Mutsuz edip ah olan mutlu olur mu?

Olur tabi olmaz ol hiç belkşnen mutlu o olur.Ama acısı ahirette çıkabilir ki işte o zaman o düşünsün :)

aldatıldım gitti sevgiliyken evlendi.valla 8 yıl boyunca acı çektim biri yüzünden ama çok mutlu yani bilmiyorum olmuyor herhalde neyse herkes mutlu olsun zaten Rabbim kime ne zaman ne vereceğini çektireceğini bilir.Artık mutsuz olsun istemiyorum ama mutsuz da olmadı yaninereye gitti o kadar beddua ahım bilmiyorum

Ah edip beklemek de kin tutmanın farklı versiyonu. O kişiyle işin bitmiş, gitmiş. O kişi yaşamına bakıyor. Ama sen önüne bakmıyorsun, o kişiyi takip ediyorsun, mutsuzluğunu bekliyorsun. Hiç güzel bir şey değil. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyebileceğim bir şey. Bence bunlarla kafa yormayın. Kısacık hayatta birinin mutsuzluğunu beklemek, niye mutlu diye bile dert etmek çok saçma. Elalemin mutsuzluğunu bekleyeceğinize kendi mutluluğunuza ve ferahlığınıza çalışsanız daha hayırlı bir iş yaparsınız bence.

Genel olarak ah tutması meselesine gelince... bu çok kişisel bir şey. Sen haksızlığa uğradığını sanırsın, ama sadece bir şeyleri hazmedemiyorsundur. Ah ettim diye sadece kendini kandırır ve doldurursun sadece. Ah ettiğin kişi aslında suçsuzdur davada. Neticede o da kendince haklı. İnsanların hayatının ah almayla ah etmeyle dengelendiğini düşünmüyorum.

Ben canımı fazla sıkan insanın ipini salarım gider. Bir daha da arkama bakmam. O kişiyi merak edip hayatını takip etmem. İster mutlu olsun ister mutsuz, umrumda olmaz. Hayatımdan temizlenmiş olması bana yeterince haz verir, gerisi beni bağlamaz. Ha yağmurlu havada su da vermem, o kadar sevmem, ama kin tutmam. Kendi kendine mutlu veya mutsuz olmasını düşünmem, ilgilenmem. Huzurluyum, mutluyum . Size de tavsiye ederim. Arabesk yaşamak iyi değil.

Yok öyle bişi. Yoksa dünya üzerinde insan kalmazdı. Bunlar sadece kendini rahatlatma.

Bencede yok ya ama aldattiysa ya da kotu bir sey yaptiysa kimsenin yaptigi yanina kalmaz bu dunyada da obur dunyada da elbet gorur.Ama sevgisi bittiyse soguduysa o zaman sanmam

Ah tutmuyo ya benim sevdigim adam beni aldatti geri geldi bi kac kez sıkildim gidicem dedi en son seni seviyorum vazgecmem deyip ertesi gun gitti ben perisan tabi,bende benden once evlenemezsin insallah dedim ama adam iki gun once insanlanmis sok oldum soyledigi yaptigi her sey yanina kar kaldi uzuldugumle kaldim ahimda tutmadi mutlu mesut yanii

Olmaz asla ve asla olmaz. Şahsen yaşadım ve gördüm.
Siz siz olun ah almak en son yaşayacağınız şey olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…