İstemeden yapma canım emin değilsin bir boşluktasın sürekli eşini tam anlamıyla benimsiyemiyorsun aklın eskilere gidiyor bebeğini onun aşkıyla ona benzeyeceğini düşünerek heyecanla taşımalısın çocuk yapmak için yapma.
eşin seni çok seviyor diye mi ayrılmak istiyor sun ?
Evt ama ben sevmiyorum sanirim, zaten o çok seviyor diye duruyorum ama sence bu doğrumu sevmek için kendimi zorluyorum ama olmuyor batiyor.
Merhaba arkadaslar ben 1,5 senedir evlym. Severek evlendiğimi sanan şimdi ise mutsuz ve sıkıcı bir evliliği olan bir bayanim. Buraya konu açmamin sebebi eşim beni çok seviyor ve ben buna gicik oluyorm kaç kere ayrilmaya kalktm hep eşimin iknalariyla geri geldim belki bir bebeğimiz olursa mutlu olurum diye bebek istiyorm bazende amaan olmasin diyorm, ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorm böyle olupta sürdüren varmi?
Niye boşanmıyorsun?
Eşin ne diyor da ikna ediyor ki?
Öpmesinden rahatsız olduğun adamın koynuna girip nasıl bebe yapacaksın?
Boşanmaya kalktm beni ikna etti acidim, yapamadim işte koynuna girerken sinir oluyorum mecbur katlanir gibiyim
Eeee adam acıdığını hissetmiyor mu sanki?
Sanırım eşin takıntılı bir adam.
Kendisini sevmeyen,onunla sevişirken ona sinir olan bir kadını inatla bırakmadığına göre ruhsal problemleri olabilir.
Tehlikeli birine benziyor,sana zarar verebilir. Bir an önce ayrıl.
Ben ayrildigim dönemlerde ona neler dedm sevmiyorm, nefrt ediyorm vs. Bunlara rağmen barişmak istedi benimle, bariştik. Ben evde rol yapiyorm ama arada resmen belli ediyorm anlamasi lazim mesela birden itiyorm gibi sizin dediğiniz gibi olabilir zaten cözemedigim seyler var
Ben ayrildigim dönemlerde ona neler dedm sevmiyorm, nefrt ediyorm vs. Bunlara rağmen barişmak istedi benimle, bariştik. Ben evde rol yapiyorm ama arada resmen belli ediyorm anlamasi lazim mesela birden itiyorm gibi sizin dediğiniz gibi olabilir zaten cözemedigim seyler var
Nasıl çözemediğin şeyler var insan bukadar zaman yüzünü gösterir peki sen ayrılınca yalnız yaşama gücüne sahipmisin? aileye döneceksen o da zor? Eşinle tanışmanızı yaşadıklarınızı flört döneminizi vs.. bilmediğimiz için çok sağlıklı yorum yapılamaz gibi geliyor
Ailem her zaman arkamda o konuda bir sıkıntm yok. Ben eşimle evlenmeden önce bir erkek arkadasim vardi onunla bir sene ciktk sevdim sonra beni terk etti ben unutamadm eşim de onun arkadaşiydi eşimle o şekilde tanistik ve evlendik. Benimki hataydi evt ama esim ona söylediginde biz birlikteyiz benim icin sorun degil demisti neyse evlendim ilklerde ben mutluydum sonra ayrildigimz bir dönemde ben eski sevgilime msj attm oda msjlari esime gostermis buna ragmen esim benle baristi ve hic birsey olmamis gibi canm askim karmm demeye basladi ben tiksiniyorm herseyi anlattm kabaca ohh be :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?