merhaba. benimde 14. gunum burnumda bant var. pazartesi doktora kontrole gidicem. benimde burnumun orasında kemer gibi bişey var bende cok korkuyorum. oraya bastırınca iniyo. elimi cekince gene cıkıyor. gercekten kaybolucakmı cok merak ediyorum ya ciddimisin
bi de kızlar hiç dışarı çıkıyormusnuz. benim burun altımda dikiş yaraları var diye hiç çıkmadım. evde çok bunaldım. doktor evde dinşen dedi kendini gezerek yorma dedi. ama ben cumartesi eşimle cıkıcam dışarı arabayla yurumuycem yani. artık hasta muamelesi görmek istemiyorum ya. kendimi daha cok hastaymış gibi hissediyorum. ağır taşıma eğilme gülme hiç biri yok
evet beklemek gercekten cok zor. hergun aynaya bakıyorum değişiklik var mı diye. :)
Evet zor olan kısım bu 6 ay :) sonrası güzel olacak inşallah :) Eğer olmak istiyosan bende tavsiye ederim iyi araştır ve psikolojik olarak hazirlan başka bişeye gerek yok :):)
araştırmasına araştırıyorumda ünlü doktorlar ii para istiyo bi doktorla görüştüm cumartesi hastalarının burunlarını gösterecek ama genç acemilik yapar mı tereddüt ediyorum ücret olarak 3500 dedi bu paraya senin bildiğin ii doktor var mı istanbul avrupa yakasındayım tavsiyelerini beklerim psikolojik olarak hazırım anne olmak istiyorum ama ameliyattan sonra onun için bir an önce olmak istiyorum bana doktor bulun kızlar:)
alçı çıkınca burnuna su albiliyor musun yada sümkürmek burun silmek zarar verir mi
Merhaba kızlar. Daha oncede konu acmıştım ameliyat sonrası burnumda kemer kaldı diye. Bugün 22. Gunüm ve bantlarım çıktığından beri ilk kez gittim kontrole. Doktora kemerimin kaldığını söylediğimde hiç uzulmememi zamanla ineceğini söyledi ve eliyle burun sırtımdaki hafif kemerimsi yere sıkıca bastırdı ve benim Demir gibi sert asla inmez diye düşündüğüm kasis indi! Yani resmen doktorumun parmak izi çıktı :) Doktorum henüz oranın hamur gibi olduğunu masajla ve zamanla oturacağını söyledi. Bundan sonra bize düşen sabır sabır sabır .. ☺️☺️
Canım mutlu olmana cok sevindım, ben bastırmaya korkuyorum hafif masaj yapıyorum ama yetersiz kalıyor sanırım , çok basstırınca zarar olur dıye korkuyorum, ne kadar sert bastırmalıyım ayarlayamıyorum, guclu bir sekilde mı bastırmak lazımmmm??????????
Sağol tatlım :) sen cok bastirmayacaksin zaten hafif hafif ama sürekli masajını yap. Doktorum bana oranın ödemli olduğunu göstermek ıcın kuvvetli bastırdı. Zaten ben o kdr bastırmam korkarım :) sende masajlarını aksatma. Umarım mutlu sona ulaşırız :)
Evet kesinlikle haklısın çok fazla paralar isteniyor. Ben doktorumdan memnunum yani burnumun şekline şuan bayılmıyorum fakat yeni olduğunun farkındayım o yüzden sabırlı davranıyorum. Doktorum kesinlikle tam istediğim burnu yaptığını söylüyor ki zaten öyle görünüyor ama bundan emin olmak için bi kaç ay beklemem gerek. Hiç bi şekilde estetikli gibi durmuyor burnum. Şuan görenler sende bi değişiklik var kilo mu aldın diyorlar :) yani o konuda doktorumu tavsiye edebilirim. Sen neyi istersen ve burnunun nasıl bi işleme ihtiyacı varsa onu yapıyor fazlasını değil. Fiyatta sana uyar 3000-3500 arası. Op. Dr erdem Aksoy. Muaynehanesi ulusta. İlgilenirsen adresini tarif ederim özelden :)
evet zarar verir. öyle şeyler için daha cok erken. burnun tıkanıyorsa eğer zaten doktor burun spreyi veiroy. onu sıkınca burnundaki tıkanıklık geciyor. başka bişey yapmana gerek yok. ben 15 gun oldu yüzümü daha yıkamadım. yuzumu hergun niveanın toniği ile siliyorum. pazartesi bantlarım cıkıcak. bantlarıma dahi su glememei gerekiyor, cunku o bantlar ödemi alıyor özel bir bant. su değerse deforme olurmuş. oyuzden sacımı kuaförde yıkatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?