Mutsuz bir hamilelik geçiriyorum bebeğim etkilenir mi ;((

şuan bebeklerimizden kıymetlisi yok.ben eşime önce çocuğum sonra sen dedim.oğlunla geçireceğin güzel zamanları düşün.ben kızımın kokusunun gülüşünün hayallerini kuruyorum.o iki cadıyı da umursamıyorum bile.hepsi aynı halt.ve gördüm ki sesimi çıkarınca herkes sustu.kimseye ezdirme kendini sende bi annenin babanın evladısın.ne zannediyorlar kendilerini.hiç lafını esirgeme .ben kayınvalideme bağırdım çok mutluyum.kocama da senin ailen ben ve kızımız diyorum.insanlara hakettiği gibi davran

şuan bebeklerimizden kıymetlisi yok.ben eşime önce çocuğum sonra sen dedim.oğlunla geçireceğin güzel zamanları düşün.ben kızımın kokusunun gülüşünün hayallerini kuruyorum.o iki cadıyı da umursamıyorum bile.hepsi aynı halt.ve gördüm ki sesimi çıkarınca herkes sustu.kimseye ezdirme kendini sende bi annenin babanın evladısın.ne zannediyorlar kendilerini.hiç lafını esirgeme .ben kayınvalideme bağırdım çok mutluyum.kocama da senin ailen ben ve kızımız diyorum.insanlara hakettiği gibi davran

Duygularım çok yoğun biliyor musun. Bırakıp gitmek istiyorum ama nereye eşimi çok seviyorum.duramıyorum burda ben kimseye kötü söz söylemem ama sabrım bitik sınırdayım. Evlenmekle hata yaptım diye üzülücem ama yok ben mutluyum hala çok seviyorum eşimi vallahi bilmiyorum ne yapacağımı hakikaten şaşırdım.bazen eşime aileme gideyim biraz kalayım diyorum yok istersen temelli git diyo o da bıktı bende bıktım herkes bıktı bence bebeğim bile bıktı İnan :((

İnşallah canım tez zamanda . Evet canım aynı evdeyiz annesi ablası çoçuğu anneannesi ben ve eşim

Allah yardimcin olsun canım.bende beraber im ama benin eşim bana hep destek. Es çok onemli umarım senin de destek oluyordur da biraz rahatlatır seni. Kaynananlar yardimci oluyor mu evde sana?

Duygularım çok yoğun biliyor musun. Bırakıp gitmek istiyorum ama nereye eşimi çok seviyorum.duramıyorum burda ben kimseye kötü söz söylemem ama sabrım bitik sınırdayım. Evlenmekle hata yaptım diye üzülücem ama yok ben mutluyum hala çok seviyorum eşimi vallahi bilmiyorum ne yapacağımı hakikaten şaşırdım.bazen eşime aileme gideyim biraz kalayım diyorum yok istersen temelli git diyo o da bıktı bende bıktım herkes bıktı bence bebeğim bile bıktı İnan :((

ailenin olanlardan haberi varmı?bende eşimi çok seviyorum evleneli bir yıl olmadı.biz eşimin ailesi ile aynı şehirde bile değiliz.benim görümcem psikolojik hasta.kimseyle anlaşamıyor ama gelgelelim bunu bildikleri halde eşimin annesi beni suçladı.hatta bana yalancı demezmi.söyledikleri yenilir yutulur değildi.ailene söylersen çok fena olur diye tehdit etti.başkalarının yanında bana karşı çok iyi yalnızken söylemediğini bırakmıyordu.eğer eşin senin yanındaysa korkma.benim saf kocam gibi onlardan yanaysa sıkıntı oluyor.yüce rabbim büyük.yaptıklarının bedelini ödeyecekler.sen sıkılma.onları görmezden gel ben öyle yapıyorum sinir oluyorlar.

