylaşıcambilmiyorumkismileonun sesini işitmeye ihtiyaç duydukça kimi arıcam
ne hissettiğimi nasıl olduğumu bilemiyorum

ilşkiyi ben bitirdim canım
o baya bi yalvardı sensiz yapamam senden sonra kımse olmaz ölürüm bilmem ne
bizde ayrı sehirlerdeydik tel de ayrıldık
böyle telde bitemez yanına gelicem dedi ama gelmedi
ayrıldıktan bı ay sonrada baska bırıyle cıktıgını ogrendım
demekkı onunda laftaymıs bu söyledikleri onun icinde bi alışkanlıkmış
ben daha kimseyi almadım hayatıma
daha önce yine sevgilimden ayrıldığımda şimdiki ayrıldıgım sevgilime sığınmıştım
ama o boşlukta sevdiğini zannediyorsun ilgisi hoşuna gidiyo paylaşımlarınız oluyo zaman geçiyo sonra sorunlar başlayıncada acabalar alıyo yerini
yani bence tamamen aklını ve kalbini boşaltıp öyle yeni bi ilişkiye başlamak en doğrusu
hayatın eksik kalmasın diye değil de gerçekten sevdiğin için biriyle olmak önemli olan

evet haklısın şuanda da benim yeni biriyle tanışma isteğim sadece o boşluğu"çarçabuk" doldurma adına böylelikle ben daha az üzülmüş olucam belki ama başkasını üzücem off bilemiyorum ki bişey:1no2:
bugunlerde anladim ki iliskilerde yillri hicbir onemi yok.. gun geliyor bi bakiyosun basladigin noktanin cok daha gerisindesin..
uzulme diyemiycem ama bosvermeye calis..
hayat bu iliskiler boyle malesef..

olmaz olur mu asmin:1no2: tamam belki çok daha geriye gidiliyor olabilir belki ama yine de bi sürü yaşanmışlık anılar güzel günler hep hatırda oluyor
aslında tahminimden çok çok daha az üzülüyorum ama o da sadece boşluğun alışkanlığın verdiği üzüntü sanki benim hayatımdan biriydi birgün gelip biteceği hiç aklıma gelmezdi
şükür ki çok hayaller kuran biri değilimdir hep bekleyip görme taraftarı olmuşumdur yoksa şuan bir de hayal kırıklıklarım olucaktı

bir de ayrılmış olduğumu unutuyorum hep şuan teli elime alıp arıcakken aklıma geliyor sahi biz ayrıldık diyorum garip çok garip bilmiyorumkismile

belki biraz hayal perest olsak ne bileyim kendimizi kandirsak daha farkli olur.
ben de gercekci biriyimdir iliskimde bundan midir nedendir blmiyorum doya doya mutlu oldugumu hissedemiyorum kendimi hayal kurarken bulamiyorum cok nadiren bunlar.
gercekci oldugun icin simdi de zaten eksiklikleri uzun zamandir farkettigin icin belki de yikilmiyorsun yipranmiyorsun...

ben de gercekci biriyimdir iliskimde bundan midir nedendir blmiyorum doya doya mutlu oldugumu hissedemiyorum kendimi hayal kurarken bulamiyorum cok nadiren bunlar.
gercekci oldugun icin simdi de zaten eksiklikleri uzun zamandir farkettigin icin belki de yikilmiyorsun yipranmiyorsun...

bilmiyorum ki asmin hangisi daha iyi
hayalperest olsam belkide şimdi acımın üstüne hayal kırıklıkları eklenecekti
herşeyi görüp anlayınca da dediğin gibi insan mutlu olamıyor
anladım ki önemli olan insanın mutluluğu hiçbir kimseye hiçbir nesneye bağlamaması tüm bağımlılıklarından kurtulması herşey değişim içerisindeyken herhangi birşeye bağlanmak bize acıdan başka birşey vermiyor
evet pek fazla yıkılmadım ama çok fazla düşünüyorum çoook fazla ve hrşeyi sorguluyorum
bişeyi sonuna kadar savunurken birden yanıldığını anlayıp savunmayı bırakmak bu zamana kadar haksız olduğunu farketmek insana kendini bile sorgulatıyor
bundan sonra hiçbişeyin yanlısı veya karşıtı olmucam onu biliyorum sadece önüme sunulanı yaşıcam

katılıyorum canım,

bende hiçbir ilişkimde kendimi yüzde yüz kaptıramadım,bu yüzden ayrıldığımızda depresyona girme durumum olmadı,bunun sevgiyle alakası yok yanlız,kişilik meselesi bence.

arkadaşında sevgisinin bittiği yerde mantığı devreye girmiş,o yüzden bu kadar soğukkanlı olabiliyor.

