Mutsuz evliliğim

Benimde bana göre çok güzel bir evliliğim yok ama eşime göre muhteşem bir evlilik yaşıyor. Neden yaşamasın ki karısı ona gözü gibi bakıyor erken boşalmasını sıkıntı etmiyor kısıtlanmasına rağmen kocasını kısıtlamayan bir kadın var çünkü karşısında eşimin yerinde olsam bende muhteşem bir evliliğim var derdim ama o ne ilgi gosteriyor ne sevgi ne saygı özgüvenimi kaybetmiştim ve birgün geçtim aynanın karşısına yeniceksin dedim bir gün le bitmez ama elbet birgün biter bu savaş ve sonunda sen kazanmalısın dedim önce artık ona çok yakışıklı olduğunu hergün dile getirdim gösterdiğim ilginin fazlasını verdim bir süre özgüveni baya tavan yapsın istedim sonra birden aramalarımı kestim iltifat etmeyi kestim ama buraya dikkat birden kestim yavaş yavaş değil birden olmalı yani aranmadığını farketmeli birden ilgisiz kalmalı bunu bir kaç günde farkeder çünkü aramalarına alışıcağı için nasıl olsa arar der bi kaçan sonra aramadığinı görünce sana sorar seninde vericeğin cevap çok önemli "ya hiç farkında değilim çocuktan herhalde" kaçamak cevaplar vericeksin yani sonra televizyonda gördüğün ünlü bi aktrisi aa ne kadar yakışıklıymış ya da çok karizmatik gerçekten diye kendi kendine yorumluyomuş gibi davran emin ol hiç duymamış gibi davranıcak ama içi içini yicek yatakta rahat uyumak istediğini sözle değil vücut dilinle anlat nebilim elini üzerine atıyorsa biraz bekle eline kenara koy emin ol fark edicek ama zaman tabi sonra mutlaka eve gelmeden parfüm sık ama beğeniceği bir koku olmalı yatakta onun etkileniceği şekilde giyin ve dön arkanı yat eğer birliktelik olursa erken boşalmasını sorun et ama bunların hepsini vücut dilinle yap test edilip onaylanmıştır bizim cinsellikle ilgili bir prablemimiz olmadı hiç ama tavsiyem bu yönde cnm

Vay arkadaş bu ne plan bu ne entrika. Bihter ziyagil önünüzde saygıyla eğilir.

Back