Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğin boyunca stresten ağlamaktan artık helal oldum. Çocuğum nasıl etkileniyor bundan o kadar üzülüyorum ki bu duruma nasıl olacak diye ya sağlık sorunu olursa diye takmamaya çalışıyorum ama artık sinir beynime beynime vuruyor ;( rahatlamak için ne yapmalıyım
Hamileliğin boyunca stresten ağlamaktan artık helal oldum. Çocuğum nasıl etkileniyor bundan o kadar üzülüyorum ki bu duruma nasıl olacak diye ya sağlık sorunu olursa diye takmamaya çalışıyorum ama artık sinir beynime beynime vuruyor ;( rahatlamak için ne yapmalıyım
bi sebebi var mı yoksa sebepsiz mi stres? eğer sebebi varsa çözmeye çalışın. en azından erteleyin. sebebi yoksa çaresi de zor bulunur belki bi psikologla görüşseniz faydasını görürsünüz. bebek tabiki etkilenir. sonraki yaşamında bile bunun olumsuz etkilerini görür.
doğaya çık dolaş biraz yürü yeşillik içinde bebek tabiki etkileniyor arkdaşımın oğlu çok stresli bir gebelik geçirdi çocuk 10 aylık hala bir insan yüzü gördümü başlıyor ağlamaya ne bir yere gidebiliyorlar ne geleni kabul edebiliyorlar...
Allah yardımcın olsun Dikkat et kendine...
Çok sinirli bir bebeğim olacak biliyorum(
niye bu kadar gerginsin canım
(( ahh canım ya bilmiyorum bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum çok severek evlendim eşimi de çok seviyorum ailesiyle beraber yaşıyorum sorunlar yaşıyorum işin içinden çıkılmayacak hale geldiği anda aklıma bebeğim geliyor susuyorum ama susmak beni mahvediyor
yaz canım susma içine attıkça daha kötü olur bir defter al ne içinden geçiyorsa yaz yazarken ağlayacaksın açılacaksın ağlayınca biraz olsun gerginliğin geçecek ve biraz uyku bastırır uzanırsın uyan tekrar aklında ne varsa yaz bebeğini düşün bebeğine itafen yaz... içine atma sonra tek başınayken sesli oku yazdıklarını bırak kalmasın içinde...
Evet canım bende aynı öyle yapmaya çalışıyorum deftere yazıyorum. Sonra baktım hep kötü şeyler yaşamışım. Oğlum olacak hayırlısıyla ben hep derdim çocuğumla ilgili herşeyi yazıcam neler neler yapacaktım ama hiçbirşeyini yapamıyorum öyle iste
Kendimden örnek vereyim canim ilk gebeliğimde aşırı stresli ve mutsuzdum. Bebegim erken dogdu 4 yaşına girmek üzere ve suan kizim aşırı miz miz sinirli huysuz. Inan bebegin ve kendin icin sakin olmaya calis hic bise ikinizden degerli degil. Amena rasulu ve hasr sürelerini bol bol oku faydasini göreceksin
olsun canım iyi kötü sen yinede yaz ve bir doktordan yardım al bence senin açından daha iyi olur...
Annem kardesime hamile iken inanılmaz sinirliydi. Sonuç kardeşim su an 7 yasında am koca adam kadar siniri var. Kendini falan yoluyor o derece.
Bebeginizi düşünün lütfen moralinizi yüksek tutun o yavrucagiz etkilenmesin.
(( ahh canım ya bilmiyorum bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum çok severek evlendim eşimi de çok seviyorum ailesiyle beraber yaşıyorum sorunlar yaşıyorum işin içinden çıkılmayacak hale geldiği anda aklıma bebeğim geliyor susuyorum ama susmak beni mahvediyor
Haklısın canım oğlum bi gelse nasıl mutlu olacağım. Duaları okurum canım teşekkür ederim :)
benzer bir sıkıntı yaşıyoruz.bende aynı şekilde eşimin ailesi yüzünden stresli bir hamilelik yaşıyorum.hatta biz bi tartışma sonucu hastanelik olduk.ben bebeğimi kaybediyordum.ama çok şükür çok sağlıklı.şuan sadece çocuğumu düşünüyorum.eşime de ailesine de içimdekileri döktüm rahatladım bir daha beni üzüpte çocuğuma zarar verirseniz kıyameti koparırım hepinizi siler atarım dedim .susma sustukça daha çok stres olursun bağır çağır rahatla
Rabbim saglikli şekilde kucagina almayi Nasip etsin inşallah. Sıkıntılar inda en kisa zamanda biter inşallah. Ayni evin içinde misin kynananlarla?
Korktuğumda bu işte sakin olmasını istiyorum inşallah olmaz