Allah yardimcin olsun canım.bende beraber im ama benin eşim bana hep destek. Es çok onemli umarım senin de destek oluyordur da biraz rahatlatır seni. Kaynananlar yardimci oluyor mu evde sana?[

Sadece çamaşırı kayınvalide yıkıyor. Yemek felan bana ait canım öle.bana hamileleğimin ilk zamanları ağır kaldırma dediler çamaşırı dedi asıyordu sepeti felan kayınvalide taşıyordu. Sonradan sorun oldu sanirım benim yapmamı istiyor çünkü herkesinkini katlıyor benimkini katlamıyor herkesinkini odaya götürüyor benimkini salonda bırakıyor ne bilim ben anlamadım çamaşırı sabah asıyor akşam eşim gelince gidip o zaman topluyor sonra başlıyor belim ağrıyor kemiklerim acıyor ayakta zor dürüyorum felan. Ama bende yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum banyoyu odayı felan temizliyorum. Zoruma giden eşim gelince öle bi hava oluyor ki ben hiçbirşeyini yapmıyorum annesi çok yoruluyo oluyor sesimi çıkartmıyorum ama üzülüyorum

ailenin olanlardan haberi varmı?bende eşimi çok seviyorum evleneli bir yıl olmadı.biz eşimin ailesi ile aynı şehirde bile değiliz.benim görümcem psikolojik hasta.kimseyle anlaşamıyor ama gelgelelim bunu bildikleri halde eşimin annesi beni suçladı.hatta bana yalancı demezmi.söyledikleri yenilir yutulur değildi.ailene söylersen çok fena olur diye tehdit etti.başkalarının yanında bana karşı çok iyi yalnızken söylemediğini bırakmıyordu.eğer eşin senin yanındaysa korkma.benim saf kocam gibi onlardan yanaysa sıkıntı oluyor.yüce r
abbim büyük.yaptıklarının bedelini ödeyecekler.sen sıkılma.onları görmezden gel ben öyle yapıyorum sinir oluyorlar.

O kadar arada kaldım ki bi yanda çok sevdiğim insan bi yanda sabahları uyanmak bile istemediğim bi evde yaşamak off ne zormuş

ailenin olanlardan haberi varmı?bende eşimi çok seviyorum evleneli bir yıl olmadı.biz eşimin ailesi ile aynı şehirde bile değiliz.benim görümcem psikolojik hasta.kimseyle anlaşamıyor ama gelgelelim bunu bildikleri halde eşimin annesi beni suçladı.hatta bana yalancı demezmi.söyledikleri yenilir yutulur değildi.ailene söylersen çok fena olur diye tehdit etti.başkalarının yanında bana karşı çok iyi yalnızken söylemediğini bırakmıyordu.eğer eşin senin yanındaysa korkma.benim saf kocam gibi onlardan yanaysa sıkıntı oluyor.yüce rabbim büyük.yaptıklarının bedelini ödeyecekler.sen sıkılma.onları görmezden gel ben öyle yapıyorum sinir oluyorlar.

Aileme bişey söylemiyorum söylesem durmadan arıcaklar nasılsın diecekler tedirgin olacaklar ben daha çok strese girerim öle

ailenin tepkisi ne olur bilmiyorum ama senin yanına gelip kayınvalidenlerden hesap sorabilirler böylece yalnız olmadığını görürler.benim annem Osmanlı kadını kayınvalidem korkudan gözüne gözükmüyor ağzını açsa başına gelcekleri biliyor bence ailenle paylaş

ailenin tepkisi ne olur bilmiyorum ama senin yanına gelip kayınvalidenlerden hesap sorabilirler böylece yalnız olmadığını görürler.benim annem Osmanlı kadını kayınvalidem korkudan gözüne gözükmüyor ağzını açsa başına gelcekleri biliyor bence ailenle paylaş

Ailemle pek bişey paylaşmıyorum babam bana bırak gel der dayanamazlar

Allah yardimcin olsun canım.bende beraber im ama benin eşim bana hep destek. Es çok onemli umarım senin de destek oluyordur da biraz rahatlatır seni. Kaynananlar yardimci oluyor mu evde sana?[

