mutluyum :(

böyle şeyleri bi süre yaşamaya devam ediceksin canım
hic ummadıgın anda aklına gelicek
için burkulacak
ben 4 ay gecmesıne ragmen bazı geceler hala rüyamda görüyorum
artık sevmiyorum dedıgım halde
bazen sesini duymak istiyorım eskisi gibi sohbet etmek istiyorum
ama düşündüğümde beraber olmak istemiyorum artık onunla
zamanla eminim bu anılarda silikleşecek
ve bigün karşımıza gerçekten sevdiğimiz biri cıkıncada bu anılar sadece hayatımızda yaşadığımız bi tecrübeden ibaret olacak
:1hug:

umarım rüyamda görürsem sabahı rüyayı hatırlamıyor olurum yoksa benimde canımı acıtır
sesini duymaya bende ihtiyaç duyucam sanırım en çok kokusunu özlücem onu biliyorum
o kadar garip geliyor ki konuşup ayrılalım diyoruz sonra ayrılmış oluyoruz ve bi daha da birbirimizi ne arayabiliyor ne sorabiliyoruz tamamen hayatımızdan çıkmış oluyor sanki hiç bişey yaşanmamış gibi bilmiyorumkismilegenel olarak diyorum tabi bunu tüm ayrılıklar böyle bi sözle başlıyor bi sözle bitiyor ve insanın onca zamanı hafızasından silmesi bekleniyor
o kadar çok sevdim ki deli gibi sevdim bu sevgiden daha büyük bi sevgi varmıdır bilmiyorum varsa da onunla bi başkasına bağlanabilirmiyim diye kendimi soruyorum cevabı bulamıyorum yani sevginin boyutu daha da ne kadar büyüyebilir ki içim içime sığmıyodu kelimelerle tarif bile edemiyordum ne kadar çook sevdiğimi benneyaptımki

bi süre düsünüceksin yavas yavas azalicak acin sonrada iyiki bitmis diyceksin hakkinda hayirlisi olsun insallah hayatina hayatini devam ettirebilecegin esin olucak kisi cikar bir daha ki iliskine onunla baslarsin birde yasini bilmiyorum ama iliskiler uzadikca bayyiyor en iyisi fazla beklememek

asmincim sorgulamam sadece ilişkim açısından veya ilişkiler açısından bi sorgulama değil pek çok şeyi sorguluyorum pek çoktan kastım gerçekten çoook yanıldığımı anladım ve haliyle bugüne dek inandığım savunduğum pek çok yerle bir oldu sanki
ufak tefek şeyleri hep çok gereksiz çok saçma bulmuşumdur mesela burda dertler görüyorum sevgilisi 5 dakika geç cevap yazmış hoppa ayrılık sebebi bunlar bana çok komik ve saçma geldi hep insanları eylemlerine göre değerlendirmedim hiç sadece özlerini anlamaya çalıştım özünün iyi olduğunu anladığımda ise eylemleri çok kötü bile olsa bunun için o insanı yargılamadım hiç kıskanç bi sevgili olmadım mesela şuraya mı baktın onu mu yaptın nerdeydin kimleydin hiç sormamışımdır bile o söylerse söyler yoksa zaten ne yapabilir ki diye düşündüm hep
ona dediğim bişey vardı sen kötü bi sevgilisin ama çok çok iyi bir insansın derdim bu yüzden seni bu denli çok seviyorum ilerde yaşımız geçtiğinde aşk meşk kenara çekildiğinde insana da insan lazım diye düşünürdüm
bilmem ben çok derin düşünüyorum galiba sanırım daha yüzeysel olmak lazım 1 saat geçipte aramadığında kıyameti koparan kızlardan olmak lazım derine inmeden yaşamak lazım aşkı davranışlarına kızmak kıskanmak cezalandırmak lazım her zaman çok safça açıkçası salakça gelirdi ama böyle mi olmam gerek kibilmiyorumkismile hehe hiç bi zaman öyle olamıcam sanırım insanüstü bi gayret harcamam lazım benim öyle olabilmem için
deliden beter aşık olmuştum bu son seneye kadar heyecanım tutkum aşkım had safhadaydı şimdi düşünüyorumda acaba bu denli aşık olmakmıydı onu korkutan
ayrılma sebebi zaten anlaşamama tartışma fln değil zaten ayrılma konuşmamız bile son derece sakindi
aslında ona göre ayrılık sebebi ilerisini görememesi bu sebeple de olurda ilerde evlilik durumları olmassa onca geçen seneden sonra benim daha çok üzüleceğimi düşünüyor
yani şöyle ki diyelim biz bi 5 sene daha çıktık etti 10 sene bende 27 yaşına gelmiş olucaktım ama işte o zaman evlilik olmassa ee zaten ayrı şehirlerdeyiz diye benim daha çok üzüleceğimi düşünüyordu haftasonları geliyorum seni görüyorum sonra tekrar seni orda bırakıp dönüyorum sen buna çok üzülüyosun sen üzüldükçe ben acı çekiyorum diyodu seni üzmeye hakkım yok diyordu bişey vaat edemiyorum diyordu yani yine burda benim ona dediğim kötü sevgili iyi insan lafı devreye giriyor ama yanlışı benim yerime düşünmesi ben zaten evlilik meraklısı bi insan olamadım
bu ilişki bana kesinlikle çok şey kattı daha bi insan olmak adına iyi şeyler yaşandı iyi bi şekilde sonlandı bana sunulan bu kadarmış gerisini bekleyip görücem

