Mutsuz Cilt ne yapsam olmuyor

Bahriye00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
36
3
98
38
vallahi bir dertten muzdaripim yani 22 yasindayim cildim karma ama bu kadar kalitesiz mi denir ne denir yaani bir cilt olamaz 10 yildir roacutane tedavisi gorup sivilce sorunu yasayan benimdir herhalde yuzumun rengi sari mi beyaz mi kara mi yesil mi bilmiyorum biyiklarimin ustu yesilimsi sivilcelerim war goz alti kirisikliklarim var ustune kas ortamda dikisimin oldugu yerde birde mimik izim olustu saclarim kupkuru kendimi bildim bileli vucudumun her yerinde catlak var ve ben hayatta makkejimle yatmam hic bir urunum kotu degildir piyasadami tum cilt urunlerini denedim inannin gunes kremi kullaniorum yillardr yaz /kis kil maskeleri yas maya maskeleri her seyi denedim her gun yuzumu temizler toniklerim kremlerimi surerim GNC den vitamin takviyesi aldim o da bisey ifade etmedi benimle ayni durumda bahtsiz biri yoktur ama mimik izleri cilt rengi icin farkli onerillernz vardir illaki ayy napicammm ben goz alti morluklari ve tirnaklarimda kirilir ayni sorunlari yasayan var mi

Ben de roaccutane kullandım sivilce devam etmiyor ama ciddi bir kuruluk yaptı cildimde ve buna bağlı olarak kırışıklık oluşumu başladı, çok sinir bozucu kendi ellerimle cildimi kurttum ve yaşlanma sürecini hızlandırdım. kuruluk ve kırışıkta etkisi vardır sizde de.

Ben de roaccutane kullandım sivilce devam etmiyor ama ciddi bir kuruluk yaptı cildimde ve buna bağlı olarak kırışıklık oluşumu başladı, çok sinir bozucu kendi ellerimle cildimi kurttum ve yaşlanma sürecini hızlandırdım. kuruluk ve kırışıkta etkisi vardır sizde de.
Bende bitti zannetim yine cikti mimik izlerim var benimde uyuz oluyorum acilmiyor

10 yıl roacutane tedavisi görüyor olman imkansız. Ciger kalmaz. O kadar uzun süre kullananını da duymadım hic. Pek inanılası gibi gelmedi bana.

Roacutane kullanan birçok müşterim var... Önemli olan kaç mg kullandın ve kac ay devam ettın? Bu süreçte beslenme şeklin de çok önemli. Aryıca bu ilaç insan psikolojisini yüzde yüz etkilediği için asla kendi başına kalmaman ve uzman yardım alman gerekirdi. Mutsuz olan cildin degil, sensin. Aslında bunı aşman için birçok yöntem var. Cildinde renk farklılıkları olur çünkü epidermis etkilenir be deri soyuldugu ıcın hücre yenilemdiğinde eskı derinin hepsi atılmadıgı ıcın yeni deriyle birleşip ton farklılıgı yaratır. Sorusu olan varsa seve seve yardım edebilirim.

Roacutane kullanan birçok müşterim var... Önemli olan kaç mg kullandın ve kac ay devam ettın? Bu süreçte beslenme şeklin de çok önemli. Aryıca bu ilaç insan psikolojisini yüzde yüz etkilediği için asla kendi başına kalmaman ve uzman yardım alman gerekirdi. Mutsuz olan cildin degil, sensin. Aslında bunı aşman için birçok yöntem var. Cildinde renk farklılıkları olur çünkü epidermis etkilenir be deri soyuldugu ıcın hücre yenilemdiğinde eskı derinin hepsi atılmadıgı ıcın yeni deriyle birleşip ton farklılıgı yaratır. Sorusu olan varsa seve seve yardım edebilirim.
Roacutane zaten doktor kontrolunde 1 seneden faZla kullandim dusuk mg kullanmak zorundaydim cunku gozum normalde cok kuruydu doktorum hep dusuk doz icirdi yazinda tetradox kullandim bir sure simdide acnlyse kulaniorum cildime iyide bakiyorum bu dudak ustumde kararma war ve kas ustumde beyazlik var cilt tonum cok soluk neyapmak gerek ozellikle dudak ustum cok kotu

canım benim bende 4 yıl önce 6 ay aknetrent kullandım ve malesef sivilceye meyilli cildim 4 yıl sonra yeniden hareketlenmeye başladı:((ve yeniden roacutane tedavisi..üstelik evliyim sürekli korku hali hamilelik riski..yani roacutane bazılarında kalıcı çözüm olmuyor..akne sorunun gerekliliğine göre yeniden kullanman gerekebilir:(doktorunla değerlendir derim ben..umarım güzel bir cilde kavuşursu..sağlıkla..

