MUTSUZ EVLİLİĞİN SONU NE OLACAK

Eşinizi takip edin erkeklere güvenmiyorum ya neden 8 yıldır birşey yok da şimdi insanı düşündürüyor . Canım baya sabirlisin bu arada

Allah'ıma büyük konuşmuş gibi olmayim bağıra bağıra kavga etmeyi tercih ederim en tahammül edemediğim konu küsmek ne küserim ne de bana küsülmesini kaldirabilirim o yüzden çok zor bir durum benim için

okurken acaba anlatan erkek, kapris yapan kadın mı diye düşündüm..
siz de resti çekin, alttan almayın, bu ne şımarıklık ya

Benim oglumda supriz yumurta istediginde almadigimda kusuyor. Ama 3 yasinda bune yahu bende markette calisiyorum. Baaliii burda yok surasi daha ucuz diyen yasli teyzeye amcamdan beni nidemeye buraya soktun o zMan gari demesiyle kavga ede ede ciktilar marketten . 3.5 urunude amca ksuura bakma diyerek birakti gitti. Teyze hala baaliii baliiiii demeye devam etti :)
Erkekler sevmiyor boyle seyleri sanirim. Uzgunum ama sizinki uçmuuuss. Ne yedirdin ne icirdin bacim sen bu adama. Yaninda bilgidin ebevyn ..

Amaaan bırak küssün
Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok
Takılsın kendi kendine aç tv izle keyfine bak üsteleyince şımarıyor bunlar anaları değiliz biz

Gerçekten küsen adam inanılmaz zor.. İnsanın iliğini sömürüyor...Allah yardımcınız olsun.

Siz bağırırken ve eşiniz küfür ederken çocuklar nerede?

Küsme sadece bir sonuç.
Sizin evliliğinizde,eşinizle ciddi bir iletişim sorununuz var.
Ayrıca adamın eskiden beri huyu bu olsa
bir derece anlayabilirim,
son bir yıldır noldu da
bu adam küsmeye başladı?
Bu önemli.
Bana sorarsanız size küfretmesi,
küsmesinden çok daha vahim.
Size ciddi bir aile terapisi lazım.

esiniz küsmeye alismis küsmeye yer arar bir hali var gibi anlatiklarinizdan. Evliliginizi yiprtatigini farkinda degil sanirim. Birgün güzelce konusun. Benim amcam yengemle aylarca küser asla konusmazdi.
Benim eski eşim bana 6 ay küstü
Sonra dava açtım bosandım
O kadar küslükten snr bana dediği ilk cümle şu oldu.

Ne kadar boşanma meraklısı bir kadınmışsın M murde

Bu adamin gecinmeye gonlu yok. Senin aldiklarini yemem falan da ne demek? Sen evlilik yurusun diye alttan aldikca adam kusmek icin bahane ariyor.
Tek basina evlilik bu. Evlilik bile degil. Paylasim yok. Birak gelsin gitsin eve. Yapma hicbir seyini. Sen hayatini yasa. Alisverise de tek basina gitsin. Adsm bitirmek icin ugrasiyor da soyleyemiyor sanki. Senin bitirmeni mi bekliyor ki...

Ne mızıkçı kocanız var ... Marketten istediği şeyi almadım küstüm arabaya gittim falan komik biraz sankiya ...
Yani bi düşündüm de. Kendimi paşanın yerine koydum. Küsemezdim. Yani izzetinefsime dokunurdu. Ne o öyle çocuk gibi derdim sanırım. Ay bilemedim çok tuhaf . Böyle bi sebepten kırılsam bile çaktırmazdım...

Dimiya, rollerde değişmiş sanki biraz bu evlilikte yani kadınlar yaparya çoğunlukla . Tripli kaprisli çocuk gibi küsen erkek çekilmez yahu ....

Zıkkım yesin uzlaşmaya çalışıyorsun hala tripler derdi neymiş bunun?

Balii neyin kısaltması

Aynı evin içinde 1 ay nasıl küs kalabiliyor hayret ettim. Yemek yerken tv izlerken ne bileyim aynı alanı paylaşırken illa ki insan biraz yumuşar yani.

Eşinizin bu huyu çekilmez bir huy,Allah sabır versin bu konuda, ama eşinizi seviyorsunuz anladığım kadarıyla,sadece küsmelerinden şikayetçisiniz doğru mu?
Daha başka sıkıntılarınız da varsa bilemem tabi ama, mutsuz değilsiniz bence birbirinizi seviyorsunuz diye hissettim ben.
Küslük dışında başka büyük problemleriniz yoksa,eşiniz küstükce siz inatla konusun, normal davranın,o cevap vermese bile.

Böyle böyle bir iki ay sürer,sonra baktı kadın küsmüyor, ne yapsa konuşuyor oda vazgecer bence.bi deneyin derim hiç küsmemeyi inatla

bizimkide çok küser de yani en fazla bir gün sürer 1 ay nasıl kus durulur anlamıyorum .yani ben sınır krizi geçiririm.bi uzman şöyle demişti eşinizle kusmeyin onu yoklugunuza alıştırmayın bende esime göndermiştim o yazıyı anladı herhalde o günden beri küssede çabuk barışır

evet ben öyle yapınca yemek yapmıyorum o da biliyor geçen gün diyor sen kızınca yemek yapmiyorsun e yani dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…