fazla gercekcisin bence sen sadece.. onun sana sunduklari coguna gore bahaneden ote degil hatta bircogu baska kiz vardir bile der. ama sen bunu dusunmek yerine benim yerime benim icin dusunecek kadar iyi bi insan ama bu onu kotu bi sevgili yapiyo diyosun..
bilmiyorum belki yaniliyorumdur ama sen gibilerin daha olgun iliskiler yasayarak mutlu olabileceklerini dusunuyorum. bu olgun iliskilerde bana kalirsa 25lerden sonra basliyor.
olgun bi adam ancak senin bu kadar gercekci yaklasimlarini anlayabilir degerlendirebilir ve buna gore kiymet verebilir.
ve yine bence o kisi karsina ciktiginda cok cok daha farkli olacak hersey.

degerlendirmen elestirmen butun bunlar lazim.. zaten butun bunlar bi iliskiye baslarken bi de bitirirken yasanan seyler.. dogrularinla yanlislarinin karismasi karmakarisik olmak neyi nereye koyacagini bilememek dogrusu bu mu yoksa bu mu demek? acaba hayat bi sans daha verecek mi diye dusunmek, gelecegini dusunmek.
iliskini yasarken bu tur dusunceler daha cok rafa kalkiyor. bilmiyorum en azindan sanirim biraz oyle oluyor bana kalirsa. simdi sorgulaman elestirmen kendi dogrularini yeniden bulman bu nedenle oluyor sanirim.
hayatiniz icice gecmis percinlenmis gibiydi biri sokuldu gitti sen simdi kendini duzeltip toparlicaksin canim, kendi bildigni okuyacaksin kisaca.
zaman ver kendine uzun bir zaman ver zamanla hersey yerine oturacak en olmazsa olmazimizin yoklugunda dahi herseye alisildigini goreceksin..

bi süre düsünüceksin yavas yavas azalicak acin sonrada iyiki bitmis diyceksin hakkinda hayirlisi olsun insallah hayatina hayatini devam ettirebilecegin esin olucak kisi cikar bir daha ki iliskine onunla baslarsin birde yasini bilmiyorum ama iliskiler uzadikca bayyiyor en iyisi fazla beklememek

amin canım inşallah :Saruboceq:ben 22 yaşındayım ilişki uzadıkça yormaya başlıyor insan söylediklerine yaptıklarına en başlardaki gibi dikkat etmiyor insan öyle öyle kopuşlar başlıyor demek

fazla gercekcisin bence sen sadece.. onun sana sunduklari coguna gore bahaneden ote degil hatta bircogu baska kiz vardir bile der. ama sen bunu dusunmek yerine benim yerime benim icin dusunecek kadar iyi bi insan ama bu onu kotu bi sevgili yapiyo diyosun..
bilmiyorum belki yaniliyorumdur ama sen gibilerin daha olgun iliskiler yasayarak mutlu olabileceklerini dusunuyorum. bu olgun iliskilerde bana kalirsa 25lerden sonra basliyor.
olgun bi adam ancak senin bu kadar gercekci yaklasimlarini anlayabilir degerlendirebilir ve buna gore kiymet verebilir.
ve yine bence o kisi karsina ciktiginda cok cok daha farkli olacak hersey.

degerlendirmen elestirmen butun bunlar lazim.. zaten butun bunlar bi iliskiye baslarken bi de bitirirken yasanan seyler.. dogrularinla yanlislarinin karismasi karmakarisik olmak neyi nereye koyacagini bilememek dogrusu bu mu yoksa bu mu demek? acaba hayat bi sans daha verecek mi diye dusunmek, gelecegini dusunmek.
iliskini yasarken bu tur dusunceler daha cok rafa kalkiyor. bilmiyorum en azindan sanirim biraz oyle oluyor bana kalirsa. simdi sorgulaman elestirmen kendi dogrularini yeniden bulman bu nedenle oluyor sanirim.
hayatiniz icice gecmis percinlenmis gibiydi biri sokuldu gitti sen simdi kendini duzeltip toparlicaksin canim, kendi bildigni okuyacaksin kisaca.
zaman ver kendine uzun bir zaman ver zamanla hersey yerine oturacak en olmazsa olmazimizin yoklugunda dahi herseye alisildigini goreceksin..

25e de daha 3 sene var :)
ilk gün çok duygusaldım hemen yeni biriyle tanışıp acımı hafifletme isteğim vardı ama bugün 3. gün ve ben inanılmaz tahammülsüzüm içimde kontrol etmekte güçlük çektiğim bi öfke var bir de üstüne işyerindeki gerginlikte eklendi sinirden hiçbişey düşünemez oldummafoldumben
inşallah kimseye patlamadan kimseyi kırmadan geçiririm şu günleri
sinirden kendimi ifade bile edemiyorum
işi bırakıp gidesim varbilmiyorumkismile

Back
X