canım benim bende 4 yıl önce 6 ay aknetrent kullandım ve malesef sivilceye meyilli cildim 4 yıl sonra yeniden hareketlenmeye başladı:KK43:(ve yeniden roacutane tedavisi..üstelik evliyim sürekli korku hali hamilelik riski..yani roacutane bazılarında kalıcı çözüm olmuyor..akne sorunun gerekliliğine göre yeniden kullanman gerekebilir:KK43:doktorunla değerlendir derim ben..umarım güzel bir cilde kavuşursu..sağlıkla..
Roacutane cevremdekilere verdigi zarardan sonra kullanmak istemiyorum zaten yine cikar yine cikar umidim yok pek

kesinlikle elma sirkesi öneriyorum iyi bir marka almalısın sivilcelri kurutur cilt lekelerını gecırmese de acar benım cilt lekelerim var sarımsı bır hal aldı en azından goze batmıo sıvılce kurutmasında yuz de yuz olumlu sonuc aldım sen yuzunu aksma temızleyınce elma sırkesını sulandırmadan sur bıraz yakar ama bahsettıgın cılt tıpı benım kı gıbı emınım faydası olacaktır

kesinlikle elma sirkesi öneriyorum iyi bir marka almalısın sivilcelri kurutur cilt lekelerını gecırmese de acar benım cilt lekelerim var sarımsı bır hal aldı en azından goze batmıo sıvılce kurutmasında yuz de yuz olumlu sonuc aldım sen yuzunu aksma temızleyınce elma sırkesını sulandırmadan sur bıraz yakar ama bahsettıgın cılt tıpı benım kı gıbı emınım faydası olacaktır

bu önerdiğiniz elma sirkesi yüzde ne kadar kalmalı... gece içinde yatıp sabah mı yıkamalıyız.. ben elma sirkesi+limon+gül suyu karışımını yaptım ama yine banamısın demedi lekeler..çok mutsuzummmmmmmmm. nolur biri yardım etsinnnn :(

bu önerdiğiniz elma sirkesi yüzde ne kadar kalmalı... gece içinde yatıp sabah mı yıkamalıyız.. ben elma sirkesi+limon+gül suyu karışımını yaptım ama yine banamısın demedi lekeler..çok mutsuzummmmmmmmm. nolur biri yardım etsinnnn :KK43:

her akşam sürüyorum ben yüzümü temizledikten sonra yatmadan ıslak pamuk ıle surup yatıyorum bu sivilceleri kurutuyor lekeler için Orta boy sogani rendeleyip suzgecten suzeceksn bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alip icine 1 yemek kasıgı kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatcaksın sirkeli suya batirip yuzunuze yediriceksın bu da lekelerın rengını acıyor 3 gune bır yap gozlerın cok yanacak kokacak ama 2 3 yapmaya lekelerde acılma goreceksın benım suan lekelerım sarımsı bır hal aldı düzenli yapsam kesin gecerdı

bu önerdiğiniz elma sirkesi yüzde ne kadar kalmalı... gece içinde yatıp sabah mı yıkamalıyız.. ben elma sirkesi+limon+gül suyu karışımını yaptım ama yine banamısın demedi lekeler..çok mutsuzummmmmmmmm. nolur biri yardım etsinnnn :KK43:

bu dedıkerımı sürüp yatacaksın benım cildim hasass bıraz kızarıyor ama sonra gecıyor senınkı nı bılemıyorum soganlıyı yarım saat yüzünde ttutup yıkayablırsın

Bence once bu bakis acini degistir cnm kendine inan ve kendini sev belki klise ama bu boyle. Sen ne kadar kafaya takarsan ve olumsuz bakarsan devam eder. kim kusursuz ki? Kendini once sen guzel bulacaksin sonra gerisi gelir... ve cilt bakiminda biraz olsun iyi gelen biseyi sec ve bunu azimle yap. Hemen ise yaramiyo diye birakiyosan biseyi etki alamazsin.

Bende ayni durumdayim biktim bu sivilcelerden dusundukce konustukca daha da cok cikiyorlar zaten evin icinde bile makyajla dolasmak istiyorum o derece

vallahi bir dertten muzdaripim yani 22 yasindayim cildim karma ama bu kadar kalitesiz mi denir ne denir yaani bir cilt olamaz 10 yildir roacutane tedavisi gorup sivilce sorunu yasayan benimdir herhalde yuzumun rengi sari mi beyaz mi kara mi yesil mi bilmiyorum biyiklarimin ustu yesilimsi sivilcelerim war goz alti kirisikliklarim var ustune kas ortamda dikisimin oldugu yerde birde mimik izim olustu saclarim kupkuru kendimi bildim bileli vucudumun her yerinde catlak var ve ben hayatta makkejimle yatmam hic bir urunum kotu degildir piyasadami tum cilt urunlerini denedim inannin gunes kremi kullaniorum yillardr yaz /kis kil maskeleri yas maya maskeleri her seyi denedim her gun yuzumu temizler toniklerim kremlerimi surerim GNC den vitamin takviyesi aldim o da bisey ifade etmedi benimle ayni durumda bahtsiz biri yoktur ama mimik izleri cilt rengi icin farkli onerillernz vardir illaki ayy napicammm ben goz alti morluklari ve tirnaklarimda kirilir ayni sorunlari yasayan var mi
Beslenmede mi problem var acaba.. Vitamin eksikliği vs.. :/

Back
X