mutsuz evlilik derken benim mutsuz olan

furtadoo

Özgürlüğe doğru..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.144
9
158
Merhaba arkadaslar ben 1,5 senedir evlym. Severek evlendiğimi sanan şimdi ise mutsuz ve sıkıcı bir evliliği olan bir bayanim. Buraya konu açmamin sebebi eşim beni çok seviyor ve ben buna gicik oluyorm kaç kere ayrilmaya kalktm hep eşimin iknalariyla geri geldim belki bir bebeğimiz olursa mutlu olurum diye bebek istiyorm bazende amaan olmasin diyorm, ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorm böyle olupta sürdüren varmi?

İstemeden yapma canım emin değilsin bir boşluktasın sürekli eşini tam anlamıyla benimsiyemiyorsun aklın eskilere gidiyor bebeğini onun aşkıyla ona benzeyeceğini düşünerek heyecanla taşımalısın çocuk yapmak için yapma.

Cnm ben çocuk çok istiyorm ama eşimden değil sanirim, sevmiyorm mesela beni öperken sinir oluyorum adama düşün artk. Ilklerde batmiyordu şimdilerde ise çok batiyor

eşin seni çok seviyor diye mi ayrılmak istiyor sun ?

Son düzenleme:
Eşinize aşık olmadan tutku duymadan mı evlendiniz iyi birisi evliliğe uygun beni seviyor gibi nedenlerden dolayı mı onu tercih ettiniz? Evliliğiniz ilk zamanları filan nasıldı peki?

Evt ama ben sevmiyorum sanirim, zaten o çok seviyor diye duruyorum ama sence bu doğrumu sevmek için kendimi zorluyorum ama olmuyor batiyor.

peki başta nasıl evlendinizi o zaman sevdiğinden emin değilmiyin.ya da onun seni sevmesini sevdin.tek taraflı da sevgi olmaz.sevmediği insanın her hareketi batar.zor iş bu hem de eşin aynı evde aynı yastığa baş koyuyorsun.Kaç yıllık evlisin?

Sen eşini kendine yakıştıramıyorsun sanırım istediğin heyecanıda bulamıyorsun ayrıl tatlım ozaman çocuk olayınıda unut şu anda.

merak ettim bu kadar sinir oldugun bi adamla niye evlendin...
bazilari esim sevmiyor diye yakinir, bazilarida seviyor diye sinir olur
hayatin hic adaleti yok...

bence böyle bi evlilik sürmez
esine yazik, senin ne düsündügünden habersiz evde sevdigim bi karim var diye düsünüyordur

Arkadaşim evlilik bu evcilik değil ki ..Anlamiyorum ben yeni nesilli .nasilda çarçabuk bitiyor sevginiz aşkiniz , düpe düz sizlerin yaptiği şımarıklık .ben 15 yildir evliyim ,eşime olan saygim ve sevgim her gecen gün artiyor.sizdeki sorun eşinize saygi duymayişıniz ,1,5 yil da nasil tukettin sevgiyi enteresan

Arkadaşlar başta sevdiğimi sandim sanirim, evt hata yaptim o yüzden burda paylaştim ya ilerde sevebilirmiyim tekrar veya çocuk olduğunda

Niye boşanmıyorsun?
Eşin ne diyor da ikna ediyor ki?
Öpmesinden rahatsız olduğun adamın koynuna girip nasıl bebe yapacaksın?

Sanirim kisa ve net olmak yerine şöyle aciklayayim basta seviyordum yani iyiydi sonra bir kac kez ayrildim baristim iste son bir aydir soğudum elbette evcilik değil evlilik ama elimden birşey gelmiyor ki adam bana batiyor elimde değil..

Niye boşanmıyorsun?
Eşin ne diyor da ikna ediyor ki?
Öpmesinden rahatsız olduğun adamın koynuna girip nasıl bebe yapacaksın?

Boşanmaya kalktm beni ikna etti acidim, yapamadim işte koynuna girerken sinir oluyorum mecbur katlanir gibiyim

Boşanmaya kalktm beni ikna etti acidim, yapamadim işte koynuna girerken sinir oluyorum mecbur katlanir gibiyim

Eeee adam acıdığını hissetmiyor mu sanki?
Sanırım eşin takıntılı bir adam.
Kendisini sevmeyen,onunla sevişirken ona sinir olan bir kadını inatla bırakmadığına göre ruhsal problemleri olabilir.
Tehlikeli birine benziyor,sana zarar verebilir. Bir an önce ayrıl.

Ben ayrildigim dönemlerde ona neler dedm sevmiyorm, nefrt ediyorm vs. Bunlara rağmen barişmak istedi benimle, bariştik. Ben evde rol yapiyorm ama arada resmen belli ediyorm anlamasi lazim mesela birden itiyorm gibi sizin dediğiniz gibi olabilir zaten cözemedigim seyler var

Nasıl çözemediğin şeyler var insan bukadar zaman yüzünü gösterir peki sen ayrılınca yalnız yaşama gücüne sahipmisin? aileye döneceksen o da zor? Eşinle tanışmanızı yaşadıklarınızı flört döneminizi vs.. bilmediğimiz için çok sağlıklı yorum yapılamaz gibi geliyor

İyi ya...
Adam sana zarar vermeye başladığında acıdığın için kalmaya devam et o zaman.
Hem tiksiniyorsun hem rol yapıyorsun hem acıyorsun.
Sanırım senin de bir uzman desteğine ihtiyacın var..

Ailem her zaman arkamda o konuda bir sıkıntm yok. Ben eşimle evlenmeden önce bir erkek arkadasim vardi onunla bir sene ciktk sevdim sonra beni terk etti ben unutamadm eşim de onun arkadaşiydi eşimle o şekilde tanistik ve evlendik. Benimki hataydi evt ama esim ona söylediginde biz birlikteyiz benim icin sorun degil demisti neyse evlendim ilklerde ben mutluydum sonra ayrildigimz bir dönemde ben eski sevgilime msj attm oda msjlari esime gostermis buna ragmen esim benle baristi ve hic birsey olmamis gibi canm askim karmm demeye basladi ben tiksiniyorm herseyi anlattm kabaca ohh be :/

Seni çok seviyor belli ama unutmaz burcu akrep mi? eşinin birgün patlayabilir yalnız pek hazmedilecek bişey değil başkasına sevdiğini söylemek o gerizekalıda eşine göstermesi de şaşırtıcı afedersin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…