yanlız şöyle birşey de var,onunla yüzyüze gelmeden ne hale geldiğini kesinlikle anlayamazın sana ne olduğunu.o yüzden görüşmeden konuşmak için erken bence

bilmiyorum ki asmin hangisi daha iyi
hayalperest olsam belkide şimdi acımın üstüne hayal kırıklıkları eklenecekti
herşeyi görüp anlayınca da dediğin gibi insan mutlu olamıyor
anladım ki önemli olan insanın mutluluğu hiçbir kimseye hiçbir nesneye bağlamaması tüm bağımlılıklarından kurtulması herşey değişim içerisindeyken herhangi birşeye bağlanmak bize acıdan başka birşey vermiyor
evet pek fazla yıkılmadım ama çok fazla düşünüyorum çoook fazla ve hrşeyi sorguluyorum
bişeyi sonuna kadar savunurken birden yanıldığını anlayıp savunmayı bırakmak bu zamana kadar haksız olduğunu farketmek insana kendini bile sorgulatıyor
bundan sonra hiçbişeyin yanlısı veya karşıtı olmucam onu biliyorum sadece önüme sunulanı yaşıcam

ya iste olay ne biliyomusun meltemim
bi olaydan yola cikip genel yargilara varmicaksin
evet sorgulacaksin mutlaka sorgulaman lazim ki bundan sonraki iliskinde neleri yapip neleri yapmayacagini bi insan icin ne kadar emek sarfetmen gerektigini bilesin.
ama mutlak dogrular mutlak yanlislar yok iste. bu adam senin icin 5 senedir eksikleri dahi olsa dogru adamdi, senin dogru adamin olmaktan vazgecti mi gecti.. o onun tercihi artik.. bu tercihi seni uzdu mu uzdu.. ama iste can dundarin bi yazisi var ya ilisik yasicaksin ucundan tutarak. o olmazsa yasayamam demiceksin diye.. belki de isin gercegi bu yani.
belli ki deli gibi asik olmamissin.. ya da 5 senede bu yerini sevgiye birakmis..
aliskanliklar eksiklik fazlalik.. hepsini kenara birak artik.. bundan sonra ki hayatina bak..
bilmiyorum kim ne dusunur ama her iliski cok sey katar insana, cok buyutur onu..
neyse karmakarisik yazdim ama bi an kendimi gordum sen de..

katılıyorum canım,

bende hiçbir ilişkimde kendimi yüzde yüz kaptıramadım,bu yüzden ayrıldığımızda depresyona girme durumum olmadı,bunun sevgiyle alakası yok yanlız,kişilik meselesi bence.

arkadaşında sevgisinin bittiği yerde mantığı devreye girmiş,o yüzden bu kadar soğukkanlı olabiliyor.

yanlız şöyle birşey de var,onunla yüzyüze gelmeden ne hale geldiğini kesinlikle anlayamazın sana ne olduğunu.o yüzden görüşmeden konuşmak için erken bence

hımm evet soğukkanlı olduğumu söylüyordu çok kere belki de o yüzden bu kadar sakinim
haftasonu yüz yüze görüşücez evet ama yine de pek bişey değişir mi bilmem mantığım mı devreye girdi bilemiyorum ama umarım girmemiştir

ya iste olay ne biliyomusun meltemim
bi olaydan yola cikip genel yargilara varmicaksin
evet sorgulacaksin mutlaka sorgulaman lazim ki bundan sonraki iliskinde neleri yapip neleri yapmayacagini bi insan icin ne kadar emek sarfetmen gerektigini bilesin.
ama mutlak dogrular mutlak yanlislar yok iste. bu adam senin icin 5 senedir eksikleri dahi olsa dogru adamdi, senin dogru adamin olmaktan vazgecti mi gecti.. o onun tercihi artik.. bu tercihi seni uzdu mu uzdu.. ama iste can dundarin bi yazisi var ya ilisik yasicaksin ucundan tutarak. o olmazsa yasayamam demiceksin diye.. belki de isin gercegi bu yani.
belli ki deli gibi asik olmamissin.. ya da 5 senede bu yerini sevgiye birakmis..
aliskanliklar eksiklik fazlalik.. hepsini kenara birak artik.. bundan sonra ki hayatina bak..
bilmiyorum kim ne dusunur ama her iliski cok sey katar insana, cok buyutur onu..
neyse karmakarisik yazdim ama bi an kendimi gordum sen de..

