Mutsuz ama güvende :(

Mutsuz ama güvende derken? Mutsuzsun ama güvendesin öyle mi?

Şu açtığın konuyu oku, tekrar oku, kendin bile anlamamamışsın ki anlayana kadar sindirene kadar okumalısın bence...

Kendini zarar görmeden kurtarmaya bak canım. İnşallah sana musallat olmaz

tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti :(

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

döndük ona sans verdim cunku pisman olduguu anlayabiliyordum ama hic bisey degismedi ayni sinirli adam bi 6 ay daha cektim okadar deliki benden 5 dk haber alemasin deliye dönuyo garsona bakrmisin desem gülümseyerek tesekur ettsem adama ne KUR YAPIYON DIYO :( hepsi bir yana sinirlendiginde KÜFÜR EDIYO COK bana neler diyo inanmazsiniz sonrada onlar icimden gelerek söyledigim seyler degil diyo :/ siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu :(

KARARSIZIM EVLENMEKTE CUNKU GÜZEL GUNLERIMIZDE OLDU COK HAKKI GECTI BANA BIRLIKTE HAYALER KURDUK YERI GELDI AYRICA GÜVENIMI KAZANDI BANA COK SADIK BU BENIM ICIN COK ÖNEMLI ONUN ELI AYAGI HERSEYI OLDUM BEN HEP BÖYLE SÖYLER SENDEN BASKA KIMSEM YOK DIYOR BANA BUKADAR BAGLANMISKEN TERK EDERSEM VICDAN YAPIYORUM NAPICAM BEN CEKICEM MI ONU BIR ÖMÜR ALLAHIM NAPICAM :(

ne vicdanı ya adam sana tokat atıyor... boğazına yapışıyor... ağır konusuyor sen hala evleniyimmi die soruosun.. aslaaaaa! delimisin sen ? ömür mü geçer bununla hasta ruhlu bi adam.. ya gitsin tedavi görsün yada ayrıl derhal

Arkadaslar güvenden kastım sadık olması olması :/ ben daha önce ünıversıdedeyken aldatıldıgım ıcın böle bı fobım var ne bahtsıyım ben yaa

canım sana tek diyeceim kişi kendinden bilir. benimde eski ilişkimde çok kıskançtı neler neler yapardı ama bana çok sadıktı yani ben öle biliodum ama öle diilmiş. kendi yaptığı için sürekli bana paranoyakça yaklaşıomuş. büyük ihtimal seninkide öle canım bir an önce kaç kurtul. seni tehdit ediosada kulak asma afedersin havlayan köpek ıssırmaz.

evet cnm bır omur cekıceksın..
o kadar yasanmıslık var ya nasıl sılebılırsın
cocugun senden baska kımsesı yok..
sen onun elı ayagısın..
vicdanın nasıl kabul edıcek ayrılmayı.........

arkadasım sen sakamısın ya?
sen şiddetimi seviyorsun?? valla sana denecek hıcbırsey yok..
yolunu cızmıssınde..
inş yol kenarında oldurulup tvlerde gormeyız seni...:53:

Sizi dövüyor ve siz hala güvenden bahsediyorsunuz ilginç hemde çok ilginç

Neden kendinizi o kadar değersiz görüyorsunuz ki, hem seni dövecek, hem sana sövecek sende karşımıza geçip güveniyorum evleneyim mi diyeceksin.

Kusura bakma ama sevgiliyken döven adam ileride neler yapar neler.

tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti :(

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

döndük ona sans verdim cunku pisman olduguu anlayabiliyordum ama hic bisey degismedi ayni sinirli adam bi 6 ay daha cektim okadar deliki benden 5 dk haber alemasin deliye dönuyo garsona bakrmisin desem gülümseyerek tesekur ettsem adama ne KUR YAPIYON DIYO :( hepsi bir yana sinirlendiginde KÜFÜR EDIYO COK bana neler diyo inanmazsiniz sonrada onlar icimden gelerek söyledigim seyler degil diyo :/ siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu :(

KARARSIZIM EVLENMEKTE CUNKU GÜZEL GUNLERIMIZDE OLDU COK HAKKI GECTI BANA BIRLIKTE HAYALER KURDUK YERI GELDI AYRICA GÜVENIMI KAZANDI BANA COK SADIK BU BENIM ICIN COK ÖNEMLI ONUN ELI AYAGI HERSEYI OLDUM BEN HEP BÖYLE SÖYLER SENDEN BASKA KIMSEM YOK DIYOR BANA BUKADAR BAGLANMISKEN TERK EDERSEM VICDAN YAPIYORUM NAPICAM BEN CEKICEM MI ONU BIR ÖMÜR ALLAHIM NAPICAM :(

Sen gerçekten böyle bir adamla evlenmeyi düşünüyor musun? Yani bile bile lades mi diyorsun??
Yani tam olarak arabesk ve kaba birinden bahsediyorsun?
Halka küpe ona ne çağrıştırıyor ki karşı çıkıyor?
Tokat yiyen insanın sağlık ocağında ne işi var? Hangi şikayetten baş vurulur oraya? Sadece komik..
Bence birkaç kere düşün..

herkes yazmıştır mutlaka ama lütfen kendine bunu yapma.lütfen bazı kızlar mazoşist olmaktan vazgeçsin artık ya

Güvende olan ne anlamadım..bi defa canın tehlikede..adam boğazına yapışmış arkadaşım ne güvendeliği!!
Bu adamla sadece sadık diye birliktesin ve bunları çekiyosun.Peki bu adam yarın bir gün seni aldatsa ve sen bunu öğrensen,kendine nasıl bir açıklama yapacakasın merak ediyorum?Çünkü birlikteliğinin tek sebebi de ortadan kalkacak,onca yaşadıklarından dolayı sudan çıkmış balık gibi kalacaksın..
Ve bu tarz bir adamın seni aldatacağına kalıbımı basarım..evlende gör..

Mutsuz ama güvende derken? Mutsuzsun ama güvendesin öyle mi?

Şu açtığın konuyu oku, tekrar oku, kendin bile anlamamamışsın ki anlayana kadar sindirene kadar okumalısın bence...

yüzümde kocaman bir gülümseme belirdi.....,,...bu adamın evlenmemiş hali bir de...kimbilir başka ne falsoları ortaya çıkacak

Ne duymak istediğini anlamadık ki!Yani bir insan aşık olmadığı halde neden bu kadar ısrarla oldurmaya çalışır bir şeyleri?Bence daha evli değilken bu şekilde seni sıkan bir adama katlanman yanlış.Bak fakülteden iki arkadaşım vardı.Çocukta aşağı yukarı senin anlattığın kişi gibi sinirli,kıskanç,çekilmez bir adamdı.Evlendiler,kızın çalışmasına müsade etmedi,kızcağız evden çıkamazdı hatta kapıyı üstüne kitlerdi,perdeleri açtırmazdı,gittiği her yerde rezil olurlardı çünkü aşırı kıskanırdı.Akılsız arkadaşım bir de çocuk yaptı şimdi çekiyor.Yani tabir-i caizse hayatı kaydı.Belki senin hayatındaki kişi bu kadar değildir ama bir gün olabilir,lütfen iyi düşün..

Back
X