Allah'ıma büyük konuşmuş gibi olmayim bağıra bağıra kavga etmeyi tercih ederim en tahammül edemediğim konu küsmek ne küserim ne de bana küsülmesini kaldirabilirimÖnceden hep bağırış kavga küfür artık bunlara son vermek adına küsmelere başladık. Evde çocuklar da var sesler yükselmiyo ama küsüp içime atmalar beni çok bunaltıyor böyle nereye kadar devam eder
Gerçekten küsen adam inanılmaz zor.. İnsanın iliğini sömürüyor...Allah yardımcınız olsun.Önceden hep bağırış kavga küfür artık bunlara son vermek adına küsmelere başladık. Evde çocuklar da var sesler yükselmiyo ama küsüp içime atmalar beni çok bunaltıyor böyle nereye kadar devam eder
Benim eski eşim bana 6 ay küstüesiniz küsmeye alismis küsmeye yer arar bir hali var gibi anlatiklarinizdan. Evliliginizi yiprtatigini farkinda degil sanirim. Birgün güzelce konusun. Benim amcam yengemle aylarca küser asla konusmazdi.
Yani bi düşündüm de. Kendimi paşanın yerine koydum. Küsemezdim. Yani izzetinefsime dokunurdu. Ne o öyle çocuk gibi derdim sanırım. Ay bilemedim çok tuhaf . Böyle bi sebepten kırılsam bile çaktırmazdım...Ne mızıkçı kocanız var ... Marketten istediği şeyi almadım küstüm arabaya gittim falan komik biraz sankiya ...
Dimiya, rollerde değişmiş sanki biraz bu evlilikte yani kadınlar yaparya çoğunlukla . Tripli kaprisli çocuk gibi küsen erkek çekilmez yahu ....Yani bi düşündüm de. Kendimi paşanın yerine koydum. Küsemezdim. Yani izzetinefsime dokunurdu. Ne o öyle çocuk gibi derdim sanırım. Ay bilemedim çok tuhaf . Böyle bi sebepten kırılsam bile çaktırmazdım...
Benim oglumda supriz yumurta istediginde almadigimda kusuyor. Ama 3 yasindabune yahu bende markette calisiyorum. Baaliii burda yok surasi daha ucuz diyen yasli teyzeye amcamdan beni nidemeye buraya soktun o zMan gari demesiyle kavga ede ede ciktilar marketten . 3.5 urunude amca ksuura bakma diyerek birakti gitti. Teyze hala baaliii baliiiii demeye devam etti :)
Erkekler sevmiyor boyle seyleri sanirim. Uzgunum ama sizinki uçmuuuss. Ne yedirdin ne icirdin bacim sen bu adama. Yaninda bilgidin ebevyn ..
bizimkide çok küser de yani en fazla bir gün sürer 1 ay nasıl kus durulur anlamıyorum .yani ben sınır krizi geçiririm.bi uzman şöyle demişti eşinizle kusmeyin onu yoklugunuza alıştırmayın bende esime göndermiştim o yazıyı anladı herhalde o günden beri küssede çabuk barışır9 Yıllık evliyim 2 kızım var eşimle de son 1 yıldır sürekli küsüyoruz. İlk küsmelerimiz bi kaç gün sürerken artık bir aya kakın küsmelerimiz dahi oldu. Ben artık küsmelere dayanamadığım için hep suyuna gitmeye karar vermiştim ama dayanamadım kaprislerine Dün de alışverişe gittik çalıştığım için ben yapıyorum alışverişi. Yüzü gülsün diye ne derse tamam alalım olur felan diyordum. Başka yerde daha uygun olduğunu düşündüğüm bi şeyi almak istemedim. Senin aldıklarından yemem ben benim için sakın alma vs. demeye ve uzak durmaya başladı yine küslük olmasın diye kaç kere gel hadi güzelce yapalım alışverişi böyle yapma felan dedikçe neyse bi türlü uzlaşmadı ben de eee yeter senin kaprisin dedim çıkıp gittim. Sen beni nasıl ortada bırakırsın diye başladı küfürler etmeye. Arabaya bindik hala devam küfürlere tabi dayanamadım bende bağırdım ve yine küsüz. Aynı evde küs olmaya dayanamıyorum. İçim sıkılıyor bunalıyorum. Ne yapacağımı bu adama nasıl ders vereceğimi bilmiyorum.
evet ben öyle yapınca yemek yapmıyorum o da biliyor geçen gün diyor sen kızınca yemek yapmiyorsun e yani dedimDers veremezsin. Kaprise bak yahu. Tek başına evlilik yürütmeye çalışmana gerek yok. O küserse sen iki misli küs. Bakalım nasıl oluyormuş. Yemek bulamasın eve geldiğinde, alışverişi olmasın, çamaşırı yıkanmasın. Küsmek öyle değil böyle olur. Bir de küfür ediyor hayasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?