asmincim sorgulamam sadece ilişkim açısından veya ilişkiler açısından bi sorgulama değil pek çok şeyi sorguluyorum pek çoktan kastım gerçekten çoook yanıldığımı anladım ve haliyle bugüne dek inandığım savunduğum pek çok yerle bir oldu sanki
ufak tefek şeyleri hep çok gereksiz çok saçma bulmuşumdur mesela burda dertler görüyorum sevgilisi 5 dakika geç cevap yazmış hoppa ayrılık sebebi bunlar bana çok komik ve saçma geldi hep insanları eylemlerine göre değerlendirmedim hiç sadece özlerini anlamaya çalıştım özünün iyi olduğunu anladığımda ise eylemleri çok kötü bile olsa bunun için o insanı yargılamadım hiç kıskanç bi sevgili olmadım mesela şuraya mı baktın onu mu yaptın nerdeydin kimleydin hiç sormamışımdır bile o söylerse söyler yoksa zaten ne yapabilir ki diye düşündüm hep
ona dediğim bişey vardı sen kötü bi sevgilisin ama çok çok iyi bir insansın derdim bu yüzden seni bu denli çok seviyorum ilerde yaşımız geçtiğinde aşk meşk kenara çekildiğinde insana da insan lazım diye düşünürdüm
bilmem ben çok derin düşünüyorum galiba sanırım daha yüzeysel olmak lazım 1 saat geçipte aramadığında kıyameti koparan kızlardan olmak lazım derine inmeden yaşamak lazım aşkı davranışlarına kızmak kıskanmak cezalandırmak lazım her zaman çok safça açıkçası salakça gelirdi ama böyle mi olmam gerek kibilmiyorumkismile hehe hiç bi zaman öyle olamıcam sanırım insanüstü bi gayret harcamam lazım benim öyle olabilmem için
deliden beter aşık olmuştum bu son seneye kadar heyecanım tutkum aşkım had safhadaydı şimdi düşünüyorumda acaba bu denli aşık olmakmıydı onu korkutan
ayrılma sebebi zaten anlaşamama tartışma fln değil zaten ayrılma konuşmamız bile son derece sakindi
aslında ona göre ayrılık sebebi ilerisini görememesi bu sebeple de olurda ilerde evlilik durumları olmassa onca geçen seneden sonra benim daha çok üzüleceğimi düşünüyor
yani şöyle ki diyelim biz bi 5 sene daha çıktık etti 10 sene bende 27 yaşına gelmiş olucaktım ama işte o zaman evlilik olmassa ee zaten ayrı şehirlerdeyiz diye benim daha çok üzüleceğimi düşünüyordu haftasonları geliyorum seni görüyorum sonra tekrar seni orda bırakıp dönüyorum sen buna çok üzülüyosun sen üzüldükçe ben acı çekiyorum diyodu seni üzmeye hakkım yok diyordu bişey vaat edemiyorum diyordu yani yine burda benim ona dediğim kötü sevgili iyi insan lafı devreye giriyor ama yanlışı benim yerime düşünmesi ben zaten evlilik meraklısı bi insan olamadım
bu ilişki bana kesinlikle çok şey kattı daha bi insan olmak adına iyi şeyler yaşandı iyi bi şekilde sonlandı bana sunulan bu kadarmış gerisini bekleyip görücem

Canım bilemiyorum ama benim gözyaşsız bitti tabii ara ara aklıma geliyor ama hemen aklımdan çıkarıyorum benim karşıma çıktı değer bilecek biri meğer yanılmışm artık iyice aklımı kalbimi boşaltıp öyle yeni bir ilişkiye başlayacağım umarım kıymetimizi bilen birileri denk gelir olumunekankayizsmile

dün gece onsuz 2. gecemdi ve dün akşam çok korktum bazı geceler çok korkuyorum şimdiye kadar her korktuğumda hemen ona mesaj atardım ardından kendimi güvende hissederdim korkum geçer, bi güzel uykuya dalardım dün akşam yine korktum ve ona mesaj atamadım haliyle bu çok tuhaf hissettirdi bana kendimi
umarım kıymet bilen birileri karşımıza çıkar dediğin gibiolumunekankayizsmile

dün gece onsuz 2. gecemdi ve dün akşam çok korktum bazı geceler çok korkuyorum şimdiye kadar her korktuğumda hemen ona mesaj atardım ardından kendimi güvende hissederdim korkum geçer, bi güzel uykuya dalardım dün akşam yine korktum ve ona mesaj atamadım haliyle bu çok tuhaf hissettirdi bana kendimi
umarım kıymet bilen birileri karşımıza çıkar dediğin gibiolumunekankayizsmile

böyle şeyleri bi süre yaşamaya devam ediceksin canım
hic ummadıgın anda aklına gelicek
için burkulacak
ben 4 ay gecmesıne ragmen bazı geceler hala rüyamda görüyorum
artık sevmiyorum dedıgım halde
bazen sesini duymak istiyorım eskisi gibi sohbet etmek istiyorum
ama düşündüğümde beraber olmak istemiyorum artık onunla
zamanla eminim bu anılarda silikleşecek
ve bigün karşımıza gerçekten sevdiğimiz biri cıkıncada bu anılar sadece hayatımızda yaşadığımız bi tecrübeden ibaret olacak
:1hug:

Back
X