Sadece çamaşırı kayınvalide yıkıyor. Yemek felan bana ait canım öle.bana hamileleğimin ilk zamanları ağır kaldırma dediler çamaşırı dedi asıyordu sepeti felan kayınvalide taşıyordu. Sonradan sorun oldu sanirım benim yapmamı istiyor çünkü herkesinkini katlıyor benimkini katlamıyor herkesinkini odaya götürüyor benimkini salonda bırakıyor ne bilim ben anlamadım çamaşırı sabah asıyor akşam eşim gelince gidip o zaman topluyor sonra başlıyor belim ağrıyor kemiklerim acıyor ayakta zor dürüyorum felan. Ama bende yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum banyoyu odayı felan temizliyorum. Zoruma giden eşim gelince öle bi hava oluyor ki ben hiçbirşeyini yapmıyorum annesi çok yoruluyo oluyor sesimi çıkartmıyorum ama üzülüyorum

Ah canimm kiyamam sana ya Allah sna sabir versin. Sen kac senelik evlisin ve nasıl kabul ettin boyle beraber oturmayi?hem ev nasıl yetiyor sana çocuktan yaslisina kadar hepsi var Ve anladigim senin anlasabildigin kimse yok seni cok iyi anlıyorum bi ara ben öyle oldum da artik hastalanmaya başlamıştım kendine dikkat et olur mu dua et sürekli

Ah canimm kiyamam sana ya Allah sna sabir versin. Sen kac senelik evlisin ve nasıl kabul ettin boyle beraber oturmayi?hem ev nasıl yetiyor sana çocuktan yaslisina kadar hepsi var Ve anladigim senin anlasabildigin kimse yok seni cok iyi anlıyorum bi ara ben öyle oldum da artik hastalanmaya başlamıştım kendine dikkat et olur mu dua et sürekli

1,5 senelik evliyim sevdiğim için kabul ettim ama dayanamıyorum artık çare arıyorum ama yok

:((( ahh canım ya bilmiyorum bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum çok severek evlendim eşimi de çok seviyorum ailesiyle beraber yaşıyorum sorunlar yaşıyorum işin içinden çıkılmayacak hale geldiği anda aklıma bebeğim geliyor susuyorum ama susmak beni mahvediyor

bende kayınvalidemle yaşıyorum. hiç kolay değil gerçekten. bi çok şeyden vazgeçiyoruz daha en başından. 1 ay yalnız kalabildik evlendikten sonra. bende madem öyle bebek yaparım dedim :) bazı sıkıntılar çekiyoruz doğru ama eşini seviyorsan sende benim gibi katlanırsın bazı şeylere. sonuçta kazandıklarımız vazgeçtiklerimizden fazla bence. sence?

bende kayınvalidemle yaşıyorum. hiç kolay değil gerçekten. bi çok şeyden vazgeçiyoruz daha en başından. 1 ay yalnız kalabildik evlendikten sonra. bende madem öyle bebek yaparım dedim :) bazı sıkıntılar çekiyoruz doğru ama eşini seviyorsan sende benim gibi katlanırsın bazı şeylere. sonuçta kazandıklarımız vazgeçtiklerimizden fazla bence. sence?

Orası öyle tabiki inşallah herşey daha da iyi olur daha da mutlu oluruz oğlum olunca belki farklı olur herşey o benim mutluluk kaynağım olacak ;)

hayatta hiç bir şey doğucak bebeğinden daha önemli değil, sonra bebeğine bir şey olursa asla kendini affetmezsin,,, kendini naza çek,,, gerekiyorsa yalan söyle, başım dönüyor de, tuvalete git öğürme sesi çıkar,,, belim ağrıyor de, tamam yalan hoş bir şey değil ama sen hamileyken seni düşünmeyen insanlara böyle yalan söyleyebilirsin, sonuçta kimsenin hayatını kötü etkilemiyor, kimseye bir zararı yok,,,

benzer bir sıkıntı yaşıyoruz.bende aynı şekilde eşimin ailesi yüzünden stresli bir hamilelik yaşıyorum.hatta biz bi tartışma sonucu hastanelik olduk.ben bebeğimi kaybediyordum.ama çok şükür çok sağlıklı.şuan sadece çocuğumu düşünüyorum.eşime de ailesine de içimdekileri döktüm rahatladım bir daha beni üzüpte çocuğuma zarar verirseniz kıyameti koparırım hepinizi siler atarım dedim .susma sustukça daha çok stres olursun bağır çağır rahatla

