Mutsuz doğum günlerim...

Merhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilim ☹️ Daha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor ☹️☹️
Mutlu yıllar ıyıkı dogdun .Annenle ıyı olmaya bak .Onlarla kotu olursan yuzun gulmuyor :(:(Huylarına gıtmeyı dene .Belkı daha mutlu olursun

Doğum günün kutlu olsun. ❤️ Ben de aileden yana yüzü gülmeyenlerdenim. Ama aşkta kazandım. Yani sanırım şimdilik kazandım. Umarım sizin içinde ilerleyen hayatınız çok daha güzel olur.

Doğum gününüz kutlu olsun

Ben konuda sizi de 18 yaşında diye düşünmüştüm

34 yaşında ailenize neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz bilemedim

Yani bu zamana kadar Doğum günü kutlama kültürleri kas kutlamazlar ki

Alın bir pasta kutlayın kendinizle

Annenizin kalıplarına uymuyor olabilirsiniz, bundan rahatsız da olabilirsiniz, o zaman bağımsız hayat için çabalayın

34 yaşında çalışıyor musunuz bilmem ama annem beni dışlıyor demek için cidden fazla yetişkinsiniz, size ait hayatınız olmalı

Anneniz size evin küçük çocuğu gibi davransın istemiyorsunuz, haklısınız da çözüm ayrı yaşam kurmakta

Özellikle işiniz varsa kalmayın o evde zira para biriktireyim vs sebeplerle aile ile kalmak yıpratıyor

Doğum gününüz kutlu olsun

Ben konuda sizi de 18 yaşında diye düşünmüştüm

34 yaşında ailenize neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz bilemedim

Yani bu zamana kadar Doğum günü kutlama kültürleri kas kutlamazlar ki

Alın bir pasta kutlayın kendinizle

Annenizin kalıplarına uymuyor olabilirsiniz, bundan rahatsız da olabilirsiniz, o zaman bağımsız hayat için çabalayın

34 yaşında çalışıyor musunuz bilmem ama annem beni dışlıyor demek için cidden fazla yetişkinsiniz, size ait hayatınız olmalı

Anneniz size evin küçük çocuğu gibi davransın istemiyorsunuz, haklısınız da çözüm ayrı yaşam kurmakta

Özellikle işiniz varsa kalmayın o evde zira para biriktireyim vs sebeplerle aile ile kalmak yıpratıyor
Aileme anlam yüklüyorum çünkü onlar ailem arkadaşım veya başka biri olsa üzülmem zaten ama aynı evde yaşadığım insanlar. Onlarla aynı evde yaşamayı bende istemiyorum ama mecburum İzmir gibi bir yerde tek maaşla yaşamak çok zor ev arkadaşı da istemiyorum . Zaten önümüzdeki yıl için evlilik durumum var şimdiden hazırlıkları yapıyoruz erkek arkadaşımla

Son düzenleme:
Back
X