Bir an icin bunu ben mi yazdim diue isme baktim bende esimin ailesiyle cok sknti yasadim esimdende hic destek grmedim ve hastanelik oldum bebegimi kaybedyrdum evliligimi kaybedyrdum esimi kaybediyordum cok zor zamnlar gecrdim bebegimi kaybetme tehlikesi bana napiyosun sen dedrtti suan hicbiseyi takmiyrm sadece bebegim onmli bnm icin ve her ne kadar beni umursamasada esim tabiki ikisi icin takmiyrm artik

Bir an icin bunu ben mi yazdim diue isme baktim bende esimin ailesiyle cok sknti yasadim esimdende hic destek grmedim ve hastanelik oldum bebegimi kaybedyrdum evliligimi kaybedyrdum esimi kaybediyordum cok zor zamnlar gecrdim bebegimi kaybetme tehlikesi bana napiyosun sen dedrtti suan hicbiseyi takmiyrm sadece bebegim onmli bnm icin ve her ne kadar beni umursamasada esim tabiki ikisi icin takmiyrm artik

merhaba ben anladım ki sorun ben eşim.ben ne yaparsam yapayım adam herşeye bir bahane buluyor huzursuzluk çıkarmak için.bu adamla evlilik yürümüyor.yemeğin salçasından tut yere düşen saç teline kadar herşey sorun oluyor.beyefendi işten gelsin.yemeğini yesin.alsın telefonu eline anasını arasın arkadaşını arasın.ben bir şey konuşmak isteyim yorgunum der atar başından.geçen hafta yazlıkları çıkaralım dedi.olur hurçları indir çıkarayım yazlıkları dedim indirmedi.dün ağlaya ağlaya ben indirdim.kendisi de öküz öküz tv izledi bütün gün

merhaba,ben uzun zamandır siteyi takip ediyordum yeni üye olmaya cesaret edebildim..14 haftalık hamileyim hamileliğin daha basindan sorunlu başladı hastalıklar ameliyatlar v.s..bu süreçte Esim çok büyük destekçimdi..fakat son zamanlarda ewde müthiş bi gerginlik var ve ben çok ama çok mutsuzum..zaten içimde hep ya bebeğine bisey olursa korkusu vardi simdi bide ewde huzursuzluklar bas gösterdi..1 haftadir her an her dakika ağlama modundayim..eşime konusalim diyorum fakat yanasmiyo..daha da aksilesip bagirmaya basliyo..ailem üzülmesin bide onlara canim sıkılmasın diye onlara da anlatamıyorum..kendi kendimi bide bebeğimi tüketip duruyorum..bunlari yazarken bile agliyorum..herşey çok iyiyken nasil bu hale geliyo nerde yanlis yapiyorum diyorum içinden cikamiyorum..biz bebeğimiz olsun cok istedik..çok ugrastik..birbirimizi de çok seviyoruz..benim beslenmemle çok ilgiliydi simdi ne halin varsa gör modunda..oksursem doktora gidelim diyen adam simdi bebeğimi ve beni böle uzebiliyo..bosanmayi bile düşünür haldeyim..enazindan bebegime mutlu ve huzurlu bi ortam sunmak benim annelik gorevlerimin basinda gelmeli diye düşünüyorum.. akil danismaya dertlesmeye ihtiyacim olduğu için sizlere yazmayı uygun buldum..okuduğunuz için tesekkur ederim..

Back
X